crypto-inzichten.nl

Wat zijn de meest veelbelovende DeFi en NFT projecten om naar uit te kijken in 2022? Je leest het hier

by crypto-inzichten.nl

2022 wordt een jaar van NFT evolutie met metaverses die een nieuwe populariteitstrend worden. DeFi ligt echter nog mijlenver voor op metaverse en NFT bezit in termen van market cap. In dit artikel presenteren we je daarom enkele van de meest veelbelovende DeFi en NFT projecten om in 2022 naar uit te kijken.

Blockasset

Blockasset sportplatform helpt iconische atleten nieuwe inkomstenstromen te openen en betekenisvolle relaties op te bouwen met hun aanhang in de post-pandemische ruimte door het potentieel van NFT’s en fan tokens te verkennen. NFT houders krijgen toegang tot exclusieve merchandise, members-only AMA’s, meetups, en fantasie spelcompetities met hun helden, en kunnen ook stemmen over hun belangrijkste beslissingen.

Blockasset is gemaakt door echte sportliefhebbers en viert beslissende momenten, overwinningen en verliezen, terwijl kleine doordachte details zoals een virtueel stickerboek bijdragen aan de sfeer van echte fanship. Voeg daarbij een stel sportsterren aan boord, en je krijgt het recept voor succes. Begin november bracht de ‘Legends’ NFT collectie, gemaakt in samenwerking met vijf topatleten, zoals Muhammad Ali en Alexander Ovechkin, in 9 minuten $ 5 miljoen op.

Naast het lanceerplatform komt er een NFT marktplaats (Q4 2021) en een play-to-earn Gaming Suite (Q2 2022) aangedreven door de $BLOCK token.

Metarex

Wist je dat er slechts 32 volwassen T. rex als fossiel ontdekt zijn, waarvan er pas vorig jaar eentje volledig teruggevonden werd? En dat op onze hele planeet! Nu ontmoet coole wetenschap blockchain met een echt T-Rex fossiel NFT. Metarex is terecht een van de meest veelbelovende DeFi en NFT cryptoprojecten.

Metarex laat het publiek kennismaken met het exclusieve NFT eigendom van een authentiek Tyrannosaurus rex fossiel. Er zullen 58.000 NFT’s zijn die het eigendom van de T-Rex botten vertegenwoordigen, met als einddoel dit priv√©-bezit fossiel een permanent onderkomen te geven in een museum dat wetenschap en onderzoek bevordert.

Dit specifieke T-Rex fossiel heeft meer dan 45% voltooiing van de originele botten, en overtreft daarmee de gebruikelijke 20% norm van musea.

Metarex heeft letterlijk het decentrale eigendom van fossielen uitgevonden en kwam swingend door de poort met een van de zeldzaamste exemplaren ter wereld. Het is veel meer dan een NFT, het is geschiedenis!

 

OVR

Door fysieke en virtuele werelden samen te voegen via Augmented Reality, is OVR een gedecentraliseerd metaverse platform dat gebruikers beloont voor het 3D scannen en in kaart brengen van de planeet. De wereldwijde sprong naar de Metaverse zal een utopie zijn tenzij de Metaverse geolocatie heeft, OVR pioniert juist dat.

Het bedrijf heeft net Map2Earn uitgebracht, waarmee gebruikers kunnen meedoen aan een wereldwijde speurtocht om met hun smartphone camera’s foto’s te maken van specifieke locaties, en als beloning de eigen OVR tokens van het project ontvangen.

De beelden zullen gebruikt worden om een uiterst nauwkeurige 3D kaart van de wereld te genereren, die zal werken als een van de belangrijkste pijlers in OVR’s AR/VR metaverse.

OVR behoort met recht tot een van de meest veelbelovende DeFi en NFT projecten.

Veelbelovende DeFi en NFT projecten

Bonded Finance

Bonded Finance is een DeFi protocol dat tot doel heeft alle crypto-activa, ook die met een kleinere marktkapitalisatie, in de DeFi economie te betrekken. –ěmeer dan $ 100 miljard zit in die munten opgesloten, en de meeste ervan zitten maar te niksen zonder hun eigenaars enige mogelijkheid te geven om kapitaal aan het werk te zetten.

Bonded Finance wil dat veranderen door bredere toegang te bieden tot gedecentraliseerde financi√ęle markten. Met het Primary Lending Platform zal Bonded Finance eigenaars van stablecoins de mogelijkheid bieden rente te verdienen op deposito’s.¬†

De eigenaren van deze altcoins kunnen ze als onderpand  gebruiken om stablecoins te lenen. Het USB Stablecoin Platform zal gebruikers in staat stellen om Bonded Finance USD-pegged stablecoins (USB) te slaan met low-liquidity altcoins.

Dit om blootstelling te krijgen aan duurzame liquiditeit die gebruikt kan worden in de bredere DeFi economie. En tenslotte zal het BOND Stake & Reward Platform houders van BOND tokens in staat stellen passief het aandeel te verdienen van de vergoedingen die het platform int.

Bonded Finance is van plan zich in de toekomst om te vormen tot een DAO door de BOND token onder de leden van de gemeenschap te verdelen, waardoor stemrecht gedelegeerd wordt en de besluitvorming in het project gedecentraliseerd kan worden.

De toekomst ziet er rooskleurig uit voor Bonded Finance daarom behoort het tot een van de meest veelbelovende DeFi en NFT cryptoprojecten

World Mobile

World Mobile Group (WMG) is het wereldwijde mobiele netwerk dat hernieuwbare energie combineert met blockchain technologie om de niet-verbondenen met elkaar te verbinden.

Samenwerkingsverbanden met belangrijke spelers als Input-Output Global (IOG), het E-Government Agency Zanzibar (eGAZ), de elektronicagigant Epson, en anderen, heeft het zijn ogen gericht op het veranderen van het paradigma van connectiviteit in Afrika.

Van het opbouwen van de technische infrastructuur om het volledige potentieel en de snelle groei van zijn blauwe economie mogelijk te maken, het verbeteren van zijn onderwijssystemen en het verbeteren van zijn connectiviteit en communicatie, heeft World Mobile al de eerste steen voor Zanzibar geworpen.

In 2022 zal de blockchain academie van start gaan en een gezamenlijk programma voor studenten worden ontwikkeld, en daarmee zullen conferenties worden gehouden om deskundigen uit de hele wereld aan te trekken en talent naar de regio terug te brengen.

Maar de plannen beginnen pas daar als het een E-gov oplossing cre√ęert, waarbij IOG blockchain implementeert in registersystemen, en ge√Įntegreerde back-end overheidssystemen om bedrijfsprocessen te automatiseren en communicatie te vergemakkelijken. En dan door naar de rest van Afrika.

World Mobile heeft grote ambities en daarom beschouwen we het als een van de meest veelbelovende DeFi en NFT cryptoprojecten

 

TrustToken

TrusToken is ook een project dat beschouwd wordt als een van de meest veelbelovende DeFi en NFT cryptoprojecten Dit blockchain platform maakt geld vrij om het te verplaatsen naar waar grotere waarde wordt gecre√ęerd. TrustToken heeft populaire stablecoins gemaakt, waaronder TrueUSD, en zit achter het eerste ongedekte leenprotocol TrueFi.

Het protocol heeft inmiddels $1 miljard aan leningen bereikt, en is op weg om de greep van traditionele banken op leenproducten te ontbundelen, door institutionele beleggers een ruimte te bieden om te lenen en te ontlenen met reputatie-gebaseerde kredietwaardigheid.

Dit jaar wil TrueFi de complete ‘Lending Marketplace’ voor wereldwijd lenen ontketenen en toegang mogelijk maken tot vermogensbeheerders van derden, Geautomatiseerde Lening Ratings, Leningnemer TRU Staking, Lenen met √©√©n klik, en accountantscontrole. Kijk uit, TradFi, TrueFi is in feite aan het ontvlechten wat vroeger het exclusieve domein van traditionele banken was.

Everest

Everest heeft een van de grootste uitdagingen opgelost waarmee crypto te maken heeft gehad op de weg naar gereguleerd functioneren. Hoe menselijke uniciteit pseudoniem binnen de blockchain te bewijzen. Dit opent echt de deur naar de grote belofte van blockchain technologie√ęn.

Everest wil personen gratis digitale identiteiten bezorgen op basis van hun biometrische gegevens en een rekening om geld, crypto, en documenten op te bewaren. Ze gebruiken biometrische gegevens om een publiek en privésleutelpaar te genereren, waardoor de resulterende cryptografische entiteit altijd uniek is omdat biometrische gegevens specifiek zijn voor elk individu.

Ook Everest wordt gezien als een van de meest veelbelovende DeFi en NFT cryptoprojecten.

 

Corite CO

Het gedecentraliseerde muziekplatform Corite CO is niet een gewone NFT platform. Het wordt gesteund door de solide expertise van de oprichters, Universal Music Group’s alumni Mattias Tengblad en Emil Angervall. Daarnaast heeft het de steun van A-lijst producenten en ondernemers als L. A. Reid en Rico Love, en de successen van Corite’s in Zweden gevestigde fiat platform dat in 2019 werd opgericht.

Corite CO gebruikt  gebruikt het een door fans gevoed equity crowdfunding model om eerlijke inkomstenaandelen voor muzikanten van elk niveau mogelijk te maken, een einde te maken aan het monopolie van labels en de muziekindustrie te democratiseren.

Corite CO helpt artiesten om hun muziek op alle grote diensten, zoals Spotify, Apple Music, TikTok en YouTube, te krijgen, financiering en marketingsteun rechtstreeks van hun publiek te krijgen en in ruil daarvoor een deel van de inkomsten met hun geldschieters te delen.

De onderliggende blockchain van het platform werd gemaakt door –°hromaway vooral bekend van het ‘My Neighbor Alice’ multiplayer spel en Hedget – een DeFi protocol voor gedecentraliseerde opties.

AXIA

Een allesomvattend digitaal ecosysteem AXIA beloont deelnemers met haar hyper-deflatoire AXC munt. Het gedecentraliseerde netwerk biedt een transparant beloningsmechanisme aan wie ervoor kiest gebruik te maken van een van de vele toepassingen die op dit platform worden aangeboden.

Van een web browser, via een DeFi bank, laat AXIA gebruikers beslissen aan welke inhoud ze worden blootgesteld, welke gegevens ze delen, en wie ervan profiteert.

 

Mola

Dit OTT multimedia streaming bedrijf vernieuwt de VIP ervaring van live evenementen met de Mola Chill Club NFTs. Mola houdt live evenementen met top musici, waaronder Kehlani, Seal, en Charlie Puth, waar kijkers kunnen interageren met de artiesten en liedjes kunnen aanvragen. Mola’s live evenementen zullen alleen toegankelijk zijn voor NFT houders die exclusieve toegang en inhoud hebben op basis van de exclusiviteit van de NFT’s.

Van het uitbrengen van interactieve stemmen tot backstage toegang en zelfs interactie met bands als Simple Plan en Weezer tijdens Mola’s concerten. Mola breidt zich dezer dagen wereldwijd uit, en wordt behalve in Indonesi√ę ook beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk, Itali√ę, Singapore en Maleisi√ę, en bereikt meer dan 440 miljoen potenti√ęle kijkers.

Voor het te laat is, weet je waar je op moet letten. En met crypto kan te laat zijn extreem snel gebeuren. Overweeg dus alle voor- en nadelen, doe onderzoek, en neem je beslissing. En kom zeker nog eens terug voor meer inzichtelijke updates!

Wil je investeren in een van de meest veelbelovende DeFi en NFT cryptoprojecten?

Helaas is het nog niet mogelijk om via Nederlandse beurzen in deze veelbelovende cryptoprojecten te investeren. Je zult hiervoor naar crypto exchange Nexo of bijvoorbeeld Binance moeten gaan.

Een Binance account maak je gemakkelijk aan door op onderstaande banner te klikken. Het verplicht je tot niets, maar je kunt wel ontdekken welke cryptomunten deze grootste crypto platform je te bieden heeft.  

You may also like

Leave a Comment