crypto-inzichten.nl

Top 3 bedrijven met de meeste Bitcoins in bezit

by crypto-inzichten.nl

Bitcoin bereikte een recordhoogte met een prijs van meer dan $ 60.000. Vooral mensen en bedrijven die in de begintijd in Bitcoin investeerden, profiteerden hiervan. MicroStrategy, Tesla en Square bevinden zich momenteel in hun gouden eeuw. Wat is de waarde van deze bedrijven die nu het meest in Bitcoin hebben geïnvesteerd?

De drie bedrijven met de meeste Bitcoins in bezit

De drie bedrijven die de meeste Bitcoins in het bezit hebben zijn MicroStrategy, Tesla en Square, zo blijkt uit de gegevens van Bitcoin Treasuries.

Bitcoins in bezit

Alvorens je verder gaat met lezen een tip: Bitvavo, de grootste crypto handelsplatform van Nederland geeft iedereen vandaag €1000 aan welkomstbonus. Profiteer hier nu van maak gebruik van deze kans.

1.     MicroStrategy – 114.041 Bitcoins in bezit

Tot op heden is MicroStrategy het bedrijf met de meeste Bitcoin. In dit opzicht is dit bedrijf de absolute koning en een model voor het gebruik van Bitcoin als waardeopslag. MicroStrategy is het eerste bedrijf dat Bitcoin officieel als kasreserve gebruikt. Het bedrijf koopt regelmatig voor miljoenen dollars aan Bitcoin en plukt daar nu de vruchten van. Momenteel bezit MicroStrategy 114.041 bitcoins, die worden gekocht tegen een gemiddelde prijs van US $ 3,1 miljard. Momenteel is Bitcoin 6,9 miljard dollar waard, met een rendement van meer dan 200%.

2.     Tesla – 43.200 Bitcoins in bezit

De bekende elektrische autofabrikant Tesla staat op de eerste plaats. Eerder dit jaar zorgde Tesla-CEO Elon Musk voor een snelle stijging van de prijs van Bitcoin. Daartoe kondigde hij aan dat het bedrijf voor $ 1,5 miljard aan bitcoin heeft gekocht en bitcoin zal accepteren als betaalmethode voor elektrische voertuigen. Kort daarna veranderde Tesla, omdat Bitcoin te veel energie verbruikt, van besluit. Dit zorgde er op zijn beurt voor dat de prijs van Bitcoin sterk daalde. Desondanks zijn de bitcoins die Tesla destijds kocht momenteel $ 2,6 miljard waard. De waarde is bijna verdubbeld.

3.     Square – 8.027 Bitcoins in bezit

Square, een bedrijf voor betalingsoplossingen, staat op de derde plaats. De CEO van Square en Twitter, Jack Dorsey, staat bekend als een echte Bitcoiner. Zijn bedrijf heeft een grote hoeveelheid Bitcoin in zijn reserves. Op dit moment heeft het bedrijf 8.027 Bitcoins in bezit. Square kocht deze bitcoins voor 220 miljoen dollar en deze bitcoins zijn momenteel 490,9 miljoen dollar waard. Dus het rendement is goed.

Lees hier het laatste crypto nieuws en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van cryptovaluta.

BitvavoBitcoinMeesterBinance
De beste en goedkoopste crypto-broker van NederlandHet grootste crypto aanbod van NederlandDe grootste crypto-exchange ter wereld
Meer dan 150 cryptocurrencies
Betalen met iDeal
Nederlandse klantenservice
Geregistreerd bij DNB
Rating: 9,5
Ontvang €1000 handelskorting 
Meer dan 200 cryptovaluta
Betalen met iDeal
Nederlandse klantenservice
Ingebouwde wallet
Rating: 9,5
Tussen de 1% tot 2% per transactie
Meer dan 350 cryptomunten
Kopen, traden en staken
Engelstalige klantenservice
Veel gebruikersfuncties
Rating: 9,2
Max 0,10% handelskosten per transactie
Meld je aan bij BitvavoMeld je aan bij BitcoinMeester Meld je aan bij Binance

You may also like

Leave a Comment