crypto-inzichten.nl

Terra komt met een nieuwe Terra 2.0, maar deze keer zonder UST Stablecoin

by crypto-inzichten.nl

De nieuwe Terra 2.0 chain komt naar verwachting deze week. Het lijkt erop dat Do Kwon en zijn team er eindelijk zijn met hun Terra Ecosysteem heroplevingsplan na een van de grootste crashes in de geschiedenis van crypto eerder deze maand. Volgens de aankondiging wordt een nieuwe keten, Terra 2.0 genaamd, gelanceerd op vrijdag 27 mei.

In de aankondiging staat dat “het Terra ecosysteem gestemd heeft om voorstel 1623 aan te nemen dat oproept tot het ontstaan van een nieuwe blockchain”. Volgens het voorgestelde plan zal de oorspronkelijke blockchain afgesplitst worden, waarbij de oude keten Terra Classic genoemd wordt. De nieuwe blockchain krijgt de naam Terra, die zonder algoritmische stablecoin zal draaien.

Op dezelfde manier zal het oude Luna token Luna Classic (LUNC) heten, terwijl het nieuwe token de naam LUNA krijgt. Do Kwon en zijn team hebben besloten dat alle houders van de eerdere LUNA en UST cryptocurrencies de nieuwe crypto zullen krijgen in een airdrop op donderdag. Daarbij zal men zich baseren op de snapshots die van het oude Terra netwerk gemaakt zijn om de deelnemers te verifiëren.

Terra 2.0

Details over de verdeling van de tokens vind je in het bestuursvoorstel, maar om samen te vatten:

  • Gemeenschapspool: 30%
  • Houders van $LUNA vóór de aanval: 35%
  • Pre-attack aUST houders: 10%
  • Houders van $LUNA na de aanval: 10%
  • Houders van $UST na de aanval: 15%

– Terra 🌍 Powered by LUNA 🌕 (@terra_money) 25 mei 2022

Terra heeft echter gemeld dat het door technische beperkingen niet mogelijk zal zijn om alle LUNA en UST holdings op Terra in de momentopname op te nemen. Dit geldt ook voor UST of LUNA die van Terra af overbrugd zijn, Gebruikers met overbruggingen LUNA of UST die in de snapshot na de aanval opgenomen willen worden, moeten terug naar de Terra blockchain overbruggen.

De momentopname zal ook geen UST of LUNA op CW3 multi-sig contracten omvatten. Hoewel het zal proberen het grootste deel van de UST of LUNa op te nemen, zullen er toch enkele randgevallen zijn.

Crypto Exchanges breiden de ondersteuning uit tot het Terra 2.0 Plan

Enkele van de populairste cryptocurrency exchanges hebben zich gemeld ter ondersteuning van de Terra 2.0 lancering. Cryptocurrency exchange Huobi zei de lancering te zullen steunen, terwijl OKX zei de airdrop van de nieuwe LUNA tokens te zullen steunen. Aan de andere kant kondigde ’s werelds grootste crypto exchange Binance aan:

“De Terra gemeenschap heeft zojuist een stemming aangenomen om het Terra Netwerk ‘Wedergeboorte’ te geven. We werken nauw samen met het Terra team aan het herstelplan. Het doel is om de getroffen Binance gebruikers de best mogelijke behandeling te bieden. Blijf op de hoogte voor verdere updates.”

Nooit meer een crypto kans missen? 

crypto signals

Handelen of beleggen in cryptocurrency kan zeer winstgevend en interessant zijn. Wel is het essentieel om goed te weten wat je moet doen. Wil je nooit meer kansen missen dankzij koop- en verkoopsignalen? Wil je maximaal profiteren van de bull markt?

Krijg dagelijks de juiste koop- en verkoopmomenten van de beste munten op een presenteerblaadje met Crypto Signals. Zodra de handelsexperts een kans vinden, delen ze die onmiddellijk met je. Het enige wat je hoeft te doen is onze experts te kopiëren en je verdient maximale crypto winsten zonder enige moeite, kennis of ervaring!

Schrijf je in voor Crypto Signals en wordt een expert in trading met hoge winsten.

Lees ook:
Terra Snapshot deze week verwacht. Hier is hoe ‘nieuwe’ Terra 2.0 verdeeld zal worden

LUNA coin verwachting 2022 – Terra LUNA koersverwachting

You may also like

Leave a Comment