crypto-inzichten.nl

Wordt Shiba Inu (SHIB) de nieuwe Bitcoin?

by crypto-inzichten.nl

De Shiba Inu (SHIB) koers is de afgelopen 24 uur met 41,59% omhooggeschoten. De “shit coin” heeft inmiddels de plek overgenomen Dogecoin (DOGE). Is Shiba Inu in staat om ook de plek van Ripple (XRP) over te nemen? En kan Shiba Inu de nieuwe Bitcoin gaan worden?  

Alvorens je de tekst gaat lezen een tip: Bitvavo, de grootste crypto handelsplatform van Nederland geeft iedereen vandaag €1000 aan welkomstbonus. Profiteer hier nu van maak gebruik van deze kans.

Shiba Inu (SHIB) de nieuwe Bitcoin?

De Shiba Inu (SHIB) gemeenschap wordt steeds enthousiaster en dat zien we terug in de koers van SHIB. Deze is de afgelopen tijd flink aan het stijgen. Shiba Inu, die ook wel een ‘shit coin’ wordt genoemd is zichzelf van een shit coin tot een van de krachtigste munten ter wereld aan het transformeren. Momenteel hebben velen Shiba Inu zelfs omgedoopt tot de ‘nieuwe Bitcoin’.

Shiba Inu zit weer in een opwaartse trend en het stijgingstempo is veel sneller dan verwacht. Veel mensen die speculeerden dat Shiba Inu niet meer zou stijgen, zijn nu getuige van de overgang van de valuta van een bearmarkt naar een volledige bullmarkt. Het is slechts een kwestie van tijd voordat SHIB de maan bereikt, want de token is al onderweg.

Shiba Inu (SHIB) nieuwe Bitcoin

Shiba Inu (SHIB) staat op plek nr. 7 in de CoinMarketCap

Volgens CoinMarketCap-gegevens is Shiba Inu momenteel met 41,59% gestegen en is de transactieprijs 0,00008616 Amerikaanse dollars. Het handelsvolume van SHIB is de afgelopen 24 uur ook met meer dan 194,79% gestegen. Shiba Inu staat op het punt om Ripple (XRP) om te draaien, net zoals het deed met Elon’s Dogecoin (DOGE).

Op het moment van schrijven staat SHIB op de 8e plaats in de CoinMarketCap crypto ranking portfolio, terwijl Ripple op de 7e staat. Voorlopig is Shiba Inu nog maar één stap verwijderd van het overtreffen van Ripple (XRP).

Ontwikkelingen Shiba Inu (SHIB)

Bitcoin en altcoins koop je eenvoudig en snel bij Bitvavo. Ga nu aan de slag en betaal geen handelskosten voor de eerste aankoop tot €1000.

Crypto asset rating platform Evai verplaatst Shiba Inu van een B2 ranking naar de A3 crypto ranking. Met deze ranking, wordt alleen het beste verwacht van SHIB in de toekomst. Evai is een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) die ratings van wereldklasse maakt voor crypto DeFi NFT-gebaseerde activa.

Shiba Inu (SHIB) heeft onlangs ook succesvol samengewerkt met Certik, een leverancier van gecentraliseerde beveiligingsoplossingen. Certik heeft zich ingezet voor ShibaSwap’s audit- en beveiligingswerk en heeft SHIBA getransformeerd van een memetisch token naar een DeFi-ecosysteem. Deze integratie maakt de meme-munt SHIB nu nuttiger en heeft een goede use case.

Het snelle succes van Shiba Inu heeft nu ieders aandacht getrokken. Zelfs de meest invloedrijke individuen zijn enthousiast over de vooruitgang, van wie sommigen zelf al SHIB-tokens bezitten.

Nu Shiba Inu (SHIB) eindelijk weer aan het groeien is, wordt er veel gespeculeerd dat meme munten het overnemen en jacht maken op BTC, ADA, en anderen cryptomunten. Is SHIB echt de nieuwe Bitcoin? De tijd zal het ons leren hoe de toekomst van SHIB eruit zal zien.

Benieuwd naar meer Crypto nieuws? Bekijk onze homepagina, de kennisbank of de pagina met Bitcoin nieuws!

You may also like

Leave a Comment