crypto-inzichten.nl

Shiba Inu koersverwachting: SHIB zakt tot onder $0.00003380

by crypto-inzichten.nl

De Shiba Inu koersverwachting laat zien dat de cryptocurrency markt de afgelopen dagen onbelangrijke veranderingen heeft ondergaan. Voor het grootste deel blijft de prijs stabiel met weinig flexibiliteit. De Shiba Inu koersverwachting lijkt bearish te zijn en de sterkste weerstand is aanwezig bij $0.00003926. De sterkste steun ligt bij $0.00003315

Shiba Inu koersverwachting: Bears domineren de SHIB markt bij $0.00003381

De Shiba Inu koersverwachting heeft laten zien dat de marktvolatiliteit een rustige trend volgt. Dit betekent dat de prijs van een cryptocurrency minder snel volatiliteit zal krijgen.

Op 3 januari 2022 is de SHIB prijs gedaald van $0.00003380 naar $0.00003364. De markt blijft bearish, wat tot verdere devaluatie kan leiden. De huidige prijs van SHIB/USD is $0.00003364.

De SHIB/USD prijs lijkt onder de curve van de Moving Average te kruisen, wat duidt op een bearish trend. De bears hebben de markt in handen en geven de bulls weinig kans om hun verdediging te pareren.

Shiba Inu koersverwachting

De Relatieve Sterkte Index (RSI) staat op 43, wat betekent dat de cryptocurrency niet in de ondergewaardeerde of overgekochte categorie zit. Je ziet aan de RSI dat hij een rechtlijnige, stabiele benadering volgt die een gestage markttrend weerspiegelt en een kleine kans op omkeer.

Shiba Inu koersverwachting voor 1-daags: SHIB/USD lijdt bearish terwijl de markt verkrapt

De Shiba Inu koersverwachting toont marktvolatiliteit die een rustige trend volgt en niet opwaarts of neerwaarts daalt. Dit betekent dat de aan schommelingen onderhevige SHIB/USD prijskansen constant blijven. 

De bovengrens van de Bollinger Band ligt op $0.00003926, die als de sterkste weerstand fungeert. De ondergrens van de Bollinger Band ligt op $0.00002941, die als de sterkste steun fungeert.

Shiba Inu koersverwachting 2022

De steunband en weerstandsband lijken heel dicht bij elkaar te liggen. Dit wijst erop dat de markt aan het knijpen is. Dit betekent dat de marktvolatiliteit waarschijnlijk spoedig zal uitbarsten, wat de bulls de gelegenheid geeft om terug te keren en een markt te zoeken.

De SHIB/USD prijs lijkt onder de Moving Average curve te kruisen, wat duidt op een sterke bearish trend. De markt blijft bearish, met een lage volatiliteit die ertoe leidt dat een sterke bearish trend gehandhaafd blijft. Dit kan alleen veranderen als de volatiliteit toeneemt en de bulls er hun voordeel mee doen.

De conclusie van de Shiba Inu koersverwachting laat zien dat het huidige gedrag van de meme cryptocurrency erop wijst dat het een stabiele bearish trend volgt die waarschijnlijk niet snel zal omkeren.

SHIB/USD verloor veel terwijl zijn recente stijging de grens van $0.00003380 markeerde. De prijs bereikte de  $0.00003364 op 3 januari 2022. Sindsdien is de prijs echter niet meer gestegen. De SHIB markt zit momenteel vast in een lus.

De focus toont een terugkerende daling, maar die hangt af van de marktvolatiliteit. Deze zou moeten toenemen om de bulls een vechtkans te geven. Zo niet, dan zullen de bears hen blijven overheersen.

 

Disclaimer: Dit artikel biedt informatie voor educatieve doeleinden. Crypto-inzichten.nl biedt geen advies- of brokersdiensten aan, noch beveelt het specifieke investeringen aan, inclusief aandelen, effecten of cryptocurrencies.

Veilig, snel en goedkoop crypto kopen

Crypto kopen bij Bitvavo is heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is:

1. Bij Bitvavo aanmelden. Dit doe je eenvoudig door op de afbeelding hieronder te klikken en het formulier in te vullen.
2. Je bij Bitvavo verifiëren: Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail ter verificatie.
3. Geld storten: Als je het verificatieproces succesvol hebt doorlopen, hoef je alleen je eerste storting bij Bitvavo te doen.
4. Beginnen met handelen: Je bent nu klaar om in crypto te handelen

You may also like

Leave a Comment