crypto-inzichten.nl

Metaverse coins stijgen na rebranding Facebook naar Meta

by crypto-inzichten.nl

Facebook kondigde een rebranding Facebook naar Meta aan. Hierdoor zijn een groot aantal cryptomunten flink gestegen. MANA is de grootste winnaar na een stijging van meer dan 57%. Ook metaverse munten zoals FLOW en AXS behaalde flinke koerswinsten naar aanleiding van dit nieuws. Als onderdeel van de Facebook rebranding Facebook naar Meta heeft de sociale media gigant beloofd ondersteuning te geven aan NFT’s.

Facebook slaat een nieuwe weg in

Facebook slaat klaarblijkelijk een nieuwe weg in. Vorige week kondigde Facebook aan dat Meta de nieuwe naam wordt van het Facebook bedrijf. Meta geeft ondersteuning bij het bouwen van Metaverse, een plek waar men in 3D gaat spelen en verbinden. Welkom bij het volgende hoofdstuk over sociale connecties, aldus Meta.

De aankondiging komt terwijl de sociale gigant blijft zoeken naar manieren om de cryptocurrency-markt te betreden. Vóór de naamswijziging maakte het bedrijf bekend dat het 50 miljoen dollar had geïnjecteerd in gerelateerde projecten en partnerschappen van Metaverse.

Mark Zuckerberg vergeleek Metaverse met sociale netwerken toen Facebook gisteren de industrie betrad en zei dat Metaverse de volgende grens is.Als onderdeel van de rebranding Facebook naar Meta, beloofde het bedrijf NFT te ondersteunen. Volgens Vishal Shah, productmanager van Metaverse bij Meta, onderzoekt het bedrijf nieuwe eigenschappen, modellen en rechten om mensen te helpen vertrouwen te hebben in wat ze bezitten.

Shah voegde hieraan toe dat dit het gemakkelijker maakt voor mensen om digitale objecten in beperkte oplage, zoals het geval is bij NFT’s, te verkopen, ze in hun digitale ruimte weer te geven en ze zelfs veilig door te verkopen aan iemand anders.

Rebranding Facebook naar Meta

Digitale munten gerelateerd aan Metaverse stijgen na rebranding Facebook naar Meta

De digitale activa met betrekking tot het virtuele gedeelde universum Metaverse nam foto’s van de maan nadat Facebook gisteren zijn merk veranderde in Meta. Metaverse-tokens die aanzienlijke winsten hebben geboekt, zijn onder meer Decentraland’s MANA (MANA/USD), Sandbox’s SAND en Enjin Coin (ENJ/USD). Deze invloed heeft ook invloed op de aangrenzende tokens van Metaverse.

Het peloton werd geleid door MANA na een stijging van maar liefst 57,87% in de afgelopen 24 uur. Op het moment van schrijven ligt de prijs op $1,29. Door de koerswinsten komt MANA dichter bij zijn all time high van $ 1,63 op 17 april jongstleden. Ook SAND wist een goede koerswinst te behalen van 21,59%. De prijs staat om dit moment op $ 1,07. Ook SAND komt in de buurt van zijn vorige all time high van $1,20 op 30 augustus. Op de derde plaats staat ENJ na een stijging van 5,01%, de koers bevindt zich momenteel op $ 2,41.

Ook Axie Infitity en Flow wisten te profiteren van de rebranding Facebook naar Meta. De tokens stegen in de loop van de dag met respectievelijk 15,45% en 9,13%.

Meta streeft ernaar om de cryptomarkt te betreden

Door deel te nemen aan de metaverse positioneert Meta zichzelf om ook een gedeelte van de cryptomarkttaart te verkijgen. Dit komt omdat crypto-voorstanders geloven dat metaverse een perfecte use case is voor crypto. Vooral nu de NFT-ruimte populair is.

Vanwege de toewijding van Meta om Metaverse en NFT te ondersteunen, heeft het bedrijf de mogelijkheid om te communiceren met cryptocurrencies nadat het problemen heeft ondervonden met zijn plannen om een ​​universele stabiele valuta te lanceren.

Zuckerberg hoopt de komende jaren tientallen miljarden dollars te investeren in de metaverse die volgens hem de erfgenaam is van het huidige internet. “Nu is ons merk nauw verbonden met een product en kan het niet alles vertegenwoordigen wat we vandaag doen, laat staan ​​de toekomst”, aldus Zuckerberg. “In de loop van de tijd hoop ik dat we zullen worden gezien als een metavers bedrijf, en ik hoop ons werk en onze identiteit te integreren in de inhoud die we bouwen”, zei de CEO.

 

You may also like

Leave a Comment