crypto-inzichten.nl

NFT spel Apeiron haalt $26,2 miljoen op om het NFT-gamelandschap op te schudden

by crypto-inzichten.nl

Spelontwikkelaars Foonie Magus hebben meer dan 17M USD opgehaald bij het sluiten van hun seed round voor het nieuwe speel-en-verdien NFT spel Apeiron. Het bedrijf maakte bekend dat 3M uit pre-seed kwam, 10M uit seed, en nog eens 4,5M uit de eerste verkoopronde van NFT.

NFT spel Apeiron

Grote spelers investeren in NFT spel Apeiron

Zware investeerders en grote gaming bedrijven van over de hele wereld zijn op Apeiron’s banier afgekomen, waaronder “core anchor” blockchain investeerders Hashed uit Zuid-Korea en venture capital firma’s als DeFiance Capital, Morningstar Ventures, Spartan Group, en De-Fi Capital. Ze zullen samenwerken met de spelgilden Guildfi, YGGSEA, Avocado, Ancient8, en Snackclub, die uitgekozen zijn om hun strategische waarden en langetermijnvisie voor de web3 gemeenschap en daarbuiten.

Apeiron is ’s werelds eerste NFT godenspel op de blockchain. Spelers spelen als een Godling, een pasgeboren god, en gebruiken hun goddelijke krachten om de Doods, schattige wezentjes die het Apeiron godiversum bevolken, te helpen (of te verslaan!). Spelers zullen ook massieve elementaire Avatars in de strijd kunnen loodsen met behulp van een innovatief real-time kaart-gebaseerd gevechtssysteem.

Het NFT spei Apeiron wordt ontwikkeld als een spel om te spelen en te verdienen, met een uniek drie-tokensysteem. Spelers zullen NFT’s kunnen kopen, waaronder Planeten, Sterren, en krachtige Relieken, maar ook door te spelen tokens verdienen die zelf op de marktplaats verhandelbaar zullen zijn voor echte cryptocurrency.

Frank Cheng, CEO van Foonie Magus en maker van Apeiron, had dit te zeggen over de vloedgolf van steun: “We hebben nu zes jaar aan dit project gewerkt, en er zijn meer dan 28 ontwikkelaars geweest die meer dan vijf jaar van hun leven hebben gegoten… hun bloed, zweet en tranen in het bewerken van deze entertainment ervaring.

Maar nu werpt al het harde werk zijn vruchten af en wordt de droom werkelijkheid. We zijn blij dat we partners gevonden hebben die onze waanzinnige visies delen, en we zijn in voor een helse rit voor de hele spelindustrie, een die een onvergetelijke ervaring zal bieden voor iedereen om te delen en samen te bezitten”.

Met het afsluiten van de seed ronde begint het NFT spel Apeiron aan hun private en gemeenschapsinvesteringsrondes, die zullen leiden tot het TGE (Token Generation Event) van het spel dat gepland is eind mei. Foonie Magus wil nog eens 10.7M ophalen uit deze 3 rondes om zich voor te bereiden op hun wereldwijde debuut in Q4 van dit jaar. Apeiron’s Planet NFTs zijn momenteel te koop op de OpenSea marktplaats met een bodemprijs van 0.15 ETH.   

Over NFT spel Apeiron

Apeiron is ’s werelds eerste op NFT-gebaseerde speel-en-verdien godspel. Apeiron zal een uniek kaart-gebaseerd actie-avontuur gevechtssysteem bevatten gecombineerd met god-spel simulatie gameplay geïnspireerd door klassieke god-spellen als Populous en Black & White.

Alvorens ze als Avatar naar de grond afdalen kunnen spelers planeten bouwen. Vervolgens kunnen ze beginnen met het oplossen van de mysteries van het universum. Spelers laten hun planeet groeien tot het punt van ontwikkelingsstagnatie, en resetten dan de planetaire cyclus via een Armageddon gebeurtenis om nog meer vooruitgang mogelijk te maken en spannende laat-spel alliantie niveau GvE en GvG activiteiten.

Het NFT spel Apeiron gaat gebruikmaken van een tri-token architectuur. Dit betekent dat er drie afzonderlijke tokens gebruikt gaan worden om door hun ecosysteem te navigeren. Dit zal een governance token, een play to earn token en een premium team to earn token.

Nooit meer een crypto kans missen? 

crypto signals

Handelen of beleggen in cryptocurrency kan zeer winstgevend en interessant zijn. Wel is het essentieel om goed te weten wat je moet doen. Wil je nooit meer kansen missen dankzij koop- en verkoopsignalen? Wil je maximaal profiteren van de bull markt?

Krijg dagelijks de juiste koop- en verkoopmomenten van de beste munten op een presenteerblaadje met Crypto Signals. Zodra de handelsexperts een kans vinden, delen ze die onmiddellijk met je. Het enige wat je hoeft te doen is onze experts te kopiëren en je verdient maximale crypto winsten zonder enige moeite, kennis of ervaring!

Schrijf je in voor Crypto Signals en wordt een expert in trading met hoge winsten.

Meer info over Apeiron

Wil je meer weten over het NFT spel Apeiron? Er zijn meerdere bronnen waar je actuele en relevante informatie kunt vinden over Apeiron. Hieronder een overzicht van een aantal bronnen.

Website – https://apeironnft.com/

OpenSea – https://opensea.io/collection/apeironplanet

Youtube – https://www.youtube.com/channel/UC-rVCFNE-5h9N9__uN0ZLXA

Discord – https://discord.com/invite/QJ7bHMMA7m

Twitter – https://twitter.com/ApeironNFT

Wil je weten waarom je zou moeten investeren in NFT? Lees dan dit artikel.

You may also like

Leave a Comment