crypto-inzichten.nl

NEAR Protocol verwachting 2022 – Zal NEAR binnenkort $25 raken?

by crypto-inzichten.nl

Wat is de NEAR Protocol verwachting? Zal NEAR binnenkort $25 raken? De Bullish NEAR protocol verwachting loopt van $12.945 tot $21.21 en de NEAR prijs zou ook spoedig $25 kunnen bereiken. De NEAR bearish verwachting voor 2022 is $1.744. In deze NEAR Protocol (NEAR) verwachting 2022, gebruiken we statistieken, koerspatronen, RSI, RVOL, en veel andere informatie over NEAR om de toekomstige beweging van de cryptocurrency te analyseren.

NEAR huidige marktstatus

De NEAR prijs handelt op het moment van schrijven op $15.35 met een 24-uurs handelsvolume van $994.668.147. NEAR is de laatste 24 uur echter met 8,4% gedaald. Bovendien heeft NEAR een circulerende voorraad van 666.163.179 NEAR. Momenteel wordt NEAR verhandeld op cryptocurrency beurzen zoals Binance, Bitvavo en Bitcoin Meester.

Voor de actuele NEAR koers, zie de NEO koersgrafiek hieronder:

Wat is het NEAR protocol (NEAR)?

Het NEAR protocol is een gedecentraliseerd applicatieplatform, ontworpen voor het gebruik van Internet toepassingen. Het netwerk draait op een Proof-of-Stake (PoS) consensus mechanisme genaamd Nightshade, dat is ontworpen om schaalbaarheid en stabiele koersen te bieden. Het eigen token is NEAR.

NEAR Protocol verwachting 2022

NEAR bekleedt op dit moment de 18e positie op CoinGecko. NEAR verwachting 2022 wordt hieronder uitgelegd met een dagelijks tijdsframe.

Near Protocol horizontaal kanaal

Een horizontaal kanaal of zijwaartse trend lijkt op een rechthoekig patroon. Het bestaat uit minstens vier contactpunten. Dit komt omdat het minstens twee dieptepunten nodig heeft om te verbinden, evenals twee hoogtepunten. Horizontale kanalen bieden een overzichtelijke en systematische manier om te handelen door koop- en verkooppunten te signaleren. Hoe langer het horizontale kanaal, hoe sterker de uitstap beweging zal zijn. Er is vaak een prijs op het kanaal na de uitstap. De uitstap gebeurt vaak op het vierde contactpunt op een van de lijnen van het horizontale kanaal.

Op de daggrafiek, als de prijs van de NEAR het weerstandsniveau van $20.923 doorbreekt, zal hij het koersdoel van $51.048 bereiken. Of anders zal de NEAR coin prijs uitbraak dalen tot het steunniveau bij $6.215.

NEAR Steun en Weerstand Niveau

De onderstaande grafiek toont de steun- en weerstandsniveaus van NEAR.

Near Protocol weerstand en support

Uit het bovenstaande dagelijkse tijdsframe blijkt dat de volgende de weerstands- en steunniveaus van NEAR zijn.

  • Weerstandsniveau 1 $12.945
  • Weerstandsniveau 2 $21.215
  • Steun Niveau 1 $7.587
  • Steun Niveau 2 $4.297
  • Steun Niveau 3 $2.683
  • Steun Niveau 4 $1.744

De grafieken van Tradingview laten zien dat NEAR de afgelopen maand een stijgende trend heeft uitgevoerd. Als deze trend doorzet, kan NEAR met de bulls meelopen en zijn weerstandsniveau op $21.215 voorbijstreven. Omgekeerd, als de beleggers zich tegen de crypto keren, zou de prijs van NEAR kunnen kelderen tot bijna $1.744, een bearish signaal.

NEAR Protocol Verwachting 2022 – RVOL, MA, en RSI

Het Relatief Volume (RVOL) van NEAR zie je in de onderstaande grafiek. Het is geeft indicatief weer hoe hoe het huidige handelsvolume over een bepaalde periode veranderd is ten opzichte van het vorige volume voor handelaren. De RVOL van NEAR ligt momenteel onder de afkaplijn, dit wijst op zwakkere handen aan de huidige trend.

Near Protocol MA

De NEAR’s Moving Average (MA) zie je in de grafiek hierboven. Momenteel bevindt NEAR zich in een bullish toestand. Opvallend is dat de NEAR coin prijs boven het 50 MA (korte termijn) ligt, dit betekent dat het volledig in een opwaartse trend zit. Daarom is er elk moment kans op een omkering van de trend van NEAR.

Intussen staat de relatieve sterkte index (RSI) van de NEAR op niveau 63.36. Dit betekent dat de NEAR zich in een bijna overbought toestand bevindt. Dit betekent echter dat een grote prijsomslag van LUNA in de komende dagen kan optreden.

NEAR Protocol Verwachting 2022 – ADX, RVI

Laten we nu eens kijken naar NEAR Protocol’s Average Directional Index (ADX). Hij helpt om de algemene sterkte van de trend te meten. De indicator is het gemiddelde van de uitdijende waarden van het prijsbereik. ADX is een onderdeel van het Directional Movement System. Dit systeem probeert de sterkte van de prijsbeweging in de opwaartse en neerwaartse richtingen te meten met behulp van DMI indicatoren met ADX.

Near Protocol verwachting RVI en ADX

De bovenstaande grafiek geeft de ADX van het NEAR protocol weer. Momenteel ligt NEAR in het bereik van 45.230, dus het duidt op een sterke trend.

Uit de bovenstaande grafiek blijkt de Relatieve Volatiliteit Index (RVI) van NEAR. RVI meet eerder de constante afwijking van prijsveranderingen over een periode dan de prijsveranderingen. De RVI van NEAR staat boven de 50 niveaus, wat aangeeft dat de richting van de volatiliteit hoog is. In feite staat NEAR’s RSI op het niveau 63.36, wat een potentieel koopsignaal bevestigt.

Vergelijking van NEAR met BTC, ETH

De onderstaande grafiek weerspiegelt de prijsvergelijking tussen Bitcoin, Ethereum en het NEAR Protocol.

BTC Vs ETH Vs NEAR Prijsvergelijking (Bron: TradingView)

Uit de bovenstaande grafiek kunnen we afleiden dat de ETH en BTC zich in een neerwaartse trend bewegen. Maar, de recente trend van NEAR beweegt zich in een opwaartse richting.

Conclusie

Met voortdurende verbeteringen in het NEAR Protocol netwerk, kunnen we zeggen dat 2022 een goed jaar is voor NEAR. Daarom is de bullish verwachting van het NEAR Protocol in 2022 $21.215. Anderzijds is de bearish NEAR verwachting voor 2022 $1.744.

Verder zouden de prestaties van NEAR, met de verbeteringen en upgrades aan het NEAR ecosysteem, stijgen tot zijn All-time high (ATH) van $20.44 zeer binnenkort bereikt wordt. Maar, het zou ook $25 kunnen bereiken als de beleggers geloven dat NEAR een goede investering is in 2022.

FAQ

1. Wat is het NEAR Protocol?

Het Near Protocol is software die bevordert dat het netwerk van computers een platform draait waarop ontwikkelaars gedecentraliseerde toepassingen kunnen maken en lanceren.

2. Waar kun je NEAR kopen?

NEAR is genoteerd op veel crypto beurzen, waaronder Binance, Bitvavo & Bitcoin Meester.

3. Wat is de NEAR Protocol verwachting, zal NEAR binnenkort een nieuwe ATH bereiken?

Met de voortdurende ontwikkelingen en upgrades binnen het NEAR platform heeft het een grote kans om binnenkort zijn ATH te bereiken.

4. Wat is de huidige all-time high (ATH) van NEAR Protocol?

Op 16 jan. 2022 bereikte NEAR zijn nieuwe all-time high (ATH) van $20.44.

5. Is NEAR een goede investering in 2022?

NEAR Protocol lijkt dit jaar een van de top-winnende cryptocurrencies te zijn. Volgens de geregistreerde prestaties van NEAR in de afgelopen maanden, wordt NEAR beschouwd als een goede investering in 2022.

6. NEAR Protocol verwachting, kan NEAR Protocol (NEAR) $25 bereiken?

NEAR Protocol (NEAR) is een van de actieve crypto’s die zijn Bullish toestand blijft handhaven. Uiteindelijk zal het NEAR Protocol (NEAR), als deze bullish trend doorzet, binnenkort $25 raken.

7. Wat zal de NEAR prijs zijn tegen 2023?

De prijs van NEAR Protocol (NEAR) zal tegen 2023 naar verwachting $32 bereiken.

8. Wat zal de NEAR prijs zijn tegen 2024?

De prijs van NEAR Protocol (NEAR) zal naar verwachting $40 bereiken in 2024.

9. NEAR Protocol verwachting: Wat zal de NEAR prijs zijn in 2025?

De prijs van het NEAR Protocol (NEAR) zal naar verwachting $48 bereiken in 2025.

10. Wat zal de NEAR prijs zijn in 2026?

De prijs van het NEAR Protocol (NEAR) zal naar verwachting in 2026 $55 bedragen.

You may also like

Leave a Comment