crypto-inzichten.nl

MT. Gox terugbetaling, zal Mt. Gox de 140K BTC vrijgeven op januari 2023?

by crypto-inzichten.nl
Mt. Gox terugbetaling
od

Er zijn tekenen van een MT. Gox terugbetaling. De verwachting is dat Mt. Gox de 140 BTC gaat terugbetalen. Maar wat voor een effect gaat dat hebben op de prijs?

Mt. Gox terugbetaling

De Mt. Gox hack was een keerpunt voor bitcoin. En de toekomstige terugbetaling aan de getroffen mensen zal er zeker nog een zijn. Omdat we ons in een bear market bevinden, maken de meeste mensen zich zorgen over het effect dat die 140K BTC zullen hebben op de prijs.

Zal de Mt. Gox klasse houders blijken te zijn of zullen ze alles verkopen zodra ze het krijgen? Dat is een vraag voor een andere dag, want de Mt. Gox klasse heeft tot 10 januari 2023 om de registratie te voltooien en hun voorkeursbetalingsmethode te kiezen.

De laatste keer dat er over de kwestie werd bericht, werd advocaat Nobuaki Kobayashi aangesteld als Rehabilitatie Curator en zouden de MT. Gox terugbetalingsprocedures naar verwachting op 15 september beginnen.

Veel nieuwsbronnen meldde ook dat “de terugbetalingen van de Mt. Gox bitcoin over een bepaalde periode zullen gebeuren, waarbij telkens slechts een deel in omloop wordt gebracht. Hierdoor zal de impact van de BTC die op de markt komt veel kleiner zijn en de prijs van BTC niet tanken.”

Deze keer leren we over de terugbetalingsmethoden en de volledige KYC procedures die de Mt. Gox klas doorloopt om die zoete vintage BTC te krijgen.

Mt. Gox Hack Terugbetalingsopties

Het is moeilijk te geloven, maar het lijkt erop dat er na al die jaren een einde komt aan het Mt. Gox verhaal. Ok, er is uitstel na uitstel geweest en een miljoen nieuwe eisen, maar er is ook vooruitgang geboekt.

Deze keer kondigde Mt. Gox aan: “Wat betreft de Mt. Gox terugbetaling volgens het Rehabilitatieplan (“Terugbetaling”), heeft de Rehabilitatiecurator een functie gelanceerd voor schuldeisers om een terugbetalingsmethode te selecteren en informatie over de begunstigde te registreren.”

De schuldeisers “die terugbetaling willen ontvangen” moeten hierheen gaan en het formulier “Selectie en Registratie” invullen vóór 10 januari. Dit is meer dan verplicht. “Als u de noodzakelijke Selectie en Registratie niet invult, kunt u geen
van de onderstaande Terugbetalingen ontvangen en moet u de vereiste documenten
naar het hoofdkantoor van MTGOX Co., Ltd. brengen.” Zij zullen ook “de Terugbetaling in Japanse yen (contant) moeten ontvangen.”

Aan de andere kant zullen degenen die de formulieren op tijd invullen kunnen kiezen tussen deze terugbetalingsmethoden:

  • Vervroegde terugbetaling
  • Terugbetaling voor een deel van de rehabilitatieclaims in cryptocurrency
  • Terugbetaling door bankoverschrijving
  • Terugbetaling door overschrijving via een
    aanbieder van geldovermakingsdiensten 

Het is ook vermeldenswaard dat om betaling in de gekozen methode te ontvangen, deze drie namen moeten samenvallen:

“Creditor Name (de naam die door de crediteur aan de Rehabilitatiecurator is meegedeeld)”.

“Naam van de informatie van de begunstigde (Naam van de ontvangstbankrekening voor een bankoverschrijving, de rekening van een dienstverlener voor geldoverschrijving en de rekening van de cryptocurrency exchange/custodian, enz.)”

“Naam vermeld in de identificatiedocumenten die door de rehabilitatiecrediteur zijn ingediend om de identiteit te verifiëren met behulp van de door Onfido PTE Ltd. verleende dienst.”

Hoe zal de Mt. Gox terugbetaling de Bitcoin markt beïnvloeden?

De 140K BTC die Mt. Gox in het wild zal vrijgeven zal zeker de bitcoinprijs beïnvloeden, maar misschien niet zo veel als mensen vrezen. De verschillende betaalmethoden garanderen dat alles geleidelijk zal gebeuren.

En de klasse van Mt. Gox bestaat uit vroege bitcoiners. Die hebben onderweg misschien iets geleerd en staan niet zo te trappelen om hun BTC te verkopen. Die munten stegen aanzienlijk sinds de Mt. Gox hack, maar de prijs zou in de toekomst nog hoger kunnen gaan.

Natuurlijk zal een deel van de schuldeisers meteen wat winst nemen. Zij hebben echter sinds 2014 gedwongen gewacht op die BTC’s. Is er haast bij de verkoop tegen deze prijzen? Geduld is een deugd.

Meer crypto koersverwachtingen

In dit artikel heb je gelezen over Mt. Cox. Er zijn nog meer interessante artikelen over crypto koersverwachting die wellicht interessant voor je zijn. We hebben de koers verwachtingen van diverse cryptomunten gedeeld. Bekijk hier alle crypto koersverwachtingen.

 

You may also like

Leave a Comment