crypto-inzichten.nl

Memes 3.0 Revolutie: Introductie van Openmeme.io NFT Platform

by crypto-inzichten.nl

Openmeme.io NFT-platform is het is het eerste Web 3.0 meme platform waar iedereen memes kan maken en ze in NFT’s kan minten. Het unieke van Openmeme is dat gebruikers geen professionele kunstenaars hoeven te zijn om van meme monetization te profiteren. Maar wat maakt dit platform zo revolutionair?

Openmeme een web 3.0 NFT-marktplaats

Vooral de komst van blockchain technologie en digitale munten heeft het voor mensen mogelijk gemaakt om hun vindingrijkheid te gelde te maken. Die creativiteit uit zich in vele vormen, variërend van het ontwerp van een unieke Decentralized Finance (DeFi) toepassing tot het debuut van Non-Fungible Token (NFT) verzamelingen.

Uit de korte geschiedenis van blockchain tech wordt de creatie van nieuwe platforms erkend, beloond en sommigen worden vaak extreem rijk door hun creaties. Hetzelfde kan echter niet gezegd worden van geniale makers van meme’s, die dagelijks velen op het internet, vooral op sociale media, aan het lachen brengen.

Memes zijn grappige kunstwerken, afbeeldingen, of unieke voorstellingen van een foto of tekst die een bepaald grappig thema overbrengen. Veel gebruikers van sociale media moeten al een aantal memes gezien hebben, hetzij als gif, foto, of video, maar wat veel mensen vaak niet kunnen ontcijferen is de eigenaar of maker van zo’n creatief kunstwerkje.

Openmeme, een web 3.0 platform voor het delen van meme’s en ’s werelds eerste meme NFT marktplaats, is vastbesloten het verhaal te veranderen wat betreft het geven van meme makers de erkenning en beloning die ze verdienen. Het platform biedt een weg waarlangs makers van memes beloningen en royalty’s verdienen voor de memes die ze maken.

Ongetwijfeld zijn memes een ondervertegenwoordiging van de volgende grote NFT-revolutie en die komt notabene om de hoek kijken. De grootste Europese meme gemeenschappen sloegen de handen ineen en creëerden het Openmeme platform dat met miljoenen gebruikers van start zal gaan.

Openmeme in actie: Voordelen voor gebruikers en makers

Openmeme is een zeer functioneel platform dat creativiteit beloont door de kracht van decentralisatie. Openmeme stelt makers of zijn gebruikers in staat memes te uploaden, NFT’s te minten en de rechten op hun creaties te verwerven en de mogelijkheid ze te verkopen of te verhandelen.

Volgens het ontwerp stemt de gemeenschap op de beste memes, en hun auteurs worden beloond met OMC munten, het eigen token van het platform.

Het idee is eenvoudig:

  • Maak en mint de meme
  • Wacht tot de meme door de gemeenschap wordt goedgekeurd om uiteindelijk op de hoofdpagina te belanden
  • Verdien de OMC (OpenMeme token) als de meme op de hoofdpagina te zien is
  • Verhandel of houd de meme voor jezelf

Het unieke van Openmeme is dat gebruikers geen professionele kunstenaars hoeven te zijn om van meme monetization te profiteren. In feite kan de meest ‘gekke’ meme die door wie dan ook ontworpen is, door de Openmeme gemeenschap als de meest gewaardeerde uit de bus komen.

Als gevolg van deze flexibiliteit heeft het Openmeme platform de toetredingsdrempel voor iedereen verlaagd om mee te verdienen aan de ontluikende NFT-revolutie.

Ondanks deze bepaling hoeft niet iedereen per se een meme maker te zijn, want iedereen kan bijdragen aan de groei van het ecosysteem door te stemmen, te kopen, en memes in het algemeen te verhandelen.

Voor kunstenaars kunnen hun creaties naar de top van het peloton geduwd worden als leden van de gemeenschap op ze stemmen of meer mensen zich ermee bezighouden. Voor deze prestatie kunnen makers extra bonussen verdienen die kunnen oplopen tot $100.

Openmeme.io

De kracht van het Openmeme NFT Ecosysteem

Ontstaan als het geesteskind van Web2.0 meme-creatie deskundigen die platforms als kwejk.pl en jbzd.com.pl doorsneden, is het Openmeme platform op zijn ervaren ontwikkelaars ingesteld voor succes.

Buiten de ontwikkelaars is het Openmeme ecosysteem 500.000 leden sterk, met een recordaantal van 2000 memes die per dag worden toegevoegd. De unieke activiteiten van het platform leveren jaarlijks maar liefst 2 miljard pageviews op.

Nu blockchain, cryptocurrencies, en NFT’s nog abstract zijn voor miljarden mensen wereldwijd, is het doel van het Openmeme platform om meer mensen in het ecosysteem te brengen door de nieuwe waardetoevoegingen die het met Memes introduceert.

Disclaimer: Dit artikel biedt informatie voor educatieve doeleinden. Crypto-inzichten.nl biedt geen advies- of brokersdiensten aan, noch beveelt het specifieke investeringen aan, inclusief aandelen, effecten of cryptocurrencies.

You may also like

Leave a Comment