crypto-inzichten.nl

LUNA coin verwachting 2022 – Terra LUNA koersverwachting

by crypto-inzichten.nl

Wat is de LUNA coin verwachting voor 2022? LUNA heeft het niet alleen goed gedaan qua staking, het heeft ook een enorme opwaartse trend doorgemaakt in de laatste paar weken van februari. De LUNA coin verwachting ziet er dan ook goed uit. Helaas is de Terra Luna gecrasht, lees hier meer over in dit artikel.

Terra LUNA heeft Ether geflipt

LUNA heeft Ether omgedraaid in termen van staking om het op een na grootste gestaakte crypto actief te worden. Volgens de beschikbare gegevens heeft het actief ongeveer $ 30 miljard aan gestakelde waarde geregistreerd.

LUNA, de native token van de Terra blockchain, is de afgelopen dagen blijven genieten van een positieve beweging in zijn koersprestaties. Deze run culmineerde erin dat het actief de market cap van andere platforms met smart contracts, zoals Solana en Cardano, omdraaide.

Volgens de gegevens van Staking Rewards zit LUNA nu op de tweede plaats met meer dan $ 30 miljard aan gestaakte waarde. Hiermee overtreft het Ethereum overtreft, waarvan slechts rond de $ 28 miljard van zijn token is gestaakt.

Luna coin verwachting door experts

De gegevens vangen ook op dat Orion.money de grootste staakt waarde heeft onder de protocollen die LUNA staking ondersteunen. Het protocol geeft 7% opbrengst, heeft ongeveer 43.000 deelnemers en bezit $2 miljard aan inzetvolume.

Staken is een veel voorkomende crypto activiteit, vooral voor die op het Proof-of-Stake mechanisme ontwikkeld zijn. Deze activiteit stelt gebruikers in staat hun tokens in te zetten om een beloning (opbrengst) te verdienen.

De gestaakte tokens verschijnen als steun voor de soepele werking van het project, en gebruikers verdienen daarvoor variërende percentages als beloning.

Terwijl LUNA de tweede positie opeist, beveelt de native token van Solana, SOL, de hoogste gestaakte waarde van $40 miljard, gestaakt over de protocollen heen.

In tegenstelling tot LUNA, dat bijna 7% opbrengst geeft, biedt het netwerk jaarlijks 5,86% opbrengst aan zijn stakers.

Gegevens van DeFiLlama laten ook zien dat de totale waarde van op LUNA gestaakte activa rond de $23 miljard ligt, wat mijlenver achter ligt op dat van Ethereum met $118 miljard.

Zoals eerder gemeld heeft LUNA het niet alleen goed gedaan bij het staken; het heeft ook genoten van enkele enorme uptrends in de laatste paar weken eindigend in februari.

Volgens de beschikbare informatie registreerde het actief bijna 80% winst in de maand en bracht het zijn tokenprijs hoger tot wel $ 94. Dit is de hoogste prijs die het heeft gehad sinds het zijn ATH raakte.

De LUNA coin prijsprestatie in de periode versloeg ook die van grote activa als Bitcoin en Ethereum, want de waarde van het paar steeg met respectievelijk 12,25% en 9%.

Met zijn indrukwekkende prijs in de maand is het een aanwijzing dat LUNA elk moment de vorige high kan raken en er bovenuit kan stijgen. De LUNA coin verwachtingen zijn dus positief. 

Terra Luna coin verwachting

LUNA coin verwachting

Terra (LUNA) is een van de actiefst ontwikkelende cryptocurrencies die de cryptowereld vorig jaar stormenderhand veroverde. In het bijzonder bereikte het op 27 december 2021 een all-time high van $103.03.

Zo’n indrukwekkende prestatie hielp het netwerk om wereldwijd de aandacht van crypto beleggers te trekken. In dit artikel nemen we een kijkje naar LUNA’s prestaties en bespreken we de toekomstige handelsmogelijkheden.

Veel crypto-analisten vinden Terra een zeer overtuigende cryptocurrency om de volgende redenen: 

 1. Terra LUNA heeft het grote mogelijkheden en ambities als ruil- en betaalmiddel.
 2. Terra LUNA is al binnengedrongen in de top 10 van toonaangevende cryptocurrencies. Deze prestatie kan niet onopgemerkt blijven door deelnemers aan de cryptomarkt.

Als je van plan bent om wat LUNA coins te kopen, is een Bitcoin Meester de perfecte optie.

De experts van WalletInvestor denken dat tegen 2023 de koers van de Terra cryptocurrency geleidelijk zou kunnen dalen na de opwaartse trend in 2022. Tegen het midden van 2022 kan de prijs van LUNA een niveau van $170 aantikken.

Volgens de voorspelling van de crypto analytische bron Government Capital kan de waarde van LUNA ernaar streven om in het midden van 2022 de grens van $120,25 te overschrijden.

Tegen eind juli zou de koers van de Terra (LUNA) op $123,47 kunnen staan. Tegen het eind van 2022 zou de laagste prijs van de LUNA coin $142.85 kunnen zijn, en de maximale waarde zou het $164.57 niveau kunnen aantikken.

Volgens TradingBeast’s voorspelling zou de prijs van LUNA in 2022 niet sterk kunnen veranderen en slechts $143.56 kunnen bereiken. De LUNA coin zou een geleidelijke groei kunnen doormaken. In 2023 zou de prijs per LUNA cryptoLUNA coin $154.52 kunnen zijn. In 2024 zou het digitale bezit meer dan $200 waard kunnen zijn.

Volgens de bron Digital Coin Price kan LUNA een winstgevende investering zijn. In 2023 kan de prijs van de Terra crypto op het niveau van $204,73 liggen. In 2025 zou de koers niet zo veel moeten veranderen; maar LUNA’s prijs zou nog steeds naar $307 kunnen springen als de marktomstandigheden gunstig genoeg zijn.

 

LUNA coin verwachting is goed dus kopen is een goed idee

Tron kopen of verkopen doe je eenvoudig via een crypto broker of crypto exchange. Het is belangrijk dat je dit bij een betrouwbare partij doet. Voor een Nederlandse cryptobroker kun je goed terecht bij Bitcoin Meester. Wil je liever aan de slag bij een crypto exchange? Dan is Binance een uitstekende keuze. 

Bitvavo

De goedkoopste crypto broker van Nederland
 • Meer dan 150 cryptomunten
 • Betalen met iDeal
 • Nederlandse klantenservice
 • Geregistreerd bij DNB
 • Ontvang €1000 handelskorting
 • Rating: 9,5
Favoriet

Binance

Grootste crypto exchange ter wereld
 • Meer dan 350 cryptomunten
 • Kopen, traden en staken
 • Engelstalige klantenservice
 • Veel gebruikersfuncties
 • Max 0,10% handelskosten per transactie
 • Rating: 9,2

Bitcoin Meester

De crypto aanbod van Nederland
 • Meer dan 200 cryptovaluta
 • Betalen met iDeal
 • Nederlandse klantenservice
 • Ingebouwde wallet
 • Tussen de 1% tot 2% per transactie
 • Rating: 9,5

LUNA coin verwachting  2022

De LUNA coin verwachting voor 2022 is dus positief. LUNA kan in 2022 het gemiddelde prijsniveau van $130 overschrijden. De verwachte minimumwaarde van de handelsprijs van de token zou tegen het eind van dit jaar $131,15 kunnen zijn. Bovendien zou LUNA een maximaal prijsniveau van $144.66 kunnen bereiken.

Disclaimer: Dit artikel biedt informatie voor educatieve doeleinden. Crypto-inzichten.nl biedt geen advies- of brokersdiensten aan, noch beveelt het specifieke investeringen aan, inclusief aandelen, effecten of cryptocurrencies.

You may also like

Leave a Comment