crypto-inzichten.nl

Avalanche koers verwachting , klaar voor grotere winsten nadat BitGo ondersteuning aankondigt

by crypto-inzichten.nl

Cryptocurrency custodian BitGo heeft aangekondigd dat het nu Avalanche zal ondersteunen. Dit leidt tot de notering op de Bitstamp en Bitbuy beurzen. De Bank of America bracht een rapport uit waarin ze Avalanche een levensvatbaar alternatief voor Ethereum noemt, want AVAX voerde de top 100 munten aan voor winsten in de afgelopen week. Geweldig nieuws en dat zien we terug in de koers van AVAX

Wil je goedkoop crypto kopen? 🎁 Via deze link krijg je vandaag een welkomstbonus van  €1000 bij Bitvavo, de goedkoopste en beste cryptobeurs van Nederland. 

Avalanche boekt de hoogste winst

In een week waarin Bitcoin, Ethereum en de meeste top munten ofwel een dipje vertoonden of zijwaarts handelden, is één Ethereum concurrent aan het stijgen. Avalanche had een geweldige week en zag de op een na hoogste winst in de top 100 munten.

Dit gebeurde nadat een van de grootste cryptocurrency custodians ondersteuning voor AVAX toevoegde en de Bank of America het aanprees als een levensvatbaar alternatief voor Ethereum.

Avalanche handelt op het moment van schrijven op $115, een stijging van meer dan 8 procent in de afgelopen dag. In de afgelopen week heeft het 38 procent gewonnen, waarbij alleen Yearn Finance met 41 procent meer heeft gewonnen in de top 100.

Avalanche (AVAX) staat nu in de top 10 munten naar marktkapitalisatie op 28,1 miljard dollar, en staat daarmee net onder XRP. Zijn handelsvolume heeft ook vrij goed standgehouden en is met meer dan $ 2,4 miljard hoger dan Binance Coin, XRP en TRON.

Meld je aan bij Bitcoinmeester

Een geweldige week voor Avalanche

De prijsstijging is geen toevalstreffer voor Avalanche. In de afgelopen week heeft het cryptocurrency project een flinke impuls gekregen door positieve ontwikkelingen en samenwerkingsverbanden.

De grootste was een aankondiging van BitGo die onthulde dat het ondersteuning voor AVAX zal toevoegen. BitGo is een van ’s werelds grootste cryptocurrency custodians met meer dan $64 miljard aan beheerd vermogen. Het werd eerder dit jaar voor $1,2 miljard overgenomen door Mike Novogratz’s Galaxy Digital en sindsdien heeft het meer dan $24 miljard aan zijn AUM toegevoegd. Het bedient meer dan 400 institutionele klanten en meer dan 150 beurzen.

John Wu, de voorzitter van Ava Labs, de ontwikkelaars van Avalanche, gaf commentaar:

Niet alleen is BitGo vertrouwd en stelt het ons in staat meer toegang te bieden tot onze native tokens op Avalanche, maar gezien de enterprise push, en de institutionele ondersteuning van Avalanche, is dit echt een zeer krachtig bedrijf om mee samen te werken.

Psst wat ga jij je dierbaren met kado geven? Je wilt toch iets waardevols geven? Lees dit artikel ter inspiratie, klik hier!

 

BitGo voegt AVAX aan zijn lijst

Avalanche (AVAX) is een smart contractplatform gemaakt door Emin Gün Sirer en door AVA Labs ontwikkeld. Het is extreem snel, schaalbaar en ondersteunt duizenden producer-nodes.

Daarnaast is Avalanche volledig compatibel met Solidity en integreert het verschillende ontwikkeltools van Ethereum. Al met al een indrukwekkend platform.

BitGo was al even enthousiast over het toevoegen van AVAX aan zijn lijst van ondersteunde cryptocurrencies. In een verklaring zei CEO Mike Belshe dat zijn bedrijf zich tot het project aangetrokken voelde na de explosieve groei ervan in het afgelopen jaar. In 2021 is AVAX meer dan 3.400 procent gestegen is.

AVAX Avalanche

Hij merkte op:

Institutionele beleggers kunnen nu toegang krijgen tot AVAX binnen het meest veilige bewaaraanbod op de markt en tientallen miljoenen particuliere gebruikers hebben het potentieel om veilige toegang te krijgen via de beurzen en platforms die door onze technologie worden aangedreven.

Met de integratie zullen beurzen die op BitGo vertrouwen AVAX gemakkelijk kunnen noteren, onthulde de CEO. De eerste twee zijn Bitstamp en Bitbuy die AVAX begin 2022 zullen noteren.

Gerelateerd artikel: Avalanche (AVAX) blockchain huisvest ILO tokens

Avalanche ontpopt zich als een van de beste aankomende Ethereum concurrenten. De Bank of America beschreef het deze week als een levensvatbaar Ethereum alternatief vanwege zijn schaalbaarheid door zijn subnet eigenschap.

“Subnetten maken een snellere time-to-finality (afwikkeling) en lagere kosten mogelijk dan alternatieve blockchains met de validatie van ongeveer 4.500 transacties per seconde,” zei het rapport van de bank.

Volgens DeFi Llama heeft Avalanche (AVAX) de op vier na hoogste totale gesloten waarde (TVL) in de DeFi wereld. Met $11.85 miljard ligt het op aanraakafstand van Solana’s $11.87 miljard en twee keer zoveel als het als zesde geplaatste TRON met $5.38 miljard.

Benieuwd naar meer Crypto nieuws? Bekijk onze homepagina, de kennisbank of de pagina met Bitcoin nieuws!

You may also like

Leave a Comment