crypto-inzichten.nl

JUST crypto is een nieuw DeFi ecosysteem. De afgelopen tijd heeft JUST crypto (JST) goede resultaten geboekt. In dit artikel kijken we naar de huidige marktstatus, de bullish JST verwachting en de JUST verwachting voor de komende jaren.

JUST huidige marktstatus

Volgens CoinGecko is de prijs van JST op het moment van schrijven $0,033 met een 24-uurs handelsvolume van $163.757.053. JST is de laatste 24 uur echter bijna 2,7% gestegen. Bovendien heeft JST een circulerende voorraad van 7.300.425.000 JST. Momenteel wordt JST verhandeld op cryptocurrency beurzen zoals Binance, OKX, FTX, Bybit, en CoinTiger.

Voor de actuele koers, houd de JST koersgrafiek in de gaten.

Wat is JUST crypto?

JUST is onlangs gelanceerde gedecentraliseerd financieel ecosysteem. Dit (DeFi platform is ontworpen voor de blockchain van TRON. Het biedt producten die vooral gecentreerd zijn rondom JustStable, een gedecentraliseerd stablecoin leenplatform.

Het JUST ecosysteem wordt beheerd door de JUST Foundations, waarin personen van Alibaba, Tencent, IBM, en andere internetbedrijven van wereldklasse zitting hebben, terwijl het financiële analyseteam van JUST afkomstig is van verschillende wereldwijde investeringsbanken, aldus de project website.

Als TRC-20 token wordt de JUST crypto beveiligd door de onderliggende TRON blockchain. In tegenstelling tot andere platforms gebruikt JST coin het energie-intensieve proof-of-work (POW) consensus mechanisme om de integriteit van de blockchain te handhaven en mogelijke aanvallen af te weren, TRON gebruikt het energie-efficiënte gedelegeerde-proof-of-stake (dPOS) systeem.

JUST crypto koersverwachting 2022

JUST bekleedt op dit moment de 151e positie op CoinGecko. JST koersverwachting 2022 wordt hieronder uitgelegd met een uurlijks tijdsframe.

JUST crypto stijgende trend

De stijgende kanaaltrend word gecreëerd tussen opwaarts hellende parallelle lijnen. Hogere Highs en hogere lows kenmerken dit prijspatroon. Kanaaltrends worden vaak gebruikt om trends te bevestigen en uitbraken en omkeringen te identificeren. Een stijgende kanaaltrend toont een absolute uptrend. Handelaren kunnen swingtraden tussen de steun- en weerstandsniveaus van het patroon of handelen in de richting van een uitbraak.

Momenteel staat JST in het bereik van $ 2.08. Als het patroon doorzet, kan de prijs van JST de weerstandsniveaus van $0.07121, $0.09348 & $0.13797 bereiken. Als de trend omkeert, dan kan de prijs van JST dalen tot $0.04382.

JUST crypto Steun en Weerstand Niveau

De onderstaande grafiek toont de steun- en weerstandsniveaus van JST.

JUST crypto weerstand

Uit het bovenstaande dagelijkse tijdsframe blijkt duidelijk dat de volgende de weerstands- en steunniveaus van JST zijn.

Weerstandsniveau 1 $0.08959

Weerstandsniveau 2 $0.12664

Weerstandsniveau 3 $0.20163

Steun Niveau 1 $0.05907

Steun Niveau 2 $0.03771

Steun Niveau 3 $0.01827

De Tradingview grafieken laten zien dat JST de afgelopen maand een bullish trend heeft uitgevoerd. Als deze trend doorzet, kan JST met de stieren meelopen om zijn weerstandsniveau op $0.20163 te overschrijden. Als de beleggers zich tegen JUST crypto keren, zou de prijs van de JST kunnen kelderen tot bijna $0.01827, een bearish signaal.

JUST verwachting 2022 – RVOL, MA, en RSI

Het Relatief Volume (RVOL) van JST wordt getoond in de onderstaande grafiek. Het is een indicator van hoe het huidige handelsvolume over een bepaalde periode veranderd is ten opzichte van het vorige volume voor handelaars. Momenteel ligt de RVOL van JSTlies onder de afkaplijn. Dit geeft een aanduiding dat er zwakkere handen deelnemen aan de huidige trend.

JUST crypto 50MA

Meer nog, het Moving Average (MA) van JST zie je in de grafiek hierboven. Momenteel bevindt JST zich in een bullish toestand. Opmerkelijk is dat de JST prijs boven het 50 MA (korte termijn) ligt, hiermee zit het in een volledig opwaartse trend zit. Daarom is er elk moment kans op een omkering van de trend van JST.

Intussen staat de relatieve sterkte index (RSI) van de JST op een niveau 58.09. Dit betekent dat JST zich noch in een oververkochte, noch in een overgekochte toestand bevindt. Dit houdt in dat er een grote prijsomslag van JST in de komende tijd kan plaatsvinden. Handelaren moeten dus voorzichtig handelen.

JUST verwachting 2022 – ADX, RVI

Laten we nu eens kijken naar JUST’s Average Directional Index (ADX). Hij helpt om de algemene sterkte van de trend te meten. De indicator is het gemiddelde van de uitdijende waarden van het prijsbereik. Dit systeem probeert de sterkte van de prijsbeweging in de positieve en negatieve richtingen te meten met behulp van DMI indicatoren met ADX.

JUST crypto ADX RVI

De bovenstaande grafiek geeft de ADX van JUSTs weer. Momenteel ligt JST in het bereik van 64.24455, dus het wijst op een sterke trend.

Uit de bovenstaande grafiek blijkt de Relatieve Volatiliteit Index (RVI) van JST. RVI meet eerder de constante afwijking van prijsveranderingen over een periode dan prijsveranderingen. De RVI van JST ligt onder de 50 niveaus, wat aangeeft dat de richting van de volatiliteit laag is. In feite staat JST’s RSI op een niveau van 58.09 en bevestigt zo een potentieel koopsignaal.

Vergelijking van JST met BTC, ETH

De onderstaande grafiek toont de prijsvergelijking tussen Bitcoin, Ethereum, en JUST.

Just crypto ETH BTC

Uit de bovenstaande grafiek kunnen we opmaken dat de ETH, BTC en JST trend op hetzelfde niveau beweegt als de trend. Dit geeft aan dat wanneer de prijs van BTC stijgt of daalt, de prijs van ETH en JST ook respectievelijk stijgt of daalt.

Nooit meer een crypto kans missen? 

crypto signals

Handelen of beleggen in cryptocurrency kan zeer winstgevend en interessant zijn. Wel is het essentieel om goed te weten wat je moet doen. Wil je nooit meer kansen missen dankzij koop- en verkoopsignalen? Wil je maximaal profiteren van de bull markt?

Krijg dagelijks de juiste koop- en verkoopmomenten van de beste munten op een presenteerblaadje met Crypto Signals. Zodra de handelsexperts een kans vinden, delen ze die onmiddellijk met je. Het enige wat je hoeft te doen is onze experts te kopiëren en je verdient maximale crypto winsten zonder enige moeite, kennis of ervaring!

Schrijf je in voor Crypto Signals en wordt een expert in trading met hoge winsten.

Conclusie JUST crypto en JST verwachting

Met voortdurende verbeteringen in het JUST netwerk, kunnen we zeggen dat 2022 een goed jaar is voor Just crypto. Daarom is de bullish prijsvoorspelling van JUST in 2022 $0.20163. Anderzijds is de bearish JST prijsvoorspelling voor 2022 $0.01827.

Verder zouden de prestaties van JST, met de vorderingen en upgrades op het JST ecosysteem, helpen om heel snel boven zijn huidige all-time high (ATH) $0.193257 uit te komen. Maar, het zou ook $10 kunnen bereiken als de beleggers geloven dat JST een goede investering is in 2022.

Veelgestelde vragen over JUST crypto

1. Wat is JUST crypto?

JUST is een nieuw gedecentraliseerd financieel (DeFi) ecosysteem, gebouwd voor de TRON-blockchain.

2. Waar kun je JST coin kopen?

JST is genoteerd op vele crypto beurzen, waaronder Binance, OKX, FTX, Bybit en CoinTiger.

3. Zal JST coin binnenkort een nieuwe ATH bereiken?

Met de voortdurende ontwikkelingen en upgrades binnen het JSTplatform heeft het een grote kans om binnenkort zijn ATH te bereiken.

4. Wat is de huidige all-time high (ATH) van JUST?

Op 05 april 2021 bereikte JST zijn nieuwe all-time high (ATH) van $ 0,193257.

5. Is JST een goede investering in 2022?

JUST (JST) lijkt een van de top-winnende cryptocurrencies te zijn dit jaar. Volgens de geregistreerde prestaties van JST in de afgelopen maanden, wordt JST beschouwd als een goede investering in 2022.

6. Kan de JUST crypto $ 0,3 bereiken?

JUST (JST) is een van de actieve crypto’s die zijn Bullish toestand blijft handhaven. Uiteindelijk zal JUST (JST). Wanneer deze bullish trend doorzet, kan het binnenkort $0.3 raken.

7. Wat zal de JST prijs zijn tegen 2023?

De prijs van JUST (JST) zal tegen 2023 naar verwachting $ 0,7 bereiken.

8. Wat zal de JST prijs zijn tegen 2024?

De JUST (JST) prijs zal naar verwachting $1.6 bereiken in 2024.

9. Wat zal de JST prijs zijn in 2025?

De JUST (JST) prijs zal naar verwachting $2,3 bereiken in 2025.

10. Wat zal de JST-prijs zijn in 2026?

De JUST (JST) prijs zal naar verwachting $ 3 bereiken in 2026.

You may also like

Leave a Comment