crypto-inzichten.nl

JPMorgan project Kadena stijgt met 1100%

by crypto-inzichten.nl

Kadena is de afgelopen maand omhooggeschoten in de ranglijst. Het steeg met 1100% en komt nu dichterbij de top 50 cryptomunten. Het project is nog relatief onbekend bij het grote publiek, maar lijkt nu steeds meer aandacht op zich te vestigen.

Alvorens je de tekst gaat lezen een tip: Bitvavo, de grootste crypto handelsplatform van Nederland geeft iedereen vandaag €1000 aan welkomstbonus. Profiteer hier nu van maak gebruik van deze kans.

Kadena JPMorgan

Kadena een onbelichte rijzende ster

De markt voor cryptocurrency lijkt in een alarmerend tempo te groeien en zich te ontwikkelen, met elke dag nieuwe projecten, terwijl andere sterven. Als belegger is het lastig om alle projecten bij te houden, vooral als ze niet in de top 50 staan. Een over het hoofd gezien project is Kadena, maar na een stijging van 1100% in een maand, krijgt het JPMorgan Chase-project eindelijk wat aandacht.

Op het moment van schrijven staat de Kadena koers op $ 17,2. De afgelopen 24 uur is het met 3,5% is gedaald. De marktkapitalisatie is $ 2,67 miljard, waarmee het de 65e grootste cryptocurrency op de markt is, iets hoger dan Enjin Coin en lager dan BitTorrent.

Ondanks de lichte daling heeft Kadena (KDA) de afgelopen maand echter goed gepresteerd. Het steeg van $ 1,9 een maand geleden naar een recordhoogte van $ 24,72.

Profiteer van deze kans!
Goedkoop crypto kopen? Via onderstaande link krijg je vandaag een welkomstbonus 🎁​ van €1000 bij Bitvavo, de goedkoopste en beste cryptobeurs van Nederland.

Wat is Kadena?

Kadena is een publieke blockchain, dat zich richt op het oplossen van het blockchain-trilemma. Het probeert alle functies te bieden die ervoor zorgen dat projecten zoals Bitcoin en Ethereum geliefd zijn bij gebruikers zonder de tekortkomingen.

Het wordt geleverd met een nieuwe slimme contracttaal genaamd Pact, een nieuw PoW-consensusmechanisme genaamd Chainweb, waarmee in feite meerdere afzonderlijk gedolven ketens parallel kunnen werken om transacties te verifiëren.

Voordat de ontwikkelaars de publieke Kadena-blockchain bouwden, bouwden ze eerst een private blockchain die ze in eerste instantie ScalableBFT hebben genoemd. Het heet nu Kadena Kuro en gebruikt het Byzantijnse fouttolerante consensusmechanisme en richt zich op zakelijke gebruik.

Het project heeft nauwe connecties met JPMorgan Chase, de grootste bank in de Verenigde Staten. De oprichters Will Martino en Stuart Popejoy hebben elkaar ontmoet bij JPMorgan Chase en staan achter de blockchainactiviteiten van de bank.

Deze twee mannen worden beschouwd als de mensen achter JPM Coin, de eerste cryptocurrency opgericht door de Amerikaanse bank. Nog indrukwekkender is dat een van Kadena’s consultants de peetvader van cryptografie is, Stuart Haber, de “mede-uitvinder” van blockchain-technologie en de meest geciteerde Satoshi Nakamoto in zijn Bitcoin whitepaper.

Kadena stijgt snel in de crypto ranglijst

Het is indrukwekkend om enkele van de meest elitaire talenten in de crypto-industrie in huis te hebben, maar dat is niet genoeg om het project naar een hoger niveau te tillen.

Kadena ondersteunt haar beloften met geweldige marktontwikkelingen. Hierdoor is de koers flink gestegen. Kadena waagt zich ook aan NFT ‘s. Daarnaast is het project bedoeld om gebruikers Ethereum-kwaliteit te bieden zonder de pijnpunten van Ethereum. Als zodanig is het gebruik van KDA om NFT’s te minten eenvoudig en veilig, en wat nog belangrijker is, ze zijn veel goedkoper dan Ethereum.

Wat KDA verder uniek maakt zijn de crypto tankstations. Hierdoor kunnen NFT-uitgevers de kosten van hun klanten dekken onder vooraf bepaalde voorwaarden (in ieder geval zeer laag).

Zoals bij elk project, kan een vermelding op een nieuw platform en het vergroten van zijn aanwezigheid belangrijk. Kadena is op het moment van schrijven nog niet beschikbaar op Binance, Coinbase en andere dergelijke grote cryptoplatforms. Maar wordt nu steeds vaker genoteerd op andere kleinere beurzen. Op deze platforms is de belangstelling van mensen voor KDA erg groot.

Kortom Kadena is zeker een cryptomunt die je goed in de gaten moet houden. Want met JPMorgan, de grootste bank van Amerika, achter zich, kan het weleens heel hard gaan met de munt.

Benieuwd naar meer Crypto nieuws? Bekijk onze homepagina, de kennisbank of de pagina met Bitcoin nieuws!

You may also like

Leave a Comment