crypto-inzichten.nl

John Legend duikt in NFT’s met het OurSong NFT platform voor artiesten

by crypto-inzichten.nl

John Legend introduceert het nieuwe OurSong NFT platform. Het wordt een NFT platform voor artiesten en muzikanten met nul ervaring in het navigeren door de cryptowereld en het NFT ecosysteem zich gemakkelijk kunnen redden.

Lancering van OurSong NFT platform

12-voudig Grammy Award Winnaar, John Legend stapt in de wereld van Non-Fungible Tokens (NFT’s) met de lancering van OurSong, een NFT platform voor muzikanten en entertainers die het moeilijk vinden om door de troebele wateren van de NFT wereld te navigeren.

Zoals Bloomberg meldde, is het OurSong NFT platform mede opgericht met Chris Lin, die de in Taipei gevestigde digitale muziekdienst KKBOX runt, Twitch mede-oprichter Kevin Lin en Matt Cheng van early-stage venture firma Cherubic Ventures als mede-eigenaars van het nieuwe bedrijf.

Terwijl Chris Lin zal optreden als Chief Executive Officer van de nieuwe onderneming, zal John Legend een eerstelijns rol spelen als Chief Impact Officer om opkomende artiesten en hun fans aan te trekken. OurSong zal deze opkomende supersterren helpen om hun werk te gelde te maken door de uitgifte van verhandelbare Digitale Certificaten van Echtheid.

“NFT’s houden zoveel belofte in om de volgende generatie zangers, liedjesschrijvers, fotografen, artiesten, en meer in te luiden,” zegt Legend in een verklaring. “Ik heb OurSong helpen oprichten omdat ik geloof dat NFT’s de manier waarop makers ontdekt worden kunnen veranderen. Daarnaast kan het manier waarop ze hun grootste fans bedienen verbeteren en de industrie als geheel een nieuwe vorm kunnen geven. Dat begint met het bouwen van een OurSong NFT platform dat alle makers bedient, of ze nu honderd fans hebben of honderdduizend.”

Hoewel John Legend in zijn muziekcarrière het toppunt van erkenning heeft bereikt, kan hij zich duidelijk identificeren met de worstelingen van nieuwkomers, vooral in de aanwezigheid van opkomende technologie zoals die van NFT’s.

“Het kan echt overweldigend zijn voor een opkomende artiest of creatieveling die zijn kunst, zijn werk met de wereld wil delen. Dit terwijl hij het gevoel heeft dat hij onmogelijk iets kan doen dat veel geld waard kan zijn,” zei Legend in een interview. “Sommigen bouwen dat op tot een plaats waar ze als studenten zelfs van hun kunst kunnen leven”.

OurSong NFT platform

Het John Legend OurSong NFT platform richt zich op gebruiksgemak

OurSong wordt een laan waarbij mensen met nul ervaring in het navigeren door de cryptowereld en het NFT ecosysteem gemakkelijk uit de voeten kunnen. Volgens Chris Lin zal het platform niet werken met een cryptocurrency portemonnee zoals typisch is voor populaire NFT marktplaatsen als OpenSea en Rarible. Gebruiksgemak zal de uiteindelijke focus zijn van de voorgestelde dienst die de startup zal leveren.

Terwijl het OurSong NFT platform andere mainstream en gevestigde platforms heeft om mee te concurreren, zal het OurSong NFT platform hopelijk zijn eigen niche uitsnijden, en zowel eigen makers als verzamelaars aantrekken. Met John Legend als een van de top-promotors van het NFT platform, wordt zijn diepgaande ervaring gefactureerd om ingezet te worden bij het verbinden van de wereld via OurSong.

“Ik ben altijd zo op muziek gericht geweest en ik beschouw muziek nog steeds als, veruit, mijn eerste liefde en mijn eerste baan en het ding waar ik het grootste deel van mijn mentale energie aan besteed,” zei Legend. “Als ik aan het nadenken ben over wat ik wil doen, dan wil ik mij het liefst bezighouden met projecten waarvan ik denk dat ze de wereld meer in verbinding brengt. “

Nooit meer een crypto kans missen? 

crypto signalsHandelen of beleggen in cryptocurrency kan zeer winstgevend en interessant zijn. Wel is het essentieel om goed te weten wat je moet doen. Wil je nooit meer kansen missen dankzij koop- en verkoopsignalen? Wil je maximaal profiteren van de bull markt?

Krijg dagelijks de juiste koop- en verkoopmomenten van de beste munten op een presenteerblaadje met Crypto Signals. Zodra de handelsexperts een kans vinden, delen ze die onmiddellijk met je. Het enige wat je hoeft te doen is onze experts te kopiëren en je verdient maximale crypto-winsten zonder enige moeite, kennis of ervaring!

Schrijf je in om voor de Crypto Signals en wordt een expert in trading met hoge winsten.

FAQ – Veelgestelde vragen over NFT platfom

Als je je afvraagt of je een NFT op meerdere platforms kunt verkopen, dan is het antwoord dat het technisch mogelijk is, maar dat je het echt niet wilt want het zal je reputatie ruïneren, en niemand zal nog NFT’s van je kopen. Er zijn echter zoveel dingen die je met NFT’s kunt doen, dat het je echt niet beperkt.

Wat zijn NFT’s? … Elke NFT vertegenwoordigt een echt-wereldvoorwerp, zoals muziek, een video, een in-game voorwerp, of een virtuele baseball ruilkaart. Deze digitale bezittingen worden online gekocht en verkocht, meestal met cryptocurrency. Voorwerpen zoals fysiek geld of bitcoin zijn “fungibel”, wat betekent dat ze met elkaar geruild kunnen worden.

Disclaimer: Dit artikel biedt informatie voor educatieve doeleinden. Crypto-inzichten.nl biedt geen advies- of brokersdiensten aan, noch beveelt het specifieke investeringen aan, inclusief aandelen, effecten of cryptocurrencies.

You may also like

Leave a Comment