crypto-inzichten.nl

Avalanche (AVAX) blockchain huisvest ILO tokens

by crypto-inzichten.nl

De blockchain technologie verandert ons leven op diverse gebieden en de ILO token zorgt voor nog meer verandering. Bitcoin biedt een vorm van digitale valuta die mensen daadwerkelijk kunnen bezitten en verzenden via internet zonder tussenkomst van een bank. Naast diverse andere mogelijkheden bieden netwerken zoals Ethereum (ETH) ook de mogelijkheid om valuta te programmeren. Onlangs is een speciale use-case van de blockchain gelanceerd, de ILO met de bijbehorende ILO token.

Alvorens je de tekst gaat lezen een tip: Bitvavo, de grootste crypto handelsplatform van Nederland geeft iedereen vandaag €1000 aan welkomstbonus. Profiteer hier nu van maak gebruik van deze kans.

Initial Litigation Offering, ILO token

Denk je aan de Verenigde Staten, dan denk je vrijwel direct aan al haar rechtszaken. Het investeren in rechtszaken is zelfs een sector op zichzelf. Investeerders investeren volop geld in allerlei rechtszaken en hopen winst te behalen wanneer er een schadevergoeding wordt toegekend en uitgekeerd. Dit soort investeringen waren voorheen uitsluitend beschikbaar voor grote en vermogenden investeerders. De recente lancering van een Initial Litigation Offering (ILO) op het investeringsplatform Republic brengt hier verandering in.

Apothio is namelijk op zoek naar investeringen met een waarde van in totaal $5 miljoen. De zaak speelt tussen Apothio en Kern County in Californië. Eerstgenoemde klaagt de county aan omdat het in 2019 een groot deel van zijn hennep gewas zou hebben vernietigd. Volgens Kern County zou het THC-gehalte van het gewas de limieten hebben overschreden. Apothio stelt $1 miljard aan schade te hebben geleden.

De zaak vind plaats tussen de Apothio en Kern County in de staat Californië. De eerstgenoemde klaagde de provincie aan wegens vermeende vernietiging van het grootste deel van de cannabisoogst in 2019. Volgens Kern County zal het THC-gehalte van gewassen de limiet overschrijden. Apothio beweerde een verlies van $ 1 miljard te hebben geleden.

ILO-token

Gerelateerd artikel: Koers verwachting Avalanche (AVAX), klaar voor grotere winsten nadat BitGo ondersteuning aankondigt

ILO tokens uitgegeven door Avalanche (AVAX)

ILO tokens worden uitgegeven via het Avalanche (AVAX) netwerk. Investeerders ontvangen een betaald aantal ILO-tokens. Als het bedrijf failliet gaat, krijgen ze 80% van het investeringsbedrag terug. Als je wint, kan het rendement worden verhoogd van twee keer de inzet naar 3,5 keer. ILO tokenhouders kunnen echter niet deelnemen aan het besluitvormingsproces inzake de gang van zaken. .

Het ILO-token is een ander interessant perspectief dat illustreert hoe cryptocurrencies de wereld op verschillende gebieden kunnen decentraliseren en democratiseren. Vroeger hadden mensen misschien niet genoeg geld om bedrijven of overheden aan te klagen. Met zo’n ILO kan iedereen een bijdrage leveren. Uiteraard is het uitgangspunt dat er genoeg investeerders zijn!

 

Benieuwd naar ander crypto nieuws? Lees verder in onze kennisbank.

You may also like

Leave a Comment