crypto-inzichten.nl

Holochain koers verwachting, wat gaat de HOT koers doen?

by crypto-inzichten.nl

De Holochain koers verwachtingen zijn de laatste tijd trending.  Sommige crypto-enthousiastelingen zijn razend enthousiast over het Holochain platform dat als alternatief voor blockchain moet dienen. Maar wat is Holochain eigenlijk? Heeft het de potentie om grote netwerken als Bitcoin en Ethereum het nakijken te geven? En zou het de problemen kunnen oplossen waarmee gevestigde blockchains te kampen hebben – om nog maar te zwijgen van een aantal internet platforms?

Wat is Holochain (HOT)?

Holo is een peer-to-peer platform voor gedistribueerde toepassingen, gebaseerd op een cloud-opslag infrastructuur. Holo biedt een P2P markt van apps waar deelnemers aan het netwerk gastheer kunnen worden voor gedecentraliseerde toepassingen die over het netwerk verdeeld worden door hun rekenkracht te gebruiken en in ruil daarvoor betaald te krijgen.

Holochain is het platform dat gebruikers met het internet verbindt, waarbij het Holo systeem als verbindingsmedium fungeert. Holochain toepassingen zijn gedecentraliseerde apps. Maar in plaats van de bekende term “Dapps” te gebruiken, staan Holochain apps bekend als hApps.

Holo wil een efficiënter en kosteneffectiever systeem bieden voor ontwikkelaars die met gedecentraliseerde toepassingen werken, en zijn finaliteit bereiken zonder het gebruik van consensus algoritmen die traditioneel door blockchains gebruikt worden.

Holo wil een nieuwe versie van het internet creëren, met als doel een schaalbare omgeving te creëren waarin informatie die wordt opgeslagen, gedeeld en gedistribueerd niet gezien of gecontroleerd wordt door tussenpersonen of centrale autoriteiten.

Met het gebruik van een unieke hashing functie die de kosten van operaties en het runnen van het systeem verlaagt, wil Holo een revolutie teweegbrengen in de manier waarop we het internet gebruiken door het te laten werken in het voordeel van mensen in plaats van bedrijven.

Waarom Holochain?

Op dit moment bezwijken blockchains zoals Ethereum onder de druk van congestie – overweldigd door het volume van transacties aangewakkerd door de opkomst van gedecentraliseerde financiering (DeFi), niet-fungibele tokens (NFTs) en een bull markt.

Er ontstaan knelpunten omdat de Ethereum blockchain slechts gebouwd is om 15 transacties per seconde te verwerken. Dat is bij lange na niet genoeg, als je bedenkt dat dit netwerk in de eerste drie maanden van 2021 transfers ter waarde van $1,5trn verwerkte.

Er is grote belangstelling voor Holochain omdat men gelooft dat dit platform veel sneller zou kunnen presteren dan veel rivalen die op blockchain technologie werken. De Holochain koers verwachtingen zijn daarom positief. Dit vanwege de manier waarop apps die op dit netwerk gebouwd worden.

Deze kunnen worden toegesneden op alledaagse internetgebruikers, hetgeen betekent dat deze infrastructuur uiteindelijk ten goede kan komen aan mensen die geen technische kennis en vertrouwen hebben.

Bovendien betekenen ‘snelle ontwikkelingshulpmiddelen voor toepassingen’ dat deze apps snel op de markt kunnen komen, waardoor de kosten en hobbels in de weg die met blockchain kunnen bestaan, wegvallen.

Hoe werkt Holochain?

In plaats van een traditionele vorm van blockchain technologie te gebruiken om transacties te verifiëren en nieuwe blokken te genereren en tegelijk het netwerk te beveiligen, gebruikt het Holo en Holochain ecosysteem een speciale hashing functie. Holo is gebaseerd op de Holo Distributed Hash Table (DHT).

De DHT is agent-centrisch, wat betekent dat het een enkele node gebruikt die individueel transacties kan verifiëren. Eenmaal geverifieerd door een individueel knooppunt worden de gegevens verspreid naar andere knooppunten in het systeem, die de verificatie-informatie dubbel controleren op doorzichtigheid en legitimiteit.

De schaalbaarheid van het netwerk komt tot uiting in het toenemend aantal knooppunten en rekenkracht, wat in traditionele protocollen vaak een probleem vormt. DHT gebruikt echter sharding om gegevens te verdelen en het netwerkverkeer te schalen, zodat het optimaal is en soepel werkt voor gehoste apps.

DHT zorgt ervoor dat transactiegegevens transparant verwerkt en geverifieerd worden zonder gebruik te maken van een Proof of Work of Proof of Stake consensus mechanisme. Dit is de reden waarom Holo zijn technologie omschrijft als “post-blockchain”.

Omdat Holochain geen traditionele blockchain technologie gebruikt maar in plaats daarvan hashing, heeft het netwerk geen staking of mining nodig om transacties te verifiëren, nieuwe blokken aan te maken en het netwerk te beveiligen.

Holochain koers verwachting

Geschiedenis van Holochain

Holo werd in 2017 opgericht door Arthur Brock en Eric Harris-Braun, met hoofdkwartier in Gibraltar. Holo werd opgericht met het doel hosting mogelijk te maken voor apps binnen een peer-to-peer ecosysteem, beschreven als een post-blockchain platform aangedreven door de DHT hashing functie.

Holo verzamelde meer dan $20,4 miljoen in twee financieringsrondes, de laatste vond plaats in april 2018, terwijl het project ook gefinancierd wordt door Cardinal Capital.

Holochain koers verwachtingen kwamen scherp in beeld begin april 2021, toen de waarde van de token dramatisch omhoogschoot. HOT was het jaar begonnen op $ 0,000592 maar raasde vervolgens in iets minder dan vier maanden naar $ 0,03157. Om dat in de juiste context te plaatsen: dit bekroonde winsten van 5.232%.

HOT koers

Op het moment van schrijven staat de HOT koers op €0,005820 met een handelsvolume van 24 uur van €120.165.687 EUR. HOT staat momenteel op de 86e plaats met een marktkapitalisatie van €1.007.547.260 EUR. Holo heeft een beperkte totale voorraad van ongeveer 177,6 miljard HOT munten, waarvan er al 177.619.433.541 in omloop zijn.

Holochain koers verwachting 2022 – 2028

Een Holochain koers verwachting van Coinpedia heeft een HOT koers verwachting 2022 die suggereert dat we HOT tegen het eind van het jaar $ 0,07 zouden kunnen zien bereiken – oplopend tot $ 1 begin januari van het volgende jaar.

Maar de analisten van Coinpedia zeggen ook dat de munt tegen het eind van 2022 op $0,035 zou kunnen handelen. Intussen zet Coinpedia zijn Holochain koers verwachting 2025 op $0,04783.

Een Holochain koers verwachting van DigitalCoin verwacht dat de prijs $0.02123 zal zijn in december 2022, $0.02428 in december 2023, $0.03040 in december 2025, en uiteindelijk $0.05556 in december 2028.

Een eenjarige voorspelling van Wallet Investor ziet de HOT prijs op $0,0220 in december 2022, en $0,0510 in december 2025.

Op langere termijn zijn de voorspellingen voor een Holochain koers verwachting 2030 vooralsnog schaars. 

 

Wat maakt Holo uniek?

Holochain is uniek door zijn architectuur, want het Holochain platform draait niet op traditionele blockchain technologie, maar gebruikt in plaats daarvan een hashing algoritme als een post-blockchain netwerk. Met het gebruik van klassieke gedistribueerde grootboektechnologie stelt Holo gebruikers in staat om op het netwerk verschillende apps te hosten en te gebruiken, die bekend staan als hApps. Daarom heeft Holo geen staking of mining nodig om de nodes te laten werken en draaien.

Holo bereikt uniciteit, niet alleen door het gebruik van de DHT hashing functie, maar ook met zijn architectuur, die een P2P markt vormt waar gebruikers betaald kunnen krijgen voor het hosten van toepassingen die door andere gebruikers ontwikkeld zijn en op de Holo-app ingezet worden.

Holo verkrijgt intrinsieke waarde uit zijn technische capaciteit, technologie, gebruikssituatie, en mate van adoptie. Als het op marktwaarde aankomt, wordt Holo ook beïnvloed door een veelheid van specifieke factoren, waaronder het totale aanbod van HOT tokens. Het eindige aanbod werkt als een anti-inflatie mechanisme, wat betekent dat HOT tokens op de lange termijn een goede waardeopslag kunnen bieden.

De waarde van Holo wordt beïnvloed door upgrades, updates, ontwikkelingen, en ander nieuws en gebeurtenissen. Wat Holo verder waarde geeft is zijn nut en technische capaciteit bij het creëren van een P2P markt voor het hosten van apps.

HOLO kopen

Ben je geïnteresseerd om HOLO te kopen? HOT kopen en verkopen, of verhandelen voor een andere cryptocurrency, gebeurt in luttele ogenblikken. Holo koop je snel en eenvoudig bij Bitvavo

 

Hoe kies je een Holo wallet

Er zijn tal van plaatsen waar je je HOT kunt bewaren en het type wallet dat je kiest zal waarschijnlijk afhangen van waarvoor je het wilt gebruiken en hoeveel je moet bewaren.

Hardware wallets of koude wallets zoals Ledger of Trezor bieden de meest veilige optie om cryptocurrencies op te slaan met offline opslag en back-up. Ze kunnen echter meer technische kennis vereisen en zijn een duurdere optie. Als zodanig zijn ze misschien beter geschikt voor het opslaan van grotere hoeveelheden HOT voor meer ervaren gebruikers.

Software wallets bieden een andere optie en zijn gratis en gemakkelijk te gebruiken. Ze zijn te downloaden als smartphone of desktop apps en kunnen custodial of non-custodial zijn. Bij custodial wallets worden de private sleutels namens jou beheerd en geback-upt door de dienstverlener.

Non-custodial wallets maken gebruik van beveiligde elementen op je toestel om de private sleutels op te slaan. Hoewel ze handig zijn, worden ze als minder veilig beschouwd dan hardwarematige wallets en zijn ze misschien beter geschikt voor kleinere hoeveelheden HOT of meer beginnende gebruikers.

Online wallets of web wallets zijn ook gratis en gemakkelijk te gebruiken, en toegankelijk vanaf meerdere apparaten met een web browser. Ze worden echter beschouwd als hot wallets en kunnen minder veilig zijn dan hardware of software alternatieven.

Omdat je het platform waarschijnlijk vertrouwt om je HOT te beheren, moet je een gerenommeerde dienst kiezen met een staat van dienst op het gebied van beveiliging en bewaring. Als zodanig zijn ze het meest geschikt voor het bewaren van kleinere hoeveelheden cryptocurrencies of voor wie vaker transacties uitvoert.

Conclusie

Holo is een uniek project op de markt van cryptocurrencies omdat het draait op een specifiek hashing algoritme zonder het gebruik van DLT om de voorwaarden voor een P2P markt te vergemakkelijken. Het biedt cloud opslag voor het hosten van apps, en dat is hoe de waarde van Holo wordt bepaald – door zijn unieke technische aanpak en capaciteit om te schalen. Apps hosten met Holo is kostenefficiënter en effectiever. Daarom kan Holo op de lange duur een van de toonaangevende platforms van zijn tijd worden. De Holochain koers verwachtingen zijn daarom goed. 

Wil je HOT kopen? Dit je eenvoudig via onderstaande grafiek.

FAQs

Is Holochain een goede investering?

Het is belangrijk je eigen onderzoek te doen om te beoordelen of je gelooft dat Holochain het potentieel heeft om het op te nemen tegen gevestigde blockchain platforms en marktaandeel weg te worstelen.

Dit project bestaat nu het beste deel van drie jaar, en de huidige miljarden marktkap helpt wel om het wat geloofwaardigheid te geven. Dit is echter een industrie die geplaagd wordt door onzekerheid en de waarderingen kunnen dalen als volgend jaar een bearmarkt binnensijpelt.

Doe je eigen onderzoek en onthoud altijd dat je beslissing om te handelen afhangt van je houding tegenover risico, je expertise in deze markt, de spreiding van je beleggingsportefeuille en hoe comfortabel je je voelt over het verliezen van geld.

Wat is het verschil tussen Holochain en Holo?

Holochain omschrijft zichzelf als “een raamwerk voor het maken en aandrijven van gedistribueerde toepassingen, waarin het peer-to-peer inhoudsdistributie protocol, cryptografie, en hashtabellen verwerkt zijn”.

Ondertussen wordt Holo beschreven als “een marktplaats en gedistribueerd hosting platform dat Holochain app ontwikkelaars in staat stelt hun applicaties te laten hosten door HoloHosts, en ze zo beschikbaar te maken voor de dagelijkse gebruikers van het internet”.

Hoe kun je Holochain minen?

Zoals we eerder zeiden onderscheidt Holochain zich van andere blockchain platforms omdat het niet afhankelijk is van mijnbouw. Toch zijn er nog manieren om mee te doen – door de gedistribueerde apps op dit netwerk te hosten en ervoor te zorgen dat gewone internetgebruikers er toegang toe hebben.

Er is een speciale app in de maak die op Linux, Windows en Mac toestellen gedownload kan worden en die gebruikers compenseert in de vorm van HoloFuel.

Disclaimer: Dit artikel biedt informatie voor educatieve doeleinden. Crypto-inzichten.nl biedt geen advies- of brokersdiensten aan, noch beveelt het specifieke investeringen aan, inclusief aandelen, effecten of cryptocurrencies.

Veilig, snel en goedkoop crypto kopen

Crypto kopen bij Bitvavo is heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is:

1. Bij Bitvavo aanmelden. Dit doe je eenvoudig door op de afbeelding hieronder te klikken en het formulier in te vullen.
2. Je bij Bitvavo verifiëren: Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail ter verificatie.
3. Geld storten: Als je het verificatieproces succesvol hebt doorlopen, hoef je alleen je eerste storting bij Bitvavo te doen.
4. Beginnen met handelen: Je bent nu klaar om in crypto te handelen

You may also like

Leave a Comment