crypto-inzichten.nl

Wat is Holo crypto en hoe werkt het?

by crypto-inzichten.nl

Benieuwd naar Holo crypto, hoe het werkt en wat de Holocain zo uniek maakt? Lees dan snel verder.

 

Wat is Holo crypto?

Holo crypto is de cryptocurrency van Holochain. Veel cryptocurrencies draaien op de zogenaamde blockchain. De makers van Holochain zijn van mening dat blockchain veel beperkende functionaliteiten heeft.

Vooral de schaalbaarheid van blockchain is beperkt. Daarom bedachten ze hun eigen blockchain: Holochain. Deze keten lost het schaalbaarheidsprobleem op. Daarnaast heeft deze chain een eigen cryptocurrency: Holo crypto token (HOT).

Dit token heeft een functie in Holochain. HOT kan worden gebruikt om slimme contracten te maken en uit te voeren. Gebruikers van Holochain kunnen hun eigen gegevens bezitten, beheren en verwerken, net als op de blockchain, zonder beïnvloed te worden door centrale autoriteiten of gecentraliseerde systemen.

 

De geschiedenis van Holo crypto

De oprichters van Holochain zijn Eric Harris-Braun en Arthur Brock. Het concept van Holochain is relatief nieuw, dus het heeft zich nog niet bewezen in de cryptomarkt.

De ICO van deze munt vond plaats in 2018 en bracht meer dan 20 miljoen dollar aan inkomsten op, dus het was zeer succesvol. Kort na de lancering van HOT kelderde de prijs. Na verloop van tijd stabiliseerde de HOT koers  zich.

In april 2020 begonnen de prijzen eindelijk te stijgen. De koers van de coin is dus nog steeds erg volatiel. Er moeten nog enkele obstakels worden overwonnen alvorens Holochain zich stabiel en succesvol kan noemen.

 

Holo HOT crypto

Waar kan ik Holo crypto veilig kopen en verkopen?

Het token is relatief nieuw, dus het is nog niet op alle beurzen beschikbaar. Je kunt HOT veilig kopen en verkopen op verschillende beurzen, zoals:

 

De voorwaarden en vergoedingen voor beurshandel kunnen variëren. Daarom is het heel belangrijk om verschillende beurzen te vergelijken voor je begint te investeren.

Bij de meeste beurzen is het nmogelijk om je HOT tokens direct in te wisselen voor wettig betaalmiddel. Je moet je tokens eerst omzetten in bekende cryptocurrencies, zoals BTC of ETH. Deze cryptocurrencies kun je dan omzetten in een equivalent bedrag aan fiat valuta.

Een tip: Bitvavo, de grootste crypto handelsplatform van Nederland geeft iedereen vandaag €1000 aan welkomstbonus. Profiteer hier nu van maak gebruik van deze kans.

HOT koers

 

De koersverwachting voor de HOT munt is zeer positief. Verwacht wordt dat de koers in 2021 en 2022 verder zal stijgen.

 

Wat is er uniek aan dit platform?

De HOT cryptomunt is oorspronkelijk ontworpen om de kloof te overbruggen tussen het Holochain platform en de dagelijkse eindgebruikers van het netwerk.

De decentralisatie van het platform maakt het zeer geschikt voor gebruik binnen en buiten de cryptowereld.

Een ander uniek kenmerk van de Holochain is zijn schaalbaarheid. Door zijn enorme schaalbaarheid kan de keten in verschillende investeringsgebieden gebruikt worden. De keten kan ook buiten de crypto-markt gebruikt worden. Dit maakt het platform uniek.

 

Wat is een Holo crypto wallet?

Omdat het Holo crypto token een ERC-20 token is, kan het token opgeslagen worden in elke wallet die dat ondersteunt. De meeste van deze wallets zijn software wallets waarin je versleutelde tokens online worden opgeslagen. De bekendste en veiligste wallets waar je HOT tokens in kunt opslaan zijn:

  • Meta Mask
  • MyEtherWallet
  • Enjin Wallet
  • imToken
  • Trust Wallet

Start met investeren in Holo coins

Het Holochain-platform is uniek vanwege zijn schaalbaarheid. Het DHT-algoritme maakt deze schaalbaarheid mogelijk. Schaalbaarheid zorgt ervoor dat het platform in veel verschillende werkgebieden kan worden ingezet. Wanneer de keten zich volledig bewijst en promoot, wordt deze erg populair.

Zodra Holochain meer binnen en buiten de cryptocurrency-markt wordt geïmplementeerd, zal de prijs van de munt sterk stijgen. De Holo cryptocurrency is nog een relatief jonge cryptocurrency, waardoor de prijs lager is.

Als je nu begint te investeren in Holo crypto kun je de winst die het platform op de lange termijn maakt, maximaliseren. De toekomst van het platform kan echter op welke manier dan ook doorgaan. Als een van de eerste investeerders op het platform ervaar je niet alleen het hoogtepunt van ontwikkeling, maar ook het dal.

Voor je in HOT gaat investeren is het belangrijk dat je de visie van het Holochain begrijpt en potentieel ziet in zijn ontwikkelingsplannen. Sta je volledig achter deze plannen en heb je veel vertrouwen in het platform, dan kun je nu beginnen met investeren in HOT.

Als je nu in Holo munten wilt investeren, dan is het verstandig om eerst te onderzoeken van welke beurs je ze gaat kopen. Je kunt dit gemakkelijk doen door onze vergelijker op deze pagina te gebruiken. In een mum van tijd zul je weten welke makelaar het beste bij je past.

<iframe src=”https://bitvavo.com/assets/static/widget/chart-extended.html?asset=hot&range=30d&extended=true&token=198153B54C &target=asset&locale=nl” frameborder=”0″ width=”100%” height=”580″ style=”border: 1px solid #edf2f9; box-shadow: rgba(86, 104, 130, 0.04) 0px 4px 10px 0px;”><noframes>Sorry, this <a href=”https://bitvavo.com/?a=198153B54C ” target=”_blank” rel=”noopener”>Bitvavo</a> widget is not supported by your browser.</noframes></iframe>

 

Veelgestelde vragen

Omdat de Holochain en zijn token (de HOT) relatief nieuw zijn, hebben veel ontwikkelaars nog vragen over het protocol. Hieronder staan de meest gestelde vragen en de antwoorden.

 

Kan de HOT een waarde van $1 bereiken?

Gezien de recente prijsstijgingen is dat zeker mogelijk. Maar het wordt niet verwacht dat dit realistisch gezien in het jaar 2021 zal gebeuren.

 

Wat kan ik in de toekomst van Holochain verwachten?

Als de Holochain voldoende populair wordt dan zul je een toename zien van de toepassing van dit systeem in de cryptowereld. Bovendien zal de waarde van de HOT sterk toenemen en de bruikbaarheid van de cryptomunt vergroot worden.

 

Wat is het verschil tussen Holo crypto en de Holochain?

Holo is de naam van de marktplaats en het platform dat dApps kan hosten. Ontwikkelaars van dApps op de Holochain kunnen bijvoorbeeld hosting voor hun applicatie op Holo aanvragen. De keten daarentegen is een gegevensintegriteitsmachine waar transacties kunnen worden gedaan en waar gebruikers hun identiteit kunnen beheren.

 

Benieuwd naar meer Crypto nieuws? Bekijk onze homepagina, de kennisbank of de pagina met Bitcoin nieuws!

 

 

You may also like

Leave a Comment