crypto-inzichten.nl

Hoe lang duurt Ethereum transactie?

by crypto-inzichten.nl

In dit artikel geven we je antwoord op de vraag hoe lang duurt Ethereum transactie? De transactieduur is de tijdsduur die nodig is om een Ethereum transactie uit te voeren. Bovendien geven we je verschillende voorbeelden en de verschillende factoren die de tijd kunnen beïnvloeden die het duurt voor de overschrijving klaar is.

Hoe lang duurt het om Ethereum van een wallet naar een exchange en vice versa te versturen?

Het duurt langer om overboekingen via exchanges gedaan te krijgen dan overboekingen naar een wallet. De reden van deze vertraging is dat exchange platforms strikte veiligheidskenmerken hebben en meer bevestigingen vragen om klaar te zijn met het transactieproces.

Als je de munten van de ene wallet naar de andere overbrengt, is het eerste wat je zult moeten doen een transactie voorleggen aan de voor Ethereum ontworpen blockchain. De miners (of de validators) zullen de transactie aan de blockchain toevoegen.

Opmerking: Je kunt gemakkelijk 10x je kapitaal verdienen als je in de juiste cryptocurrency investeert. In feite kun je zelfs een omloopsnelheid van 100x hebben; kortom, je kunt gemakkelijk $100 omzetten in $10K.

Als je je Ether munten in een andere wallet wilt laten overzetten, zul je een reeks bevestigingen moeten voltooien. De wallet waar je de munten naar overbrengt dicteert het aantal bevestigingsprocessen dat je zult moeten doorstaan.

Eén bevestiging geeft aan dat je transactie voltooid is zodra ze aan de blockchain is toegevoegd. Dit betekent dat als het aantal blokken blijft toenemen, ook het aantal verdere bevestigingen dat je zult moeten voltooien om klaar te zijn met de transactie.

Bovendien vergroot het toenemende aantal bevestigingen ook de kans dat je je transactie gedaan krijgt; je moet ook weten dat het proces onomkeerbaar zal zijn.

Deze bevestigingen die je op de blockchain moet voltooien zijn erg belangrijk omdat deze processen in stand gehouden worden om gegevens en informatie te verifiëren die weldra permanent zullen worden.

In het geval van frauduleuze transacties zullen ze door de blockchain geweigerd worden. Zijn er geen bevestigingen, dan betekent dit dat er geen transacties plaatsvinden.

Hoe lang duurt Ethereum transactie bevestiging?

Zoals hierboven vermeld, hangt de tijd die nodig is voor de transactie af van verschillende factoren. Maar in het geval van Ethereum blockchain transacties zou de bevestiging niet meer dan 15 seconden mogen duren.

Als je op zoek bent naar bijgewerkte gegevens, kun je hier een kijkje nemen in de figuur. Als je deze figuur bekijkt, zie je dat het laatste x cijfer bestaat uit de gemiddelde tijd die nodig is voor het bevestigingsproces.

Zoals we al eerder vermeld hebben, zullen verschillende factoren de totale tijd bepalen die nodig is om de Ether munten naar je bankrekening over te maken. Een van die factoren is of je van plan bent een online of offline wallet te gebruiken.

Hierboven stelden we dat het bij gebruik van de offline wallet langer duurt voor je geld op je bankrekening is overgemaakt, vanwege de extra beveiliging en veiligheidsmaatregelen.

Laten we een voorbeeld nemen – stel dat je je Ether munten in je wallet naar je Coinbase rekening wilt overmaken om te verkopen, dan wordt de tijd die nodig is om de transactie succesvol te laten verlopen bepaald door het aantal bevestigingen van Coinbase om de transactie te voltooien.

Over het algemeen zijn er 30 bevestigingen die je op Coinbase moet voltooien. Dit betekent dat je ruwweg tien minuten nodig zult hebben om de ETH munten van je wallet naar Coinbase over te brengen.

Vervolgens kun je je Ethereum dat naar je Coinbase account is overgebracht verkopen voor fiat. Natuurlijk hangt de tijd die nodig is voor de overdracht af van welk exchange platform je gebruikt.

Terwijl er zijn die je onmiddellijk laten opnemen, zijn er andere waar je een paar dagen moet wachten (in de meeste gevallen 2-3 werkdagen) om de fondsen over te maken.

hoe lang duurt Ethereum transactie

Zijn er kosten verbonden aan een transactie?

Ja, je zult extra kosten moeten betalen als je Ethereum munten wilt overmaken. Zoals bij de meeste soorten transacties tegenwoordig, moet je een heel klein bedrag aan ETH munten betalen om de transactie met succes te voltooien. Dit bedrag aan ETH munten dat je betaalt voor een geslaagde overmaking wordt gas genoemd.

Met behulp van deze extra Ethereum gasvergoeding is Ethereum in staat zijn netwerk veilig en beschermd te houden tegen inmenging van buitenaf.

Deze Ethereum gasvergoedingen die je tijdens het transactieproces moet betalen voorkomen dat spam toegang krijgt tot de netwerken, en verhogen zo de snelheid en efficiëntie van legitieme transacties.

Nooit meer een crypto kans missen? 

crypto signalsHandelen of beleggen in cryptocurrency kan zeer winstgevend en interessant zijn. Wel is het essentieel om goed te weten wat je moet doen. Wil je nooit meer kansen missen dankzij koop- en verkoopsignalen? Wil je maximaal profiteren van de bull markt?

Krijg dagelijks de juiste koop- en verkoopmomenten van de beste munten op een presenteerblaadje met Crypto Signals. Zodra de handelsexperts een kans vinden, delen ze die onmiddellijk met je. Het enige wat je hoeft te doen is onze experts te kopiëren en je verdient maximale crypto winsten zonder enige moeite, kennis of ervaring!

Schrijf je in voor Crypto Signals en wordt een expert in trading met hoge winsten.

Conclusie: Hoe lang duurt Ethereum transactie? 

Om dit artikel af te ronden, moet je weten dat alle transacties voor de ETH munten in normale omstandigheden heel snel gaan.

Maar hoe lang het daadwerkelijk duurt om de Ethereum transactie uit te voeren is afhankelijk waar je van plan bent de Ether munten heen te sturen.

In het algemeen zul je voor alle transacties die met Ethereum te maken hebben een vooraf bepaald aantal bevestigingen moeten doen die je met succes moet afronden, zodat de transactie gedaan kan worden.

De transactietijd zal alleen maar toenemen als je meer bevestigingen moet voltooien.

Hier komt het goede nieuws, de totale tijd neemt niet meer dan 15 seconden in beslag. Dit betekent dat je in minder dan een paar minuten klaar bent met de transacties.

Voor mensen die hun ETH munten willen verkopen voor echt geld om op hun bankrekening over te maken, moet je weten dat het totale proces iets meer tijd in beslag kan nemen.

Afhankelijk van het soort exchange platform dat je van plan bent te gebruiken, kan de overdrachtsperiode overal tussen een paar minuten tot minstens vijf dagen duren.

Disclaimer: Dit artikel biedt informatie voor educatieve doeleinden. Crypto-inzichten.nl biedt geen advies- of brokersdiensten aan, noch beveelt het specifieke investeringen aan, inclusief aandelen, effecten of cryptocurrencies.

You may also like

Leave a Comment