crypto-inzichten.nl

Fantom klaar voor take-off

by crypto-inzichten.nl

Volgens Coin bureau is Fantom de beste Ethereum killer om in te investeren. Dit vanwege een booming DeFi markt, de terugkeer van Yearn Finance bedenker Andre Cronje als kernontwikkelaar, strategische partnerschappen met Zuid-Aziatische landen en meer zijn bullish factoren.

 

Fantom FTM een echte Ethereum killer

Het is het jaar van de Ethereum killers geweest, met Cardano, Solana, Polkadot, Avalanche en anderen die nieuwe hoogtes bereikten en wereldwijde krantenkoppen haalden. Maar volgens een analist is Fantom (FTM) een project dat over het hoofd is gezien en dat voor het einde van het jaar zou kunnen stijgen.

 

Fantom FTM is onder de radar verdwenen, maar zijn prestaties zijn zeer indrukwekkend geweest. In het afgelopen jaar heeft het een enorme stiging gehad van meer dan 18.000%. Op het moment van schrijven wordt FTM verhandeld op €2.43, de koers stond begin 2021 op € 0,013.

Fantom booming

 

Coin Bureau keek naar enkele van de bullish factoren die FTM een geweldige investering maken waaronder zijn snelle verwerkingscapaciteit, zijn DeFi mogelijkheden en de terugkeer van Andre Cronje van Yearn Finance als kernontwikkelaar.

 

Snelheid en groeiende DeFi markt

Fantom FTM is superieur, althans in zijn technologie, aan Ethereum. Het kan 20.000 transacties per seconde doen door zijn gedecentraliseerde acryl grafiek (DAG) grootboek. Dit is veel hoger dan de transactie verwerkingscapaciteit van Ethereum.

 

Het Fantom team was in staat om FTM DeFi geschikt te maken. Fantom belooft een alles-in-één DeFi-suite te worden voor alle gebruikers. Zijn EVM-compatibele blockchain stelt gebruikers in staat om digitale activa rechtstreeks vanuit hun wallet te verhandelen en uit te lenen. En dit alles heeft bijna geen kosten en directe transacties. Dit is DeFi voor iedereen.

 

Het project heeft ook hard gewerkt om een superieure oplossing te bieden voor DeFi en trading. Fantom’s Opera-mainnet is gemaakt met behulp van het op DAG gebaseerde Lachesis-consensusprotocol en ondersteunt EVM-compatibele slimme contracten. Hierdoor kunnen FTM-gebruikers slimme contracten op het netwerk uitvoeren en is DeFi een ideale keuze voor Fantom.

 

Daarnaast maakt Fantom FTM gebruik van de Ethereum Virtual Machine voor zijn slimme contracten, waardoor Ethereum-ontwikkelaars gemakkelijk hun dApps kunnen implementeren op Fantom. Als gevolg hiervan, host Fantom een aantal top Ethereum DeFi protocollen, waaronder Curve Finance, Cream Finance en Yearn Finance die ongeveer $ 5,5 miljard aan totale waarde hebben vergrendeld.

 

Terugkeer Ander Cronie als kernontwikkelaar

Naast zijn technische superioriteit heeft FTM een aantal andere factoren in haar voordeel. Een daarvan is Andre Cronje, de DeFi titaan achter het populaire Yearn Finance. Cronje was een van de oorspronkelijke teamleden van de Fantom Foundation, maar vertrok om te werken aan Yearn. Wel, nu is hij terug.

 

Andre is teruggekeerd naar Fantom FTM als een kern ontwikkelaar en heeft achter een aantal van de recente grote stappen van het project gestaan, merkt Guy op, toevoegend:

 

Je zou kunnen stellen dat Andre’s terugkeer naar Fantom de belangrijkste reden is waarom FTM een nieuw hoogtepunt heeft bereikt, direct door de hype of indirect door de staf die hij opbouwt op Fantom.

Een tip: Bitvavo, de grootste crypto handelsplatform van Nederland geeft iedereen vandaag €1000 aan welkomstbonus. Profiteer hier nu van maak gebruik van deze kans.

 

Strategische partnerschappen in Zuid-Azië

FTM heeft zijn hoofdkantoor in Zuid-Korea en heeft veel solide partnerschappen opgebouwd met verschillende instellingen en bedrijven. Fantom is een aantal belangrijke partnerschappen aangegaan met overheden bedrijven in Zuid Aziatische landen. Voorbeelden hiervan zijn de samenwerkingen met de regering van Tadzjikistan en met Posbank.

 

De regering van Tadzjikistan is een samenwerking aangegaan met een slim contractplatform genaamd Fantom. Op zijn beurt stelt de samenwerking het ministerie van Nieuwe Technologie-industrie en de Fantom Foundation in staat om een ​​reeks blockchain-oplossingen in de nationale IT-infrastructuur te lanceren. Onderzoek, ontwikkeling en implementatie van verschillende op blockchain gebaseerde oplossingen voor het delen van gegevens, transparantie en automatisering vallen allemaal onder het nieuwe partnerschap.

 

FTM en Posbank, Korea’s toonaangevende POS-provider, werken samen aan een project op het gebied van voedseltechnologie. Ze hopen slimme betalingscontracten te implementeren in meer dan 5.000 restaurants in Zuid-Korea. POSBANK is actief in meer dan 80 landen en gezien het bestaande klantenbestand en netwerk, kan de integratie van Fantom-technologie leiden tot een grote gemeenschap waar cryptocurrencies kunnen worden gebruikt op een veilig en intuïtief platform.

Blijf lezen over het laatste crypto nieuws in onze artikelen en nieuws sectie.

Lees meer over de Fantom koers verwachting: https://crypto-inzichten.nl/cryptokoersen-marketcap/

You may also like

Leave a Comment