crypto-inzichten.nl

EverGrow koersverwachting, gaat de EGC koers exploderen net als Shiba Inu vorig jaar deed?

by crypto-inzichten.nl

Wordt EverGrow (EGC) de volgende Shiba Inu? De muntprijs van EverGrow staat op $ 0,00000076. Er wordt voorspeld dat EverGrow coin in cryptocurrency groter zal worden dan Shiba Inu. De EverGrow koersverwachting zijn zeer positief en er wordt verwacht dat de EGC koers in 2022 kan gaan exploderen. De hoogste tijd dus om snel meer te ontdekken over EGC.

Alvorens je verder gaat met lezen een tip: Bitvavo, de grootste crypto handelsplatform van Nederland geeft iedereen vandaag €1000 aan welkomstbonus. Profiteer hier nu van maak gebruik van deze kans.

EverGrow Coin

EverGrow Coin (EGC) werd onlangs uitgebracht en kreeg meteen 110.000 gebruikers. Het EverGrow Coin project ontwikkelt een protocol voor opbrengstteelt en liquiditeitscreatie dat autonoom en wrijvingsloos is. Handelaren en beleggers kunnen EGC-tokens houden en op de site Binance USD (BUSD) beloningen verdienen.

Elke aan- en verkooptransactie binnen het EGC-ecosysteem zal gebruikers die EGC tokens bezitten belonen met een incentive van 8%. De incentives worden gegeven in Binance USD (BUSD) en verschijnen onmiddellijk in de wallet van de houder.

De ontwikkelaars verklaarden ook dat het token een deflatiemechanisme bevat dat mettertijd een grotere schaarste mogelijk maakt.

Het EGC-team liet weten dat het token een groter nut heeft dan SHIBA INU, en ze beweren dat omdat SHIBA INU relatief weinig nut heeft en veel hoger gewaardeerd wordt dan EGC, hun platform de potentie heeft om net zo groot, zo niet groter, te worden dan SHIB.

EverGrow koersverwachting

Wordt de EverGrow Coin de volgende Shiba Inu?

De Shiba Inu prijs handelt momenteel nabij zijn $0.0000350 steunniveau, waarmee de derde tap van een drievoudige tap setup voltooid is. Als Shiba Inu aan tractie blijft winnen en handelaren voldoende liquiditeit bieden, kan de prijs van Shiba Inu omhoogschieten.

Omdat Shiba Inu’s prijs net onder dit psychologische prijsniveau is gezakt, hebben houders en degenen die in de nieuwe DOGE-killer geloven al liquiditeit opgestapeld en verzameld, wat impliceert dat het onwaarschijnlijk is dat Shiba Inu’s prijs binnenkort zal dalen.

Bovendien verklaarde Shiba Inu’s oprichter, Ryoshi, onlangs dat Shiba Inu van plan is in de nabije toekomst nutsvoorzieningen toe te voegen en te verbranden. De munt wordt momenteel gewaardeerd op $ 18 miljard aan marktkapitalisatie, wat haar groeimogelijkheden kan beperken.

Terwijl de ECG een andere munt is die door talrijke analisten de “nieuwe Shiba Inu” genoemd wordt en de crypto-industrie overspoelt vanwege zijn lage marktkapitalisatie.

Aan de andere kant zal Shiba Inu, tegen zijn weerstandsniveau van $0.0000522 aanlopen op dat moment en moeten hopen op voldoende liquiditeit om zijn prijs hoger te stuwen.

Gezien het feit dat het door de psychologische barrière van $0.0000500 zou zijn gebroken, zou het redelijk zijn te verwachten dat handelaren voldoende impulsen en vertrouwen zouden verwerven om de prijs hoger te blijven stuwen.

Sinds de “flash crash” van 4 december lijken de prijzen van Shiba Inu gestaag weer op snelheid te komen, zoals blijkt uit hun huidige prijs van ruwweg $0.0000343. Shiba Inu handelt al een tijdje zijwaarts, met zijn 21-daags voortschrijdend gemiddelde (DMA) rond $0,0000400 en zijn 100-daags voortschrijdend gemiddelde (DMA) rond $0,0000315, beide duidend op sterke bullish steun van de markt.

EverGrow koersverwachting

De EGC is een andere munt die door talrijke analisten de “nieuwe Shiba Inu” genoemd wordt en de crypto-industrie verovert vanwege zijn lage market cap en vanwege de gunstige EverGrow prijs van $ 0,00000076. Veel analisten verwachten veel van de EverGrow koers.

Als we kijken naar de recente ontwikkelingen, dan zien we dat houders van EverGrow coins in de korte tijd sinds de start ongeveer $ 30 miljoen aan Binance-pegged USD ontvangen. Volgens FXempire ontwikkelt het project zich in een ongelooflijk tempo, met meer dan 110.000 houders. FXempire heeft hoge EverGrow koersverwachtingen.

Nog voor de productlancering lanceerde het EverGrow team een Decentralized SWAP, en ze plaagden onlangs de aanstaande Crypto Wallet, die rechtstreeks zal concurreren met top-tier wallets als Trust Wallet en een volledige suite van nutsvoorzieningen zal omvatten, van NFT MarketPlace en Lending tot “Crator”, een platform voor het maken van inhoud.

Het Evergrow plan is bedoeld om investeerders voortdurende waarde te bieden. De EverGrow koersverwachtingen zijn positief gestemd. Naar verwachting kan de EverGrow koers weleens gaan exploderen in 2022.

Waar kun je EverGrow coin kopen?

De EverGrow coin is, voorlopig, genoteerd op de Binance, BitMart, en ZT Global beurs. Verder staat de marktkapitalisatie van EverGrow momenteel op $300 miljoen en stuit ze op enige weerstand. De coin kun je echter niet direct kopen, je kunt dit bijvoorbeeld doen via de Binance Smart Chain.

Voor andere cryptocurrencies kun je goed terecht bij Binance, Bitvavo of BitcoinMeester. Heb je nog geen account bij een van deze crypto exchanges? Meld je dan hieronder aan: 

BitvavoBitcoinMeesterBinance
De beste en goedkoopste crypto-broker van NederlandHet grootste crypto aanbod van NederlandDe grootste crypto-exchange ter wereld
Meer dan 150 cryptocurrencies
Betalen met iDeal
Nederlandse klantenservice
Geregistreerd bij DNB
Rating: 9,5
Ontvang €1000 handelskorting 
Meer dan 200 cryptovaluta
Betalen met iDeal
Nederlandse klantenservice
Ingebouwde wallet
Rating: 9,5
Tussen de 1% tot 2% per transactie
Meer dan 350 cryptomunten
Kopen, traden en staken
Engelstalige klantenservice
Veel gebruikersfuncties
Rating: 9,2
Max 0,10% handelskosten per transactie
Meld je aan bij BitvavoMeld je aan bij BitcoinMeester Meld je aan bij Binance

Het laatste Evergrow Nieuws

Het laatste Evergrow nieuws in de gaten houden is belangrijk om te zien of je investering een rendement oplevert. Ook kan door het lezen van de laatste ontwikkelingen van Evergrow je een beter zicht krijgen of je moet kopen of verkopen. Een goede bron voor het laatste Evergrow nieuws is de officiële Twitter Account van Evergrow:


You may also like

Leave a Comment