crypto-inzichten.nl

Wat is de Euro Coin verwachting en hoe gebruik je EUROC?

by crypto-inzichten.nl

Wat is de Euro Coin verwachting en hoe kun je gebruik maken van EUROC? Euro Coin (EUROC), gelanceerd in juni 2022, is de eerste stablecoin die voor 100% door de euro wordt gedekt. Net als andere stablecoins wordt de prijs van EUROC in stand gehouden door reserves van fiatvaluta die zijn veiliggesteld in door de V.S. gereguleerde bankrekeningen. Dit helpt de “koppeling” aan de euro in stand te houden en de waarde ervan steeds in precieze 1:1 pariteit met de euro te houden.

Wat is Euro Coin?

Euro Coin (EUROC) is een door Circle Financial uitgegeven stablecoin met een waarde die gekoppeld is aan de dominante munteenheid op het Europese continent, de euro. Elke Euro Coin in omloop wordt gedekt door één euro die in reserve wordt gehouden op in euro’s luidende, door de V.S. gereguleerde bankrekeningen, en een enkele Euro Coin is altijd 1:1 inwisselbaar voor één euro.

Het is de eerste stablecoin waarvan de reserves door de euro worden gedekt, en maakt gebruik van hetzelfde model als USD Coin (USDC), een andere stablecoin die door Circle Financial werd gelanceerd. Het belangrijkste verschil tussen de twee is dat de reserves van USDC in plaats daarvan in Amerikaanse dollars of equivalenten worden aangehouden. USDC was een immens succesvolle lancering voor Circle. Meer dan $ 55 miljard aan USDC is vandaag in omloop, waarmee het de op drie na grootste cryptocurrency naar marktkapitalisatie is.

Vergelijkbaar met veel andere cryptocurrencies, maar vooral met stablecoins, opent Euro Coin nieuwe wegen om tegen lage kosten snelle en veilige financiële transacties over de grenzen te doen. Omdat het door euro’s wordt ondersteund, zal het bedrijven en particulieren op de Europese markt in staat stellen om overal ter wereld betalingen in hun lokale valuta te doen en te aanvaarden. De Euro Coin verwachting is daarom groot.

Stablecoins bieden een aantal duidelijke voordelen. Zo maakt hun voorspelbaarheid van de prijs in vergelijking met niet-stablecoins ze bijzonder aantrekkelijk voor wie geïnteresseerd is in het grasduinen in cryptocurrency maar afgeschrikt wordt door de kenmerkende prijsschommelingen.

Stablecoins zoals Euro Coin kunnen ook meer ervaren cryptogebruikers een schuilplaats bieden tegen marktvolatiliteit, door gebruikers in staat te stellen munten die meer aan prijsschommelingen onderhevig zijn om te ruilen voor stablecoins om de storm uit te rijden zonder hun crypto uit de markt te halen.

Euro Coin verwachting

Hoe werkt Euro Coin?

EUROC is een ERC-20 token dat gebouwd is op de Ethereum blockchain. Dit betekent dat het gebruikt kan worden met elke ERC-20 compatibele portemonnee, protocol of andere blockchain diensten, ook in de hele Web3 en DeFi ecosystemen.

Hoewel het op Ethereum gebouwd is, zegt Circle zich terdege bewust te zijn van de inherente beperkingen van het netwerk, namelijk trage verwerkingssnelheden en hoge transactiekosten, bekend als “gas” vergoedingen. Om dit te omzeilen en een maximale adoptie te verzekeren, zegt het bedrijf plannen te hebben om Euro Coin ergens in 2022 op andere blockchains te lanceren.

De Amerikaanse dollar wordt gezien als de reservemunt van de wereld, dankzij zijn wijdverspreide circulatie en waarde die gesteund wordt door het volle geloof en krediet van de Amerikaanse regering. De euro wordt algemeen beschouwd als de op één na belangrijkste reservemunt, maar tot nu toe was de meeste liquiditeit op de keten in dollars.

Euro Coin opent een grotere toegang tot de euro, zowel van binnen als van buiten het continent, wat de totale hoeveelheid euro liquiditeit op de markt zou moeten helpen vergroten. De Euro Coin verwachtingen zijn zeer positief.

Hoe gebruik je Euro Coin?

Zoals we al aangaven zijn de Euro Coin verwachtingen goed en wordt verwacht dat de EUROC veel gebruikt gaat worden. Niet alleen door bedrijven maar ook door particulieren. Wat maakt de Euro Coin zo bijzonder dat de Euro Coin verwachtingen ronduit goed zijn?

Voor bedrijven

Of ze nu binnen de eurozone gevestigd zijn of niet, Euro Coin zal bedrijven in staat stellen cryptobetalingen in euro’s te aanvaarden van klanten overal ter wereld, wat hen helpt hun klantenbestand uit te breiden met mensen die alleen in euro’s transacties doen. Bedrijven kunnen Euro Coin ook gebruiken om crypto uit te betalen aan werknemers, verkopers en aannemers, en zelfs kortingsaanbiedingen of beloningen voor trouwe klanten geven.

Factureren is een fluitje van een cent voor bedrijven die BitPay gebruiken, zodat ze facturen betaalbaar in Euro Coin via e-mail kunnen sturen. BitPay zet dan betalingen van klanten om in de lokale munt en verrekent transacties de volgende dag. Euro Coin introduceert een grotere euro liquiditeit op de keten, die bedrijven kunnen aanboren voor alles van betalingen en handel tot lenen en uitlenen, alles in hun lokale valuta. De Euro Coin verwachtingen zijn positief voor bedrijven.

Voor particulieren

Het zijn niet alleen bedrijven die voordeel kunnen halen uit het gemak van transacties in Euro Coin. Particulieren kunnen gemakkelijk Euro Coin betalingen versturen en ontvangen tussen familie en vrienden, of zelfs BitPay handelaars over de grens betalen met Euro Coin. Gebruik de BitPay Wallet om EUROC op te slaan en uit te geven. Omdat het een ERC-20 token is, biedt Euro Coin een oprit naar ervaringen en mogelijkheden over decentrale financiën (DeFi) en Web3, waaronder NFT’s, DEXen, lending pools en vele andere use cases. De Euro Coin verwachting en het gebruik van EUROC is positief.

Euro Coin kopen bij Bitvavo 

De Euro Coin verwachting is goed. Zie jij potentie in Euro Coin en sta je op het punt om te investeren in de coin? Dan kun je in Nederland het beste terecht bij Bitvavo. Bitvavo is niet alleen de veiligste, maar ook de meest gebruiksvriendelijke exchange op dit moment. Op Bitvavo kun je zowel Euro Coin kopen en het platform is geschikt voor beginnende én ervaren handelaren.

Niet alleen ontdek je meer over deze coin, kun je lezen over de Euro Coin verwachtingen, maar kun je ook direct handelen. Heb je een goede Euro Coin verwachting en wil je vandaag Euro Coin kopen? Direct beginnen met handelen? Meld je nu aan bij Bitvavo en handel tot tot € 1000 gratis! 

BitvavoBitcoinMeesterBinance
De beste en goedkoopste crypto-broker van NederlandHet grootste crypto aanbod van NederlandDe grootste crypto-exchange ter wereld
Meer dan 150 cryptocurrencies
Betalen met iDeal
Nederlandse klantenservice
Geregistreerd bij DNB
Rating: 9,5
Ontvang €1000 handelskorting 
Meer dan 200 cryptovaluta
Betalen met iDeal
Nederlandse klantenservice
Ingebouwde wallet
Rating: 9,5
Tussen de 1% tot 2% per transactie
Meer dan 350 cryptomunten
Kopen, traden en staken
Engelstalige klantenservice
Veel gebruikersfuncties
Rating: 9,2
Max 0,10% handelskosten per transactie
Meld je aan bij BitvavoMeld je aan bij BitcoinMeester Meld je aan bij Binance

Euro Coin verwachting

Momenteel staat Eurocoin (EUC) op rang #2437 met een prijs van $0,00177 in het hele cryptosysteem, waarin $12,42 Miljoen (12.416.554.45 EUC) circulerende voorraad, en $12,42 Miljoen (12.416.554.45 EUC) totale voorraad. Vanaf vandaag is de maximale voorraad N/A, de marktkapitalisatie $22.07 Duizend ($22.066.02), en de volledig verwaterde marktkapitalisatie $22.07 Duizend ($22.066.02).

Momenteel is EUC de laatste 24 uur met -0,34% gedaald. Zijn laatste 24-uurs volume is N/A, wat massaal en indrukwekkend is. De prijs van Eurocoin daalde de afgelopen 7 dagen met -1,16%. De voorbije maand is de prijs van Eurocoin met -22.79% gedaald.

Als gevolg daarvan kunnen alle gegeven waarden van dag tot dag veranderen van beurs tot beurs. Als je in cryptocurrencies wilt investeren en een goed rendement op je investering wilt verdienen, doe dan goed onderzoek om te ontdekken wat experts van elke cryptocurrency verwachten.

Benieuwd naar de koers verwachtingen van andere populaire cryptomunten?

In dit artikel heb je meer gelezen over de Euro Coin koers verwachting. Maar ben je benieuwd naar de koersverwachting van andere populaire cryptocurrencies? Deze kun je vinden op deze website bij crypto koers verwachtingen.

You may also like

Leave a Comment