crypto-inzichten.nl

Wie is de mysterieuze Ethereum whale Gimli die maar liefst 110 miljard Shiba Inu tokens bezit?

by crypto-inzichten.nl

Shiba Inu whale Gimli houdt zo van het hondenthema dat hij/zij bij elke gelegenheid SHIB bijvult. Begin januari 2022 kocht de beroemde Shiba Inu whale Gimli 49,9 miljard SHIB tokens ter waarde van maar liefst $ 2,46 miljoen. De Ethereum whale Gimli komt regelmatig in het nieuws omdat hij zakladingen SHIB koopt en altijd hongerig is naar meer. Maar wie is deze mysterieuze Ethereum whale en hoeveel crypto bezit hij?

Ethereum whale gimli.

Ethereum whale Gimli koopt 110 miljard Shiba Inu tokens

Begin januari 2022 kocht Ethereum whale Gimli de Shiba Inu dip en kocht maar liefst 49,9 miljard Shiba Inu tokens voor een totaal van $2,46 miljoen. WhaleStats was de eerste die de laatste transactie ontdekte en tweette, “ETH Whale “Gimli” kocht zojuist 49.999.999.999 $shib ($2.428.499 USD).”

Op 2 en 3 december 2021 kocht de Ethereum whale Gimli maar liefst 61 miljard en 28,2 miljard Shiba Inu tokens, respectievelijk. In totaal kocht hij in twee dagen voor $ 3,5 miljoen aan SHIB tokens.

In de loop van tijd heeft deze Ethereum whale in totaal 1,2 biljoen Shiba Inu (SHIB) tokens verzameld. De totale waarde daarvan bedraagt op het moment van schrijven een verbijsterende $56,5 miljoen. Dit is zijn op één na grootste token.

Shiba Inu wordt beschouwd als een van de favoriete cryptocurrencies van Ethereum whales. Momenteel met een whale aandeel van 14,67%. Het tweede token dat de meeste Ethereum whales bezit is het FTX token (FTX) met een aandeel van 13.37%. Dit is de token van de gelijknamige cryptocurrency exchange.

Wie is deze Ethereum whale Gimli?

De Ethereum whale Gimli draagt de naam van een fictieve dwergenkrijger, gecreëerd door auteur JRR Tolkien. Deze Gimli whale komt regelmatig in het nieuws omdat hij zakladingen SHIB koopt en hongerig blijft naar meer. De Shiba Inu whale ‘Gimli’ houdt zo van het hondenthema dat hij/zij bij elke gelegenheid SHIB bijtankt.

In totaal bezit de Ethereum whale Gimli 52 tokens, waarvan de SHIB tokens 5,33% van zijn totale portefeuille uitmaken. De Gimli whale bezit ook andere crypto tokens zoals Ethereum, Hi, MANA, Fantom, SAND, Matic, Enjin Coin.

Een blik op Gimli’s wallet laat zien dat hij momenteel meer dan $90 miljoen aan cryptocurrency in hun portefeuille hebben. Shiba Inu vertegenwoordigt momenteel meer dan de helft van die waarde, want ze bezitten 1,2 biljoen SHIB, goed voor ruim $56,5 miljoen.

Zijn op een na grootste bezit is Ethereum, goed voor 21,6% van hun totale bezit met $19,7 miljoen. Dit wordt gevolgd door Decentraland ($MANA), goed voor 7,6% en vervolgens door Fantom ($FTM), goed voor 6%.

Ook bezit whale Gimli, dan wel in kleinere hoeveelheden, Polygon ($MATIC), Chainlink ($LINK), Chiliz ($CHZ), Enjin ($ENJ), en Orchid ($OXT). Andere crypto-bezittingen in de portefeuille vertegenwoordigen minder dan 1% van het totaal.

whale gimli

Whale Gimli blijft SHIB accumuleren

Gimli begon met het kopen van SHIB tokens in juni 2021. De Gimli whale heeft nu een totaal van 1,2 biljoen Shiba Inu tokens ter waarde van maar liefst $56,5 miljoen. Gimli heeft gestaag SHIB toegevoegd en het gekocht tijdens de dip of zelfs als het op zijn hoogtepunt was.

De waarde van Shiba Inu is de afgelopen 30 dagen met meer dan 45 procent gedaald. Maar toch werd de Gimli beweging opgemerkt door WhaleStats. Het laat dat Gimli de laatste tijd bijzonder actief is geweest in het accumuleren van SHIB tokens.

Ondanks het vergaren van de enorme munten, is de Gimli whale niet tevreden en zou terugkomen om meer te kopen. Het is slechts een kwestie van tijd voor we weer een artikel schrijven over Gimli die voor miljoenen dollars aan SHIB koopt.

Disclaimer: Dit artikel biedt informatie voor educatieve doeleinden. Crypto-inzichten.nl biedt geen advies- of brokersdiensten aan, noch beveelt het specifieke investeringen aan, inclusief aandelen, effecten of cryptocurrencies.

Veilig, snel en goedkoop crypto kopen

Crypto kopen bij Bitvavo is heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is:

1. Bij Bitvavo aanmelden. Dit doe je eenvoudig door op de afbeelding hieronder te klikken en het formulier in te vullen.
2. Je bij Bitvavo verifiëren: Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail ter verificatie.
3. Geld storten: Als je het verificatieproces succesvol hebt doorlopen, hoef je alleen je eerste storting bij Bitvavo te doen.
4. Beginnen met handelen: Je bent nu klaar om in crypto te handelen

You may also like

Leave a Comment