crypto-inzichten.nl

El Salvador, het eerste land dat Bitcoin met vulkanische energie mijnt

by crypto-inzichten.nl

El Salvador was het eerste land ter wereld dat Bitcoin als een wettig betaalmiddel accepteerde. Dat was al een bijzonder en historisch. Maar nu heeft El Salvador ook officieel Bitcoin met vulkanische energie gemijnd. Dit werd door president Nayib Bukele onthuld door middel van het delen van een Bitcoin die met vulkanische energie is gemijnd. Ongeveer 22% van de energiemarkt is geothermisch.

El Salvador, the first country to mine Bitcoin using volcanoes 17

El Salvador, het eerste land dat Bitcoin met vulkanische energie mijnt

Na de goedkeuring door het congres van El Salvador schoot de Bitcoin prijs eerder vandaag omhoog naar $48.000. Deze prijsstijging werd gezien nadat $241 miljoen aan Bitcoin shorts geliquideerd werden volgens bybt.com

Het land heeft tot nu toe 0,0059 BTC gemijnd, ter waarde van $260, door gebruik te maken van geothermische energie uit vulkanen.

Verder werd het land vorige maand het eerste land dat bitcoin tot wettig betaalmiddel maakte. Het heeft ook de Chivo portemonnee gecreëerd waarmee burgers toegang kunnen krijgen tot het Bitcoin netwerk en betalingen kunnen doen. Als stimulans gaf de regering $30 weg aan iedereen die zich aanmeldde.

De benutting van geothermische energie door het land zou een antwoord kunnen bieden op de jacht naar een betrouwbare schone energiebron om bitcoin mining van energie te voorzien.

Lees meer over de ontwikkeling van Bitcoin in El Salvador:

Wil je meer weten over de ontwikkelingen van Bitcoin in El Salvador? Lees dan dit artikel https://crypto-inzichten.nl/huidige-bitcoin-waarde-verlies-bukele/. 
Daarnaast is het goed om het laatste nieuws over Bitcoin in El Salvador goed in de gaten te houden, lees regelmatig berichten op crypto-inzichten.nl 

 

Read more about the latest crypto news here. 

BitvavoBitcoinMeesterBinance
De beste en goedkoopste crypto-broker van NederlandHet grootste crypto aanbod van NederlandDe grootste crypto-exchange ter wereld
Meer dan 150 cryptocurrencies
Betalen met iDeal
Nederlandse klantenservice
Geregistreerd bij DNB
Rating: 9,5
Ontvang €1000 handelskorting 
Meer dan 200 cryptovaluta
Betalen met iDeal
Nederlandse klantenservice
Ingebouwde wallet
Rating: 9,5
Tussen de 1% tot 2% per transactie
Meer dan 350 cryptomunten
Kopen, traden en staken
Engelstalige klantenservice
Veel gebruikersfuncties
Rating: 9,2
Max 0,10% handelskosten per transactie
Meld je aan bij BitvavoMeld je aan bij BitcoinMeester Meld je aan bij Binance

You may also like

Leave a Comment