crypto-inzichten.nl

Kan het Doge NFT Staking Program NFT’s van de meme populairder maken?

by crypto-inzichten.nl

NFT’s zijn populaire vormen van crypto. Er zijn veel NFT’s gebaseerd op memes. De meme die een revolutie begon binnen de wereld van cryptocurrencies is zeer beroemd maar wordt eigenlijk genegeerd op de NFT-markt. Doge Capital wil dit probleem oplossen door middel van een Doge NFT Staking Program.

Het Doge NFT Staking Program en de Doge Capital Woof Club

Doge Capital heeft een beperkt aantal exclusieve NFT’s gemaakt. Zij gaan deze aanbieden via een Doge NFT Staking Program om zo de NFT’s van de meme populairder te maken op de markt. Elke NFT is een schattige pixelart. In totaal heeft Doge Capital ervoor gekozen om 5000 exclusieve NFT’s te maken. Wanneer je in het bezit bent van één van deze NFT’s, dan kun jij je aansluiten bij de Doge Capital Woof Club. Elk van de 5000 NFT’s is uniek. Dit wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van generatieve codering. Bij deze vorm van codering maakt een computerprogramma willekeurige variaties waardoor elke NFT uniek wordt.

Natuurlijk wordt er bij de verkoop van deze NFT’s geld verdiend doordat de NFT’s een bepaalde waarde hebben waarvoor zij verhandeld worden. Maar het Doge NFT Staking Program heeft de verdiensten niet als enige doel. In het programma kunnen de NFT’s namelijk worden gebruikt. Wanneer jij je NFT tokens inzet in het programma dan zul je voorzien worden van een consistente inkomstenstroom. Dit komt omdat het Doge Capital utility token vrijkomt. Dit token wordt ook wel de $DAWG genoemd. Daarnaast zal het platform van Doge Capital gebruikers ook ondersteunen bij het kopen van andere NFT’s.

De NFT’s die door Doge Capital worden verworven komen terecht in de zogenaamde WoofBank. Dit is een community wallet. De gebruikers mogen de Doge NFT’s en $DAWG uiteraard zelf houden. Hierdoor zullen zij zelf de eigenaar zijn van de WoofBank.

Doge NFT Staking Program

Hoe werkt het verdienen van $DAWG?

$DAWG is dus het utility token van het Doge Capital platform. Het is een digitaal activum waarmee gehandeld kan worden. Daarnaast staat het token ook als genoteerd op diverse beurzen en zorgt de liquiditeit van het token ervoor dat deze geschikt is om inkomsten te genereren. Wanneer je gebruiker bent van Doge Capital dan kun je de munt kopen op één van de beurzen. Echter, je kunt er ook voor kiezen om te investeren in de NFT’s van Doge Capital. Wanneer je hierin investeert dan zul je extra tokens verdienen.

Wanneer het Doge NFT Staking Program actief is dan kunnen gebruikers via de website van Doge Capital het programma bereiken. Zij zullen hier één of enkele van de 5000 NFT’s kunnen kopen. Na hun aankoop zullen ze dus extra tokens verdienen. Maar om hoeveel tokens gaat het precies? Wanneer je in het bezit bent van 1 Doge NFT die je hebt verkregen via het Doge NFT Staking Program, dan verdien je hier 5 $DAWG per dag mee. Het is ook mogelijk om te investeren in de extra airdrops die horen bij het programma. Hiermee zul je 1 $DAWG per dag verdienen.

Wanneer jij je verdiensten wilt maximaliseren dan is het raadzaam om te investeren in zowel NFT’s als in airdrops. Dit komt omdat er pas een beloning geclaimd kan worden nadat een gebruiker beide heeft toegezegd. Wanneer je hebt geïnvesteerd, dan zal 1 airdropped NFT worden verbrand. De Doge NFT die je hebt verkregen via het Doge NFT Staking Program zal uiteraard blijven bestaan.

Maar wat is het doel voor Doge Capital precies? Met dit model hoopt Doge Capital gebruikers aan te moedigen om voor een langere periode te staken. Dit zal ertoe leiden dat de $DAWG token meer stabiel wordt. Als gebruikers hun beloningen meerdere keren willen claimen dan is dit ook mogelijk. Doge Capital zal ervoor zorgen dat het aanvullende NFT’s blijft lanceren zodat deze voor gebruikers beschikbaar zijn om te airdroppen.

You may also like

Leave a Comment