crypto-inzichten.nl

Wat doe je bij extreme crypto koersdalingen in 2022?

by crypto-inzichten.nl

Extreme crypto koersdalingen, dat hebben we de afgelopen tijd meegemaakt. De cryptomarkt is nog nooit zo rood geweest. Alle crypto’s in de top 10 van CoinMarketCap staan op minstens 20% onder het niveau van vorige week. Hoe behoud je als investeerder dan geld en hoe bereid je je voor op volgende crashs? En wat kun je doen tijdens extreme koersdalingen?

Wat is een extreme crypto koersdaling?

Een extreme crypto koersdaling is wanneer de prijs van een cryptocurrency plotsklaps daalt. Dit kan gebeuren door verschillende redenen, maar vaak is het gewoon een geval van marktwerking. Soms kan er echter ook sprake zijn van een duidelijkere oorzaak, zoals een negatieve marktbericht of hack. Wanneer er sprake is van een koersdaling is het belangrijk om rustig te blijven en niet in paniek te raken. Probeer altijd uit te vinden wat de oorzaak van de daling is voordat je eventuele beslissingen neemt.

crypto koersdalingen

Crypto koersdalingen: redenen en oorzaken

Als je net begint met cryptovaluta, is het natuurlijk spannend als de koersen extreem dalen. Je vraagt je dan af wat er aan de hand is en of je misschien iets verkeerd hebt gedaan. In dit blog lees je meer over de redenen van extreme crypto koersdalingen en hoe je hiermee om moet gaan.

Crypto koersdalingen kunnen verschillende oorzaken hebben. Een van de oorzaken is dat er teveel cryptovaluta in omloop zijn. Dit kan gebeuren als er bijvoorbeeld een hard fork plaatsvindt, waardoor een nieuwe munt ontstaat. Ook kan het zijn dat mensen massaal hun cryptovaluta verkopen, waardoor de prijzen snel dalen. Het is belangrijk om rustig te blijven als de koersen extreem dalingen.

Hoe kan je profiteren van een dalende koers?

Als je denkt dat de koers van een bepaalde cryptocurrency gaat dalen, is het belangrijk om te weten hoe je hieraan kunt profiteren. Er zijn verschillende manieren waarop je kunt handelen als de koers daalt. Hieronder geven we enkele tips:

  1. Zorg ervoor dat je stop-loss orders goed gebruikt. Dit zijn orders die automatisch uitgevoerd worden wanneer de prijs van een cryptomunt onder een bepaald niveau komt. Op deze manier verlies je minder snel geld als de koers plotseling daalt.
  2. Probeer te verhandelen met marge. Dit betekent dat je met behulp van geleend geld handelt. Op deze manier kun je meer winst maken wanneer de prijs daalt, maar ook meer verlies lijden wanneer de koers stijgt

MoneyTalks Community 

Crypto Trading Academy

Nu je misschien meer weet over hoe Bitcoin en cryptocurrencies werken, wil je misschien ook brainstormen over enkele strategieën, analyse met anderen. Dan is de MoneyTalks Community misschien iets voor jou.

Crypto Trading Academy inhoud

Er zitten verschillende mensen in de MoneyTalks community. Er zijn bijvoorbeeld starters die net begonnen zijn met de beginnerscursus Bitcoin Basics & Cryptomaar ook ervaren handelaren die meer over statistieken en analyse praten. Immers, wat gaat de prijs doen over nu en… een week? 2 weken? Een maand?

Je kunt de Community 7 dagen uitproberen voor €1,-. Daarna kun je zelf beslissen of je wilt blijven en maandelijks wilt blijven betalen of dat je wilt besluiten dat het toch niets voor je is.

Crypto koersverwachting komende periode

De laatste tijd zijn de crypto koersen flink gekelderd. Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode? De deskundigen zijn het erover eens dat er sprake is van een correctie, maar er is geen eensluidend advies over wat je het beste kunt doen wanneer je belegt in cryptovaluta. Sommigen adviseren om juist nu te kopen, omdat de prijzen zo laag zijn. Anderen adviseren om af te wachten tot de koersen weer wat gaan stijgen.

Wat je ook beslist, doe altijd rustig aan en investeer nooit meer geld dan je kunt missen. Houd bovendien in de gaten hoe de markt zich ontwikkelt en blijf op de hoogte van nieuws over cryptovaluta.

Nooit meer een crypto kans missen? 

crypto signals

Handelen of beleggen in cryptocurrency kan zeer winstgevend en interessant zijn. Wel is het essentieel om goed te weten wat je moet doen. Wil je nooit meer kansen missen dankzij koop- en verkoopsignalen? Wil je maximaal profiteren van de bull markt?

Krijg dagelijks de juiste koop- en verkoopmomenten van de beste munten op een presenteerblaadje met Crypto Signals. Zodra de handelsexperts een kans vinden, delen ze die onmiddellijk met je. Het enige wat je hoeft te doen is onze experts te kopiëren en je verdient maximale crypto winsten zonder enige moeite, kennis of ervaring!

Schrijf je in voor Crypto Signals en wordt een expert in trading met hoge winsten.

You may also like

Leave a Comment