crypto-inzichten.nl

Crypto.com koersverwachting, wat gaat de CRO koers doen?

by crypto-inzichten.nl

Wil je in investeren in Crypto.com? Wil je een meer gedetailleerde analyse ervan weten? Dan ben je op de juiste plaats. In dit artikel lees je alles over Crypto.com, beginnend bij de fundamentele analyse en technische analyse tot de CRO koers verwachting voor de korte en lange termijn!

Het jaar 2021 is een gamechanger gebleken voor de meeste van de baanbrekende altcoin projecten. Interessant is dat Crypto.com, dat het hele jaar door snelle volatiliteit heeft vertoond, een van de vernieuwende projecten is om op de lange termijn naar uit te kijken.

Het belangrijkste doel van het platform is gericht geweest op het vergemakkelijken van het nut voor de handelaren van Crypto.com’s financiële diensten, handels- en betalingsoplossingen.

Bovendien biedt het platform verder een brede kijk op verschillende markten over de hele wereld met een groot aantal cryptocurrencies, fiat valuta’s en futures die het tot de beste investeringsmogelijkheid maken.

Verbaasd door de korte introductie van het platform? 

Wat is Crypto.com?

Crypto.com is een gedecentraliseerde en open-source blockchain ontwikkeld door Crypto.com een organisatie voor financiële diensten en handel.  Het is een platform dat verschillende diensten aanbiedt, zoals beurzen, brokers diensten, debetkaarten, DeFi, lenen/lenen en nog veel meer.

CRO is de native token en een van de producten van Crypto.com chain. De CRO coin is bedoeld om de projecten van het cryptocurrency netwerk uit te bouwen en de handelaar in aanmerking te laten komen om cryptocurrencies als betalingsvorm te accepteren.

Crypto.com is van plan het bereik van zijn platform ook naar andere platforms uit te breiden en daardoor de CRO koers op een positieve manier te beïnvloeden.

Fundamentele Analyse van Crypto.com

Kris Marszalek, Rafael Melo, Gary Or, en Bobby Bao richtten Crypto.com in juni 2018 op als ‘Monaco Technologies’. CRO kan momenteel verhandeld worden op populaire platforms als Huobi Global, Okex, HBTC, enz.

Hoofdoprichter Kris Marszalek had al ervaring opgedaan met drie gereputeerde tech firma’s voor hij een idee kreeg om Crypto.com te lanceren. Hij werkte onder andere met Staline Polska, een bedrijf dat consumentenelektronica ontwerpt en produceert, en BEECRAZY, een bekend e-commerce bedrijf.

Rafael Melo studeerde af aan de PUC-Rio en deed 15 jaar werkervaring op in de financiële wereld. Hij werkte met gerenommeerde firma’s in Azië en wist meer dan 50 miljoen AUD aan fondsen binnen te halen voor de sociale handelssite Ensogo.

Gary Or is afgestudeerd in computerwetenschappen aan de Universiteit van Hong Kong. Hij vergaarde gedurende negen lange jaren kennis van full-stack website ontwikkeling. Hij was architect bij Ensogo en was ook mede-oprichter van de firma voor de ontwikkeling van mobiele toepassingen Foris.

Het toegewijde team heeft gewerkt aan verschillende baanbrekende upgrades om handelaren een maximaal aantal voordelen van het platform te laten benutten.

Crypto.com CRO koersverwachting

CRO Technische Analyse

2018

Crypto.com Coin deed zijn intrede in de cryptowereld op 15 december 2018 met een handelswaarde van $ 0,019 volgens Coinmarketcap. Binnen een paar dagen steeg de munt aanzienlijk tot $0.035 en daalde verder tot $0.019 aan het eind van december om het jaar 2018 af te sluiten.

2019

Op een bearish noot ging CRO het jaar 2019 in op een koerswaarde van $0.020. Later zette de prijs efficiënt een opwaartse koers in en de token schommelde tegen half maart naar $ 0,098 en kelderde naar $ 0,044 tijdens de dageraad van april. De munt hertestte binnen enkele dagen opnieuw op $0.096 en bleef daarna schommelen.

Verrassend genoeg bereikte de munt $0.11 tegen half juli toen de munt op veel uitwisselingsplatforms genoteerd raakte en later wegzakte naar $0.05. Verder met de bearish aanval begon de token te dalen en kwam tegen december aan op $0.033 om het jaar 2019 af te sluiten.

2020

CRO opende het jaar 2020 met een handelsprijs van $ 0,033. Later begon de prijs gestaag te stijgen en bereikte half februari $ 0.065 en bleef verder dalen. Met bepaalde variaties zonk de munt schokkend naar een steunniveau op $ 0,032 tegen half maart.

Later ontlokte de token een opwaartse beweging en schoot effectief omhoog naar $ 0,17 begin september toen de gemeenschap met succes een functie genaamd Stake-to-Take lanceerde, en kelderde dramatisch naar $ 0,06 tegen eind november als gevolg van de marktdrukte. Crypto.com Coin daalde verder tot $ 0,05 in december om het jaar 2020 af te sluiten.

2021

Met een stevige start vanaf het begin van 2021, schoot de CRO koers met meer dan 250% omhoog, stuiterend van $0.06 naar een nieuwe ATH van $0.27 tegen half april. De Chinese marktcrisis in mei resulteerde in de prijsdump in hetzelfde tempo waarin de altcoin tegen eind juni naar $ 0,09 omsloeg.

De CRO koers nam een bearish divergentie aan sinds het begin van Q4. De altcoin die het uptrend momentum beheert, is opgebloeid tot $0.4091 om de vorige ATH te omzeilen. Het actief lijkt een adempauze te nemen na een enorme run, momenteel lijkt de prijs in ontdekkingsmodus te zijn.

CRO koersverwachting

Op 14 januari 2022 wordt de Crypto.com coin verhandeld tegen $ 0,46 in termen van de wisselkoers USD met een koersverandering van 0,17% in het afgelopen uur. CRO heeft een totale marktkapitalisatie van $11.569.033.205 met een handelsvolume van 24 uur van $146.396.994,00. Daarmee scoort Crypto.com Coin (CRO) de 17e plek op de cryptocurrency markt.

Voor januari 2022 wordt verwacht dat de CRO koers het laagst mogelijke niveau van $ 0,48 zal bereiken. De CRO koers zou een niveau van $ 0,49 kunnen bereiken met een gemiddelde verwachte prijs van $ 0,48.

Het CRO token zou verder kunnen stijgen, als het zich concentreert op het lanceren van meer producten op zijn platforms, zoals derivaten, het exporteren van transactiegeschiedenis, en nog veel meer. De CRO koers zou eind 2022 wel eens kunnen afsluiten met een CRO koerswaarde van $1,8.

CRO koersverwachting voor de komende 5 Jaar

De CRO koers zou in de komende 5 jaar een nieuwe mijlpaal kunnen bereiken. Het zou bij de top 10 munten kunnen horen als het consequent kijkt naar bepaalde verbeteringen van zijn platform en zich richt op het bieden van transparantie voor zijn toepassingen. Het zou kunnen concurreren met veel andere altcoins en meer investeerders en gebruikers bereiken. Aangenomen wordt dat de CRO tegen het eind van 5 jaar tot $ 5 zal stijgen.

Koop crypto bij de beste crypto broker of crypto 

Binance

Grootste crypto exchange ter wereld
 • Meer dan 350 cryptomunten
 • Kopen, traden en staken
 • Engelstalige klantenservice
 • Veel gebruikersfuncties
 • Rating: 9,2
 • Max 0,10% handelskosten per transactie

Bitcoin Meester

Het grootste crypto aanbod van Nederland
 • Meer dan 200 cryptovaluta
 • Betalen met iDeal
 • Nederlandse klantenservice
 • Ingebouwde wallet
 • Rating: 9,5
 • Tussen de 1% tot 2% per transactie

Bitvavo

De goedkoopste crypto broker van Nederland
 • Meer dan 150 cryptomunten
 • Betalen met iDeal
 • Nederlandse klantenservice
 • Geregistreerd bij DNB
 • Rating: 9,5
 • Ontvang €1000 handelskorting
Favoriet

 

FAQ

Kan CRO gemijnd worden?

Nee, CRO kan niet gemijnd worden.

Wat maakt de CRO tot een unieke munt?

Crypto.com coin richt zich vooral op het verlenen van diensten aan de gebruikers van Crypto.com’s oplossingen voor betalingsverkeer en financiële diensten.

Verwerkt CRO instant transacties?

Ja, CRO verwerkt instant transacties met lagere kosten.

Is CRO een open source protocol?

Ja, CRO is een open source protocol.

Kan CRO $1 raken?

Gezien de eerdere prijsbewegingen en de komende upgrades, wordt verwacht dat de CRO koers spoedig weer $1 zal bereiken.

Elke week het laatste Bitcoin nieuws, crypto nieuws, belangrijke koersupdates, tips & meer ontvangen?

You may also like

Leave a Comment