crypto-inzichten.nl

Cronos koers verwachting en waarom zakte de prijs in 2022 zo snel?

by crypto-inzichten.nl

Wat is de Cronos koers verwachting? En wat is de reden dat de CRO koers zo snel daalde in 2022? Cronos (CRO) is sinds 2020 de nieuwste token van crypto.com. Naast Cronos heeft crypto.com een andere token, MCO, die ook gekoppeld is aan het project. Beide tokens zijn gebaseerd op het Ethereum ERC-20 protocol.

De tokens bestaan naast eis elkaar en CRO is ontwikkeld als aanvulling op het ecosysteem. Door deze token kunnen gebruikers bieden en intekenen op verschillende niveaus in het crypto.com ecosysteem. Dit is alles wat je moet weten over Cronos en waarop de prijs begin 2022 flink zakte. 

cronos koers verwachting

Wat is Cronos precies?

Cronos is dus een token van Crypto.com. Het is gebaseerd op het Ethereum protocol en daardoor verenigbaar met blockchain netwerken die ontworpen zijn met Cosmos SDK technologie. De blockchain biedt snelle transacties, lage kosten en is bovendien geschikt voor Web3, DeFi en GameFi applicaties. Veel gebruikers kiezen voor Cronos, omdat deze blockchain sneller werkt dan de Ethereum blockchain. 

De verschillen tussen CRO en CMO 

In eerste instantie werd crypto.com opgericht om transactie sneller en velen malen goedkoper te maken. Met de CRO token is dit doel dichterbij gekomen. Door het ERC-20 protocol te combineren met de Cosmos SDK technologie, is de kwaliteit van netwerken flink verbeterd.

Omdat het netwerk is verbeterd, wordt het ecosysteem ook door meer ontwikkelaars gebruikt. Deze ontwikkelaars en gebruikers stacken de token, waardoor de CRO token weer meer waard wordt. Positieve veranderingen en ontwikkelingen in het project hebben dus een directe invloed op de waarde van een token. 

Wat is de Cronos koers verwachting en waarom zakte de prijs van Cronos (CRO) naar beneden?  

In 2021 was crypto.com hard bezig met het uitbreiden van naamsbekendheid voor het platform. De Cronos koers verwachtingen waren positief. Er werden diverse marketingcampagnes gevoerd waarin gebruikers grote rendementen werden beloofd.

Maar al snel veranderde de Cronos koers verwachting. In mei 2022 kwam het nieuws dat staking beloningen aanzienlijk minder hoog zouden zijn dan in eerste instantie was verwacht. De holders die hun tokens al hadden gestackt waren hier niet blij mee.

Het gevolg was dat de community achter de token, minder positief waren over de Cronos koers verwachtingen en de tokens begonnen te verkopen. Dit zorgde voor een daling van ruim 30% en sindsdien hangt de token op een redelijk stabiele waarde tussen de € 0,10 en € 0,27. Voor een klein bedrag kun je dus een redelijk aantal tokens kopen.

Crypto.com heeft haar eigen betaalkaart. Gebruiken holders de kaart, dan ontvangen zijn Visa Card Staking beloningen. Deze beloningen zijn ook in percentage verlaagd en er is inmiddels een maandelijks beloningsplafond ingesteld.

Dit zorgt ervoor dat beloningen niet boven een bepaald bedrag kunnen uitkomen. Staking beloningen voor elke token zijn ook veranderd. Mede hierdoor werd er vanaf mei 2022 regelmatig kritiek geuit over de CRO token op social media platformen. Dit draagt bij aan een lage Cronos koers verwachting en het laag houden van de waarde, omdat de meeste mensen op basis van negatief nieuws tokens verkopen. 

De grootste voordelen van CRO 

CRO biedt naast snelheid nog een aantal andere voordelen die er in de toekomst voor kunnen zorgen dat het project zichzelf verstevigd. Dit zijn de grootste voordelen van de CRO token:

Schaalbaar

Op de Cronos blockchain kun je meer transacties per minuut verwerken dan de meeste publieke blockchains. Hierdoor is het versturen van tokens, coins en informatie sneller, goedkoper en groener. Het is bovendien mogelijk om slimme contracten af te sluiten op de CRO blockchain. 

Interoperabel

IBC is een protocol dat blockchains met elkaar laat communiceren. Hierdoor kunnen zij waarde overdragen, activa en diensten uitwisselen en verbinden zonder tegen problemen aan te lopen die inherent zijn aan de grotere Blockchains. 

Gemakkelijke toepassingen

Door diverse tools kunnen ontwikkelaars eenvoudig dApps implementeren op de Cronos blockchain. Er is bijvoorbeeld een Web3 app code met bibliotheken en standaarden voor EVM ketens beschikbaar. 

Direct Cronos (CRO) kopen

Als je wilt meewerken aan het verstevigen en verbeteren van de veiligheid op het Cronos netwerk, dan kun je de CRO token kopen en deze token staken. Door te staken worden te tokens uit roulatie gehaald, waardoor de waarde van de token omhooggaat. Je kunt de CRO token op verschillende platformen kopen in Nederland en daarbuiten. Wil je met iDeal betalen dan kun je het beste kiezen voor Bitvavo of Bitcoinmeester.

BitvavoBitcoinMeesterBinance
De beste en goedkoopste crypto-broker van NederlandHet grootste crypto aanbod van NederlandDe grootste crypto-exchange ter wereld
Meer dan 150 cryptocurrencies
Betalen met iDeal
Nederlandse klantenservice
Geregistreerd bij DNB
Rating: 9,5
Ontvang €1000 handelskorting 
Meer dan 200 cryptovaluta
Betalen met iDeal
Nederlandse klantenservice
Ingebouwde wallet
Rating: 9,5
Tussen de 1% tot 2% per transactie
Meer dan 350 cryptomunten
Kopen, traden en staken
Engelstalige klantenservice
Veel gebruikersfuncties
Rating: 9,2
Max 0,10% handelskosten per transactie
Meld je aan bij BitvavoMeld je aan bij BitcoinMeester Meld je aan bij Binance

Wil je direct investeren in CRO? Klik hier om je aan te melden bij Bitvavo

Meer crypto koersverwachtingen

In dit artikel heb je gelezen over Cronos en de Cronos koers verwachting. Er zijn nog meer interessante cryptomunten die wellicht interessant voor je zijn. We hebben de koers verwachtingen van diverse cryptomunten gedeeld. Bekijk hier alle crypto koersverwachtingen.

You may also like

Leave a Comment