crypto-inzichten.nl

CRO koers en Litecoin koers tonen kracht! Beide op weg naar 100% winst?

by crypto-inzichten.nl

De meeste crypto-valuta’s doen het niet bijzonder goed in 2022. Maar er zijn twee munten die het uitzonderlijk goed doen. De CRO koers en de Litecoin koers stijgen behoorlijk en beide munten hebben de potentie om 100% winst te maken.

Korte samenvatting CRO koers en Litecoin koers

  • De Litecoin koers en de CRO koers stijgen aanzienlijk
  • Beide cryptomunten stuiteren van de dagelijkse vraagzone af, hintend op een opleving van 100%.
  • Terwijl CRO het mainstream publiek blijft meeslepen, staat LTC bovenaan in termen van walvis accumulatie.

Crypto bulls

De Crypto.com (CRO) en Litecoin (LTC) koers toonden kracht terwijl ze van de kritieke steun stuiterden. Terwijl CRO van plan is de tractie van een groter publiek uit de sport- en amusementsindustrie binnen te slepen, was LTC de laatste tijd de favoriete munt van de walvissen.

In het algemeen lijkt de cryptomarkt een bullish outlook te vertonen, en deze twee munten hebben het potentieel om 100% winst te boeken.

Zal de Litecoin koers $300 raken?

De Litecoin koers slaagde erin een bearish streak van meer dan 2 maanden op $123,45 te doorbreken, dankzij de enorme walvis accumulatie. Crypto metriek platform Santiment nam een agressieve accumulatie door walvissen waar.

Adressen met 10k tot 1 miljoen LTC hebben gezamenlijk een totaal van 5% van het LTC aanbod geaccumuleerd. Het activum kreeg toen maar liefst een winst van 100% van $150 tot $300.

Dat is echter 9,9% meer dan de accumulatie in september. De resulterende uptrend heeft de LTC koers met 11,44% opgestuwd tot zijn huidige prijs van $142,05. Toch is het opwaartse potentieel van de altcoin vertroebeld door enorme weerstandsbarrières.

Nu het platform met talrijke samenwerkingen en upgrades op de proppen komt, kan dat de prijs opjagen om de kritieke weerstanden van $160, en $225 te overtreffen om $280 opnieuw te testen.

litecoin koers verwachting

CRO koers schiet naar $1!

De Crypto.com koers heeft een voelbare bounce vertoond nabij $0.4221, met een opleving van 2.88% tot $0.4886 bij het ter perse gaan. Het actief heeft geen belangrijke hindernissen op de weg voor zich, het moet de weerstand van $0.6273 omzeilen om $1 in de supercyclus te schieten.

Na het initiatief van het platform om het Staples stadion om te dopen tot Crypto.com arena, heeft het echter in december meer dan 500% winst genoten. Terwijl het zich voorbereidt op het verdelen van NFT kaartjes om zijn nieuwe gerebrand stadion binnen te komen.

Het project zou de ruimte stormenderhand veroveren, want NFT ticketing heeft enorme gebruiksmogelijkheden. Vooral in de sport- en amusementsindustrie helpt NFT ticketing om de winstgevendheid te verhogen, het bezit van kaartjes uit te geven, en evenementen voor te financieren. Vandaar dat netizens gek worden van CRO, want het kan het eerste platform worden dat crypto via NFT’s mainstream brengt.

Gezamenlijk lijken de Litecoin koers en CRO koers met dezelfde fase mee omhoog te gaan. Litecoin heeft op 11 januari een recordbrekend on-chain transactievolume van $3,79 miljard beleefd. Het is ook van plan uit te breiden in de esports sector zoals CRO door de handen ineen te slaan met Nefarious. Als de bovenstaande factoren onverminderd blijven bestaan, dan lijkt een opleving van 100% haalbaar.

Elke week het laatste Bitcoin nieuws, crypto nieuws, belangrijke koersupdates, tips & meer ontvangen?

You may also like

Leave a Comment