crypto-inzichten.nl

Convex Finance verwachting, wat gaat de CVX koers doen?  

by crypto-inzichten.nl

Convex Finance (CVX), je hebt er misschien al over gehoord. Convex Finance is een DeFi protocol dat bovenop Curve Finance ontwikkeld is. Het is bedoeld Curve (CRV) gebruikers, zoals de CRV stakers en liquiditeitsverschaffers, te stimuleren. In dit artikel vertellen we je meer over de Convex Finance verwachting en over hoe de CVX koers zich kan gaan ontwikkelen.

De DeFi markt en Convex Finance

De gedecentraliseerde financiën (DeFi) sector is sterk in ontwikkeling, groeit snel en is meer verspreid dan ooit. Het is alweer een lange tijd geleden dat DeFi protocollen alleen op Ethereum beschikbaar waren. In april 2022 bestaat DeFi op zowat elke blockchain die smart contracts kan ondersteunen.

Op zich is dit een goed teken, want DeFi wordt zo naar steeds meer andere ketens gebracht. Maar het betekent ook dat de oude, oorspronkelijke DeFi projecten steeds meer concurrentie krijgen.

Als we kijken naar de Total Value Locked (TVL) is Curve Finance het op twee na grootste DeFi protocol. Toch moet het project ervoor zorgen dat het concurrerend blijft, daarom creëerde het Convex Finance (CVX).

Het CVX protocol draait op Curve Finance en vult het aan door zijn stakers en liquiditeitsverschaffers hogere beloningen te laten verdienen. Hiermee wil Convex Finance gebruiker stimuleren om het project te blijven steunen.

Convex Finance verwachting
Convex Finance verwachting

Welke problemen lost Convex Finance (CVX) op?

Convex Finance is een project dat Curve Finance aanvult en de ervaring van de gebruikers op verschillende belangrijke manieren verbetert. Dit doet CVX op de volgende manieren:

  • Convex Finance helpt liquiditeitsverschaffers en CRV stakers een hoger rendement te verdienen.

Curve Finance beloont liquiditeitsverschaffers met zijn governance token, CRV, en met handelsvergoedingen voor transacties die op zijn platform plaatsvinden. Gebruikers die ervoor kiezen die CRV in te zetten ontvangen een ander token, veCRV, dat hen stemrecht geeft.

Convex Finance biedt gebruikers echter de mogelijkheid hun Curve Liquiditeitspool (LP) tokens op zijn eigen platform te storten, wat hen beloont met opgevoerde CRV, die hen nog meer beloningen oplevert. Gebruikers verdienen met Curve Finance handelsvergoedingen, boosted CRV, en ook CVX tokens, waardoor het aanzienlijk lonender is om het op deze manier te doen.

  • Convex Finance geeft de liquiditeit van Curve Finance een boost

Door extra beloningen te bieden aan Curve’s liquiditeitsaanbieders draagt CVX direct bij aan het aantal liquiditeitsaanbieders. Dit omdat meer mensen interesse krijgen in de deal waarmee ze grotere bedragen kunnen verdienen. Dit is uiterst gunstig voor alle betrokken partijen, want Curve krijgt meer liquiditeit, Convex krijgt meer gebruikers, en de gebruikers krijgen meer winst door beloningen.

Hoe werkt Convex Finance (CVX) en wat heeft invloed op de Convex Finance verwachting?

Convex Finance is een DeFi protocol dat bovenop Curve Finance ontwikkeld is, en bedoeld is om meer stimulans te geven aan Curve’s gebruikers – waaronder CRV stakers en liquiditeitsverschaffers.

In principe betaalt Curve Finance liquiditeitsverschaffers zijn eigen crypto, CRV. Daarnaast stimuleert het gebruikers om CRV tokens vast te zetten om stemrecht te krijgen. Door CRV te staken ontvangen gebruikers veCRV, en hoe langer hun CRV opgesloten blijft (met een maximum van 4 jaar), hoe meer veCRV gebruikers ervoor terugkrijgen. Behalve het stemrecht krijgen veCRV houders ook een deel van 50% van de handelsinkomsten van het Curve platform.

Het is bijna onmogelijk voor een enkele partij om genoeg liquiditeit te staken om de maximale boost te bereiken, en dat is waar Convex Finance om de hoek komt kijken. Het betaalt liquiditeitsverschaffers op Curve met boosted CRV stimulansen.

Het enige wat gebruikers hoeven te doen om boosted CRV incentives te ontvangen is hun CRV tokens te locken / staken bij Convex. Met andere woorden, zodra je een willekeurig bedrag aan Curve LP tokens op Convex Finance stort, begin je automatisch boosted CRV te verdienen. Je kunt je tokens nog steeds op elk moment opnemen zonder dat er boetes aan verbonden zijn.

Convex fungeert dus als een kartel dat de activa van individuele stakers bundelt en profiteert van hun samengevoegde liquiditeit. Zelfs investeerders met weinig kapitaal kunnen hun Curve Finance LP’s bij Convex staken en boost beloningen ontvangen die anders niet haalbaar zouden zijn. Ze ontvangen:

  • De rente op hun verstrekte liquiditeit.
  • Een deel van de handelsvergoedingen van Curve.
  • De opgevoerde beloningen van Convex.

Verder kun je je CRV coins staken en cvxCRV ontvangen voor veCRV beloningen, Convex handelsvergoedingen, CVX tokens en airdrops die naar houders van veCRV tokens gaan

Wat maakt Convex Finance uniek?

Convex Finance speelt een sleutelrol in de Curve strijd dankzij zijn unieke stimuleringsstructuur. Het enige gebruiksdoel ervan is zoveel mogelijk TVL te verzamelen om het doel van het protocol te bereiken, namelijk een zo groot mogelijk aandeel van Curve Finance in handen te krijgen.

Met andere woorden, Convex Finance richt zich alleen op CRV houders en Curve liquiditeitsverschaffers en doet dat op twee manieren:

  1. CRV houders ontvangen cvxCRV voor het staken van de CRV.Curve LP’s krijgen opgevoerde beloningen voor het staken van hun LP-tokens bij Convex.
  2. Curve Finance geeft veCRV (vote-escrowed CRV) uit voor gestaakte CRV die liquiditeitsverschaffers als beloning ontvangen.

Kort gezegd zijn veCRV in de tijd geblokkeerde CRV tokens met boosted stemrechten en beloningen, die beide een functie zijn van de lock-up periode van de onderliggende CRV. CRV beloningen kunnen oplopen tot 2.5X van de initiële beloningen, maar hoe hoger de ingelegde liquiditeit, hoe moeilijker het is om de maximale beloningen te bereiken.

Het is ook aantrekkelijk voor gebruikers omdat het nul opnamekosten kent, evenals minimale prestatievergoedingen. Het weinige dat het in rekening brengt wordt gebruikt om gas te betalen en verdeeld onder CVX stakers.

Dit betekent dat het allemaal teruggaat naar de gemeenschap, vanwaar het kwam. Deze niveaus van transparantie en decentralisatie maken het een betrouwbaar project, en dat is maar een van de redenen waarom het zo populair werd als het is.

Wat doet de Convex Finance koers en wat is de Convex Finance koersverwachting?

Convex Finance is geen typisch DeFi protocol, maar toch speelt het een belangrijke rol in de DeFi sector, vooral als het gaat om Curve Finance’s eigen prestaties en ecosysteem. Als zodanig wist het de vierde plaats te bemachtigen op de lijst van grootste DeFi protocollen van TVL, vlak na Curve zelf.

Convex Finance is ongelooflijk populair aan het worden onder beleggers. De Convex Finance verwachting is dan ook veelbelovend. Het heeft een totale waarde vergrendeld van meer dan $15 miljard en totale opbrengsten verdeeld onder gebruikers van meer dan $428 miljoen.

Gaat Convex finance stijgen? De Convex Finance CVX koers staat nu op €19,46 met een handelsvolume van 24 uur van €17.725.276. De CVX koers is de laatste 24 uur met ,21 gedaald. Op dit moment staat Convex Finance met een marktkapitalisatie van €1.183.291.817op de 58e plaats qua ranking. Het circulerend aanbod is 60.820.186 CVX coins en er is een max voorraad van 100.000.000 CVX coins.

Wat is de Convex Finance koers verwachting?

De crypto Convex Finance verwachtingen zijn positief. De afgelopen tijd is de CVX koers flink gestegen. De reden voor de positieve Convex Finance verwachting zou kunnen zijn dat beleggers de dip kopen nadat de munt tot een historisch dieptepunt is gecrasht. Het zou ook kunnen komen door de groei van zijn ecosysteem, want het is uitgegroeid tot het op drie na grootste DeFi platform ter wereld. Hierdoor stijgt convex finance.

Hoe Convex Finance (CVX) kopen?

Denk je dat de Convex Finance prijs gaat stijgen en wil Convex Finance kopen? Je kunt gemakkelijk CVX coins kopen bij Binance, een van de grootste crypto exchange ter wereld. Heb je nog geen account bij Binance meld je dan hieronder gratis aan.

Maak hier eenvoudig je Binance account aan.

FAQ’s Convex Finance verwachting

Wat is de Convex Finance verwachting?

Als je kijkt naar de Convex Finance verwachting, dan kun je zien dat er zeker potentie is en dat de CVX coins relatief goedkoop zijn. Voor ongeveer 100 euro krijg je op dit moment 4.586 CVX.

Het laatste Convex Finance nieuws

In dit artikel hebben we belangrijke aspecten besproken die belangrijk zijn in je onderzoek naar de Convex Finance verwachting. We hebben verteld wat CVX is, welk nut het dient, de Convex Finance koersverloop en de verwachting. Belangrijk is dat je goed op de hoogte blijft over Convex Finance nieuws.

Als je kijkt naar de Convex Finance verwachting, kijk dan ook naar het laatste CVX nieuws. Kan de financiële situatie van Convex worden verbeterd? Wat zijn de vooruitzichten van ConvEx Finances? Kan Convex Finance Mars bereiken? Hoe kan ik Convex Financial kopen? Hoe kun je meer geld krijgen met Convex Finance? We zouden doorgaan. Het is een vraag voor een handelaar, maar het is belangrijk om realistisch te blijven. Niemand heeft een duidelijk antwoord, maar we kunnen alleen speculeren. Deze speculaties komen niet noodzakelijkerwijs uit een feitelijke bron; er zijn echter enkele interessante feiten met betrekking tot convexe financiën waarop de deskundige zijn analyse of verwachting kan baseren.

Door goed op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen van Convex Finance crypto kun je weloverwogen keuzes maken. Een uitstekende bron van informatie is Convex Finance Twitter.

Nooit meer een crypto kans missen? 

crypto signals

Handelen of beleggen in cryptocurrency kan zeer winstgevend en interessant zijn. Wel is het essentieel om goed te weten wat je moet doen. Wil je nooit meer kansen missen dankzij koop- en verkoopsignalen? Wil je maximaal profiteren van de bull markt?

Krijg dagelijks de juiste koop- en verkoopmomenten van de beste munten op een presenteerblaadje met Crypto Signals. Zodra de handelsexperts een kans vinden, delen ze die onmiddellijk met je. Het enige wat je hoeft te doen is onze experts te kopiëren en je verdient maximale crypto winsten zonder enige moeite, kennis of ervaring!

Schrijf je in voor Crypto Signals en wordt een expert in trading met hoge winsten.

You may also like

Leave a Comment