crypto-inzichten.nl

Wat is Celsius Crypto en hoe werkt de Celsius coin?

by crypto-inzichten.nl

Celsius crypto, je hebt er misschien al over gehoord. Cryptocurrency is wereldwijd een gewild financieel bezit geworden, vooral door de sterke groei van de Bitcoin prijs in de afgelopen paar jaar. Tegenwoordig zijn Bitcoin en andere cryptocurrencies waardevolle activa geworden voor leendiensten. Een van de grootste spelers op de markt van cryptocurrency leningen is het Celsius Network. Duizenden cryptobeleggers maken deel uit van het Celsius Network, dat elke dag groeit. In dit artikel lees je meer over het Celsius Network, de Celsius coin en de Celsius koersverwachting.

Wat is Celsius Network?

Celsius Network is een op blockchain gebaseerd leenplatform voor cryptocurrency. Het biedt zijn diensten aan sinds 2017 en is momenteel een leider in deze ruimte.

Celsius Network, een crypto-leningsplatform, biedt verschillende financiële diensten aan. Het is vooral bekend om het aanbieden van Bitcoin leningen tegen de beste tarieven. Het platform heeft ook zijn eigen cryptocurrency token (CEL), verder uitgelegd in deze recensie.

Sinds 2018 is de opkomst van het platform en de CEL tokens tamelijk fenomenaal geweest. De oprichters van dit platform zijn, S. Daniel John, Alex Mashinsky, en Nuke Goldstein, en runnen dit platform vanuit Londen, UK. In 2020 heeft het bedrijf met succes bijna $ 100 miljoen aan investeringsgeld opgehaald.

Volgens Alex Mashinsky richt Celsius Network zich momenteel op de ruimte voor crypto-leningen in de Verenigde Staten. De markt in de VS zal het helpen bij het bieden van directe toegang tot crypto-kredietfaciliteiten. Bovendien zal het platform de investeerders helpen een passief rente-inkomen te verdienen. Het uiteindelijke doel van het platform is om Bitcoin leningen wereldwijd fungibel te maken en ze in te schakelen als fondsen voor het starten van een bedrijf.

Om het Bitcoin lenen te vereenvoudigen en toegankelijker te maken, biedt het platform van Celsius Network echter uitstekende rentetarieven op Bitcoin stortingen en crypto onderpanden. Een van de weinige spelers in deze ruimte wil het tot de top schoppen door de beste Bitcoin leningen aan mensen wereldwijd aan te bieden.

Met Celsius Network is het gemakkelijk leningen te krijgen in toonaangevende cryptocurrencies zoals Bitcoin en populaire fiat valuta’s zoals US Dollar (USD munt). De meeste financiële leendiensten die op dit platform worden aangeboden, worden tegen lage tarieven aangerekend. Bovendien is cryptocurrency naar iemand sturen onmiddellijk en gemakkelijk geworden met de Celsius crypto web app en de Celsius crypto mobiele app.

Celsius Network

Hoe werkt het Celsius Network?

Het Celsius Network is een peer-to-peer leenbedrijf dat het lenen en uitlenen van cryptocurrencies vergemakkelijkt. Ze geven leners de mogelijkheid snel aan fiat geld te komen door hun crypto als onderpand te stellen, en betalen minimale rente.

Celsius is een gecentraliseerde leenoplossing die gebaseerd is op blockchain technologie. Mensen kunnen lenen van Celcius of cryptocurrencies bij Celcius in bewaring laten om uitgeleend te worden. In ruil daarvoor verdienen ze rente.

Je kunt geld lenen of CEL (de eigen munten van Celsius). Als je geld nodig hebt om uit te geven, zul je in contanten willen lenen. In plaats van al je cryptos als onderpand op te geven, kun je kiezen hoeveel je opzijzet. Dit heet de loan-to-value (LTV) ratio.

Merk op dat je altijd meer aan onderpand op zult geven dan de waarde van de lening. Er zijn meer dan 30 munten die als onderpand gebruikt kunnen worden. Weet ook dat Celsius je onderpand kan uitlenen aan institutionele beleggers. Leningen worden onmiddellijk goedgekeurd, en er zijn geen kredietcontroles.

Je kunt extra cryptocurrency of beloningen verdienen door crypto op deposito te houden bij Celsius. Er is geen minimum saldo of kosten te behalen op je crypto storting. En uitbetalingen worden wekelijks gedaan.

De term van Celsius voor verdiensten is “beloningen”. Beloningen verschillen naargelang de soort cryptocurrency en of je in de V.S. woont of niet. Als je niet in de V.S. woont, kun je in aanmerking komen voor een van Celsius’s loyaliteitslinies die beloningsbonussen uitkeren op basis van het percentage van je cryptoportefeuille in CEL tokens.

Helaas zijn CEL beloningen momenteel niet beschikbaar voor crypto-houders in de V.S. Dit betekent dat inwoners van de V.S. niet kunnen profiteren van de beste tarieven die Celsius crypto te bieden heeft.

Bijvoorbeeld, de “Celsius-in-kind” beloningsrente die momenteel voor Synthetic Network Token (SNX) wordt uitgekeerd is 13,99% APY. Maar als je in CEL zou kunnen verdienen, zou het APY oplopen tot 18,55%.

Ook kun je betalen met Celpay. Zoals de naam al aangeeft, is Celpay een in-app betaaloplossing. Deze dienst laat je netwerken met andere Celsius gebruikers om het verzenden en ontvangen van cryptocurrencies te vergemakkelijken. Op die manier heb je niet te maken met logge cryptografische adressen en netwerkkosten.

In plaats daarvan, als je één Bitcoin stuurt, ontvangt je familielid of vriend één Bitcoin. Het mooiste is dat degene naar wie je crypto stuurt geen wallet van Celsius hoeft te hebben om je geld te ontvangen. Makkelijker dan dat wordt het niet. Over het algemeen is het een gestroomlijnd en handig platform. Dit platform blijkt eenvoudig voor klanten om te gebruiken en te navigeren door alle aangeboden functies.

De Celsius crypto coin

In mei 2018 ontstond het platform uit een initial coin offering (ICO) van zijn eigen token, CEL. Tijdens deze ICO haalden ze $ 50 miljoen op door het verkopen van de Celsius crypto coin, waarmee ze aandacht verdienden voor de eigen munt.

De Celsius crypto coin heeft sindsdien goed gepresteerd. Jaarlijks zit zijn prestatie op +3767,7 procent. De nutstoken staat klanten toe meer rente te verdienen op hun spaarrekeningen. Bij het afsluiten van een lening krijg je ook korting op de rente voor het terugbetalen van de lening.

De Celsius crypto koers verwachting 2022 – 2025

Celsius crypto is een snelgroeiende cryptocurrency. Celsius crypto heeft een groeiende gemeenschap, er werken meer ontwikkelaars aan het project en er wordt gewerkt aan meer samenwerkingsverbanden. Dat alles leidt ertoe dat meer mensen en bedrijven Celsius gaan gebruiken. Wat uiteindelijk heel positief is voor de prijs op de lange termijn.

De Celsius crypto koersverwachting voorspellen is erg moeilijk, net als de aandelenmarkt.  Omdat ze grotendeels door de markt wordt beïnvloed. Maar door te kijken naar de gerealiseerde ontwikkelingen, nieuwe plannen, nieuwe samenwerkingsverbanden en andere belangrijke dingen die invloed hebben op de prijs, is het mogelijk te zien waar het heen kan gaan.

Een exacte Celsius coin koersverwachting is niet mogelijk, maar het is zeker dat een prijsstijging van 100% – 300% binnen een tijdsbestek van 1-2 jaar zeer realistisch is.

MoneyTalks Community 

Crypto Trading Academy

Nu je misschien meer weet over hoe Bitcoin en cryptocurrencies werken, wil je misschien ook brainstormen over enkele strategieën, analyse met anderen. Dan is de MoneyTalks Community misschien iets voor jou.

Crypto Trading Academy inhoud

Er zitten verschillende mensen in de MoneyTalks community. Er zijn bijvoorbeeld starters die net begonnen zijn met de beginnerscursus Bitcoin Basics & Cryptomaar ook ervaren handelaren die meer over statistieken en analyse praten. Immers, wat gaat de prijs doen over nu en… een week? 2 weken? Een maand?

Je kunt de Community 7 dagen uitproberen voor €1,-. Daarna kun je zelf beslissen of je wilt blijven en maandelijks wilt blijven betalen of dat je wilt besluiten dat het toch niets voor je is.

Veelgestelde vragen

Is het Celsius crypto Network veilig?

Ongetwijfeld zul je een veilige, betrouwbare plaats willen gebruiken om je crypto op te slaan en te bewaren. Wanneer we ook kiezen om ons geld op te slaan, of het nu fiat of crypto is, we willen weten dat we in veilige handen zijn. Bij elk financieel platform, crypto, of fiat, raden we je aan je grondig onderzoek te doen. Het is de moeite waard op te merken dat Celsius de allereerste aanbieder van crypto-opbrengsten was. Vandaag heeft het met meer dan $10B onder beheer het grootste vermogen onder beheer van alle consumentgerichte crypto-opbrengstverschaffers.

Is het Celsius Network gereguleerd?

Ja, het Celsius Network wordt gereguleerd door de GMO Internet Group, een in New York gevestigde regelgevende dienst, en is een dochteronderneming van de Japanse Financial Service and internet Group. Bovendien is het netwerk met succes geregistreerd volgens de Geldwitwasserij Terrorismefinanciering en Geldoverdracht Regelgeving 2017 om illegale activiteiten zoals het witwassen van geld te controleren.

Heeft het Celsius Network een App?

Ja, het Celsius Network heeft zowel smartphone als dynamische web-applicaties. Met de web app hebben gebruikers vanaf elk toestel toegang tot Celsius crypto en kunnen ze de functie met plezier gebruiken. Met de app kunnen gebruikers crypto portefeuilles beheren en samengestelde beloningen tot 15% APY verdienen in elke vorm, o.a. Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Tether (USDT), enz. Je kunt je gevolgde crypto’s in een oogwenk kopen, versturen, verdienen of opnemen.

Waarom kan Celsius crypto en het kopen van Celsius coin interessant zijn?

Celsius Network is een uitstekend platform voor beginners die geen risico willen lopen tijdens het handelen in crypto. Voor passieve beleggers die op zoek zijn naar wat veiligheidshulpmiddel is Celsius Network het beste. Als het om investeren gaat, kijk je naar zijn stijgende grafiek van 1 januari 2021, tot 30 april, dan was er een stijging van 200%. Het breekt records die door andere platforms voor het lenen van digitale activa gezet zijn.

You may also like

Leave a Comment