crypto-inzichten.nl

Cardano koers verwachting 2022, wat gaat de ADA koers doen de komende tijd?

by crypto-inzichten.nl

Cardano koers verwachting 2022, wat gaat de ADA koers doen de komende tijd?

Cardano blijft een grote aantrekkingskracht uitoefenen op investeerders en ontwikkelaars. Dit ondanks de zwakke prestaties van de laatste zes maanden. Cardano’s neerwaartse trend begon, in tegenstelling tot andere altcoins, drie maanden eerder dan de rest van de markt. Toch hopen beleggers dat er snel een eind aan kan komen. De Cardano koers verwachting 2022 is dan ook positief.

Project Catalyst

Project Catalyst is een driemaandelijks initiatief voor een innovatiefonds dat gebruikt wordt om projecten te steunen die door ontwikkelaars worden voorgesteld. De Cardano schatkist zal $16 miljoen opzij zetten voor Fonds 8.

Interessant is dat Fonds 7 269 projecten gefinancierd heeft zien worden met $ 8 miljoen. En, dit kwartaal zou wel eens het dubbele aantal projecten financiering kunnen krijgen.

Sinds zijn ontstaan heeft Project Catalyst zijn financiering elk kwartaal verdubbeld, waardoor het ’s werelds grootste gedecentraliseerde innovatiefonds is geworden.

De voorstellen die binnenkomen voor Fonds 8 hebben een deadline van 17 maart. Verwacht wordt dat Cardano, nadat de voorstellen binnenkomen, indrukwekkende bewegingen op de prijsgrafieken zou maken.

De ontwikkeling en de gemeenschap zijn al lang Cardano’s sterkste punten. Daarop voortbouwen zou goed op de prijsactie reflecteren. Het zou even goed de belangstelling van investeerders kunnen aanwakkeren.

Een herstel van de Cardano koers verwachting 2022 zou cruciaal zijn voor Cardano, want de altcoin heeft sinds september geen grote stijgingen meer genoteerd. Hoewel er een paar herstelpogingen waren geweest, slaagden die er niet in zich te handhaven.

De afgelopen vier dagen heeft de bearishness van de markt de rally van 28 februari met 12,49% ongedaan gemaakt. ADA is in dezelfde periode met 13,29% gedaald. Handelend op $0,834 staat Cardano al op zijn jaardieptepunt. Als er na 17 maart een rally in beeld komt, zou ADA’s onmiddellijke doel zijn om $1.02 als steun te testen. Dit zou goed zijn voor de Cardano koers verwachting 2022.

Cardano koers verwachting 2022

Investeerders goede hoop in Cardano koers verwachting 2022

ADA vormde een zes maanden lang dalend kanaal, terwijl de alt zich in een steile neerwaartse trend bevond. Bovendien heeft het meer dan 72% van zijn waarde verloren sinds zijn ATH en vormde het de laatste twee maanden twee bearish flags.

Sinds het raken van zijn ATH is Cardano (ADA) gedaald en praktisch onder zijn 20-50 EMA gezakt. De daling bleek alarmerend voor de stieren, want ze slaagden er niet in de kritieke $ 0,94-markering te verdedigen.

Een recente piek van $42.64 miljard in transactievolume geeft aan dat mensen nog steeds hoop hebben voor Cardano. Opvallend is dat adressen met tegoeden de laatste tijd niet zijn gedaald. Dit betekent dat mensen niet uitstappen op de rug van marktverliezen.

De toename van het volume, gecombineerd met de overtuiging van investeerders, is een bewijs dat investeerders actief zijn. Het is echter de moeite waard erop te wijzen dat ze op zoek zijn naar een concreet herstelsignaal. Dit zal zeer gunstig zijn als het werkelijke herstel eenmaal begint.

Uitgaande van de bereidheid van de stieren om voet aan de grond te houden op de 13 maanden lange steun nabij het $0.843-$0.824 bereik, zou ADA moeten mikken op een opleving op korte termijn.

Terwijl de prijs naar de ‘goedkopere’ kant van de Bollinger Bands leek te neigen, positioneerde ADA zich om zijn 20 EMA (rood) te testen vóór een lichte terugtrekking naar zijn lange-termijn steun.

Nooit meer een crypto kans missen? 

crypto signalsHandelen of beleggen in cryptocurrency kan zeer winstgevend en interessant zijn. Wel is het essentieel om goed te weten wat je moet doen. Wil je nooit meer kansen missen dankzij koop- en verkoopsignalen? Wil je maximaal profiteren van de bull markt?

Krijg dagelijks de juiste koop- en verkoopmomenten van de beste munten op een presenteerblaadje met Crypto Signals. Zodra de handelsexperts een kans vinden, delen ze die onmiddellijk met je. Het enige wat je hoeft te doen is onze experts te kopiëren en je verdient maximale crypto winsten zonder enige moeite, kennis of ervaring!

Schrijf je in voor Crypto Signals en wordt een expert in trading met hoge winsten.

Rationale en de ADA koers verwachting 2022

De afgelopen 12 dagen testte de ADA prijsactie het $ 0.843 niveau, de RSI getuige was van hogere dieptepunten. Ook leek de kloof tussen de DMI lijnen overstrekt. Dit rechtvaardigde bearish bewegingen op korte termijn voordat de afstand tussen de lijnen kleiner wordt.

Gezien de samenloop van de hogere dieptepunten van de RSI en de overspannen positie van zijn EMA’s en DMI, lijkt een opleving naar $ 0.9 in de komende dagen waarschijnlijk. Bovendien zouden handelaren/beleggers de beweging van Bitcoin goed in de gaten moeten houden, want ADA deelt een 77% 30-daagse correlatie met de koningsmunt.

Op het moment van schrijven handelde de altcoin op $0.835. Maar de Cardano koers verwachting 2022 ziet er toch goed uit. Het is nu afwachten op 17 maart.

Disclaimer: Dit artikel biedt informatie voor educatieve doeleinden. Crypto-inzichten.nl biedt geen advies- of brokersdiensten aan, noch beveelt het specifieke investeringen aan, inclusief aandelen, effecten of cryptocurrencies.

You may also like

Leave a Comment