crypto-inzichten.nl

Cryptobedrijf BLOX lanceert Bitcoin bier in samenwerking met Dutch Bargain

by crypto-inzichten.nl

Het cryptobedrijf BLOX kennen we waarschijnlijk wel van de app waarmee je cryptomunten kan kopen. Komen zij nu met hun eigen Bitcoin biertje op de markt? Ja zeker, maar natuurlijk doen ze dat niet zelf. Om dit te kunnen realiseren zijn ze een samenwerkingsverband aangegaan met de Zeeuwse brouwerij Dutch Bargain. Gezamenlijk zullen deze bedrijven een echt Bitcoin bier op de marktbrengen. Dit zal de naam ‘Bitcoin Is The Real Bargain’ krijgen.

Gratis Bitcoin bij aanschaf van Bitcoin bier

Bitcoin bier, het moet niet gekker worden, zullen velen zeggen. Toch is het werkelijkheid geworden. Niet dat Blox nu ineens hun product portfolio wil gaan uitbreiden. Je kunt het beter zien als een ludieke actie van het cryptobedrijf.

Zo staat een blikje van Bitcoin Is The Real Bargain vol met grappige teksten. Zo is bijvoorbeeld het alcoholpercentage een +7.2% gestegen nadat de inhoud erin gegoten is. Een andere grappig iets is dat het logo van bierbrouwer Dutch Bargain is aangepast naar D₿. Daarnaast is er ook nog eens een QR-code opgenomen. Hiermee is het zelfs mogelijk om gratis Bitcoin te verkrijgen.

En zeg nu zelf, wat is er mooier dan het gevoel van een zeer winstgevende HODL of de euforische stemming bij de voor jou perfecte deal?  Blox zegt zelf over deze actie dat zij hopen dat veel beleggers dit mogen ervaren. Het bedrijf is van mening dat successen gevierd moeten worden. Zij hebben het Bitcoin bier dan ook gelanceerd om de behaalde successen uitbundig te kunnen vieren, bijvoorbeeld met je vrienden.

Blond Bitcoin bier

Blonds have more fun is een bekende quote. Met dit overheerlijke biertje is dit ook het geval. Bitcoin Is The Real Bargain is een heerlijk blond biertje met een alcoholpercentage van 7,2 procent. Het Bitcoin bier zit vol met frisse aroma’s van Citrus en heeft een zeer aangenaam bittertje. Op hun website zegt Dutch Bargain het volgende erover: ‘Deze dorstlesser is niet voor de HODL. Trek ‘m open en vier je

Bitcoin bier

Bitcoin actie

Een van de belangrijkste redenen om in Bitcoin te investeren is om je geld tegen de hoge inflatie te beschermen. Natuurlijk wil je ook je vrienden hiermee helpen. Je wilt toch niet dat hun geld ook steeds minder waard wordt? Door het kopen van Bitcoin Is The Real Bargain kun je hierbij helpen. Er is een heel leuke actie om ze aan hun eerste Bitcoin te helpen.

Natuurlijk is het harstikke leuk om met je vrienden een lekker blond biertje te drinken. Als zij nog niet hebben geïnvesteerd in Bitcoin, kunnen zij dit via deze actie wel realiseren. BLOX geeft namelijk aan dat het mogelijk is door de op het blikje vermelde QR-code te scannen, dat je voordat je het blikje hebt leeggedronken, een crypto wallet op je mobiel hebt staan met gratis Bitcoin. Supergaaf natuurlijk om op deze wijze, onder het genot van een biertje, toe te treden tot de cryptowereld.

Je hoeft de blikjes niet in Bitcoin af te rekenen. Dit kan gewoon in Euro’s. Een blikje kost 3,29 Euro. Dit lijkt veel maar daar krijg je dus wel wat voor. Daarnaast is het Bitcoin bier net als Bitcoin zelf zeer schaars.

Het kent een oplage van slechts 3.000 blikjes. Daarmee is het dus nog veel schaarser als Bitcoin zelf. Je kunt het bier online bestellen. Het wordt binnen drie werkdagen geleverd. Het verzenden van het bier is gratis bij bestellingen vanaf 35 Euro. Wij zeggen proost en vier de door jou behaalde successen.

Disclaimer: Dit artikel biedt informatie voor educatieve doeleinden. Crypto-inzichten.nl biedt geen advies- of brokersdiensten aan, noch beveelt het specifieke investeringen aan, inclusief aandelen, effecten of cryptocurrencies.

You may also like

Leave a Comment