crypto-inzichten.nl

Bitcoin Meester Review 2022: Zo werkt Bitcoin Meester

by crypto-inzichten.nl

Heb je eindelijk de keuze gemaakt om je geld in crypto te investeren? Maar wat moet je nu doen? Je zult op zoek moeten gaan naar een veilig en betrouwbaar crypto platform. Je wilt immers niet blindelings geld overmaken naar zomaar een crypto platform.

Of je nu je eerste crypto gaat kopen of niet, of je wilt onderzoeken of Bitcoin Meester veilig en betrouwbaar is. Deze Bitcoin Meester Review 2022 is bedoeld om mensen zoals jij te helpen, zodat je een goed idee kunt krijgen van deze Nederlandse makelaar en weet wat je kunt verwachten.

De laatste jaren is het aantal platforms waar je cryptomunten kunt kopen sterk toegenomen. Ze hebben allemaal hun eigen voor- en nadelen, maar de voor- en nadelen zijn moeilijk te ontdekken als je zelf geen platform gebruikt.

In deze Bitcoin Meester Review 2022 komen verschillende aspecten aan bod. Zo kun je als beginnende of ervaren crypto belegger zelf beslissen of Bitcoin Meester het crypto platform voor je is om crypto te kopen. In deze Bitcoin Meester Review lees je meer over:

 • De achtergrondinformatie over het bedrijf.
 • De voor- en nadelen van het crypto platform.
 • Een uitleg over hoe je het crypto platform kunt gebruiken.
 • Hoe je gemakkelijk crypto kunt kopen of verkopen met Bitcoin Master.
 • De kosten en waar je op moet letten.
 • De veiligheid en betrouwbaarheid van Bitcoin Meester

Bitcoin Meester Review 2022 in het kort

Hieronder lees je in het kort over deze Bitcoin Meester Review 2022.

Bitcoin Meester is een Nederlands crypto platform met het allergrootste crypto aanbod in Nederland. Bitcoin Meester maakt het sinds 2017 mogelijk om gemakkelijk crypto te kopen en verkopen met iDEAL, bankoverschrijving en Bancontact.

Ze richten zich vooral op beginnende beleggers en blinken uit in de omvang van het productaanbod. Je kunt hier immers meer dan 200 crypto’s verhandelen. Het platform laat je cryptocurrency kopen, verkopen en opslaan met iDEAL en Bancontact zonder enige technische kennis.

Bitcoin Meester geeft je de mogelijkheid om gemakkelijk, veilig en snel crypto te verhandelen. Je hebt de mogelijkheid om geld te storten met iDeal en het direct om te wisselen in de valuta van je voorkeur.

Bijvoorbeeld, zodra je met de gestorte euro’s Bitcoins koopt, worden ze direct in je wallet gestort. Bitcoin Meester heeft dit proces zo ontworpen dat de verwerking automatisch verloopt en je niet eindeloos op je munten hoeft te wachten.

Bovendien heeft Bitcoin Meester een “Wat je ziet is wat je krijgt” beleid. Er zijn geen verborgen kosten bij kopen/verkopen. Het bedrag dat je ziet bij kopen/verkopen is echt het bedrag dat je betaalt/krijgt.

Bij Bitcoin Meester is het ook mogelijk om coins voor coins te ruilen. Je kunt dus de ene cryptocurrency inruilen voor een andere cryptocurrency. Het voordeel hiervan is dat als je in een andere valuta wilt investeren, je niet eerst geld uit hoeft te betalen en het dan weer te investeren.

Dit is een unieke toevoeging aan het platform en is bij de meeste handelsplatforms niet eens mogelijk. Het voordeel hiervan is dat je maar één keer handelskosten betaalt, in plaats van twee keer.

Bovendien kun je altijd en overal handelen met de Android en iOS app. Bitvavo is ook officieel geregistreerd bij de Nederlandsche Bank en je ontvangt 3% stakingsbeloningen op je stablecoins.

Voor elke transactie betaal je een vergoeding van maximaal 1,50%, waarop je een korting kunt krijgen naarmate je meer handelt. De korting kan oplopen tot 1,25%. Bij intensief handelen kunnen de kosten redelijk oplopen, houd hier rekening mee.

BedrijfsgegevensCoin Meester B.V. Thailandlaan 6 1432DJ Aalsmeer.
RegulatieBitcoin Meester is geregistreerd bij De Nederlandse Bank
Aanbod200+ crypto’s, bekijk hier het aanbod: https://www.bitcoinmeester.nl/koersen.
HandelskostenMaximaal 1,50%
BetaalmethodesiDEAL, creditcard, Bancontact en bankoverschrijving.
Geschikt voorBeginners.
DealsGeen welkomstkortingen, wel sparen voor extra korting.
AppiOS en Android app beschikbaar.
ContactE-mail, live chat en telefoon.

Bitcoin Meester is officieel geregistreerd bij de Nederlansche Bank (DNB) als aanbieder van cryptovaluta. 

Wat is Bitcoin Meester?

Bitcoin Meester is een Nederlandse crypto broker waar je in meer dan 200 verschillende cryptocurrencies kan investeren met iDEAL, Bankoverschrijving en Bancontact.

Bitcoin Meester is eind 2017 opgericht als broker (exchange) door Mitchel Zandwijken en Boyd Meuleman. Bitcoin Meester is gevestigd in Aalsmeer en is onderdeel van Coin Meester B.V. Ze bieden een uitgebreide portefeuille van meer dan 200 cryptovaluta’s. Dit maakt Bitcoin Meester tot een soort one-stop-shop voor je crypto, want de kans is groot dat de crypto waarin je wilt beleggen bij Bitcoin Meester te vinden is.

Met hun huidige portfolio overtreffen ze concurrenten als Litebit, Anycoin Direct en Bitvavo. Behalve dat je er crypto kunt kopen voor (€) euro via iDEAL, is het ook mogelijk om Bitcoins en altcoins in te wisselen voor andere crypto.

Tegenwoordig geven banken geen of bijna geen rente voor je spaargeld. Bitcoin Meester daarentegen biedt 3% rente voor zogenaamde stablecoins. Stablecoins zijn cryptocurrencies die aan fiat geld gekoppeld zijn en geen invloed hebben op schommelingen in de marktwaarde.

Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat ze op een dag 100% in waarde dalen. De stablecoins die ze aanbieden zijn Tether (USDT), TrueUSD (TUSD), Paxos Standard (PAX) en Dai (DAI). Je kunt gemakkelijk en overal handelen met de Bitcoin Meester app voor Android en iOS.

Sinds de livegang heeft het bedrijf in de afgelopen jaren een goede reputatie opgebouwd. De afgelopen jaren was Bitcoin Meester regelmatig te zien in de reclameblokken tijdens het laatste Europees Kampioenschap Voetbal.

Om zichzelf nog wat meer in de kijker te zetten, lieten ze zelfs een oranje tram rondrijden in Aalsmeer. Sinds 1 juli 2021 is Bitcoin Meester ook de exclusieve cryptocurrency partner geworden van voetbalclub AZ in Alkmaar.

Als het om sport gaat, richt Bitcoin Meester zich niet alleen op voetbal, maar ook op veldhockey. Ze zijn ook een samenwerking aangegaan met een van de bekendste veldhockeyclubs in Nederland, HC Bloemendaal.

De reden dat Bitcoin Meester een partnerschap aangaat is de toenemende belangstelling voor crypto. Zo’n partnerschap geeft Bitcoin Meester natuurlijk een grotere naamsbekendheid, waardoor ze gemakkelijk hun doelgroepen kunnen bereiken. Op hun beurt kunnen geïnteresseerden op een toegankelijke manier over crypto leren.

Bitcoin Meester won onlangs een prijs voor het meest klantvriendelijke en toegankelijke platform in Nederland. Het gaat om de BCNL Community Award, die elk jaar wordt uitgereikt. Bitcoin Meester nam het op tegen drie andere partijen.

Meld je aan bij Bitcoinmeester

Bitcoin Meester Review 2022: Het aanbod

Dit platform biedt de oplossing om vrijwel alle populaire munten te kopen en te verkopen op één plek. Als je een blik werpt op Bitcoin Meester website, is hun waanzinnig grote aanbod een van de eerste dingen die opvallen. Terwijl sommige brokers zich beperken tot de meer bekende en veiligere cryptocurrency, heeft Bitcoin Meester een enorm aanbod.

Bitcoin Meester Review 2022

Je kunt kiezen uit meer dan 200 verschillende cryptomunten die je met een paar eenvoudige muisklikken kunt kopen. Als je op zoek bent naar een iets minder bekend project kun je bij Bitcoin Meester kijken. Ze bieden uiteraard ook de grote projecten aan zoals Bitcoin, Ripple en Ethereum. Maar als je wilt weten of deze makelaar hier het goedkoopst in is, kun je Bitcoin, Ripple of Ethereum vergelijken.

Ze laten je weten wanneer er nieuwe munten worden toegevoegd via de nieuwsbrief, hun Twitteraccount, en op de website. Dit is de afgelopen paar maanden elke week het geval geweest, en dat zullen ze waarschijnlijk blijven doen. Het aanbod is echter zo groot dat we hier niet alle cryptocurrencies kunnen laten zien. Maar hieronder een selectie van het aanbod.

Als je ze allemaal wilt zien, neem dan een kijkje op de website: https://www.bitcoinmeester.nl/koersen

Bitcoin Meester Review 2022: De voordelen en nadelen

Voordelen

 • Grootste assortiment van Nederland
 • Handelen voor 1,25% extra korting
 • Staking beloning tot wel 10%
 • iOS en Android app
 • Telefonisch bereikbaar

Nadelen

 • Geen creditcard mogelijk
 • Kosten kunnen oplopen

Crypto kopen met Bitcoin Meester

Natuurlijk bepreken we in deze Bitcoin Meester Review 2022 ook hoe je crypto kunt kopen met Bitcoin Meester. Met de invoering van de nieuwe Europese crypto-wet moeten alle Europese cryptobedrijven aan strenge eisen voldoen. Een van die eisen is dat de gebruikers geverifieerd worden, net als bij andere financiële instellingen. Wil je euro’s omzetten in crypto of omgekeerd, dan zul je hier helaas niet omheen kunnen.

Wil je crypto kopen met Bitcoin Meester, moet je natuurlijk eerst een account aanmaken op de website. Dit is heel eenvoudig:

 • Klik op de onderstaande button voor het aanmaken van een Bitcoin Meester account.
 • Geef aan of je een privépersoon bent of dat je een bedrijf bent.
 • Voer je gegevens in en geef een sterk wachtwoord op.
 • Lees de voorwaarden zorgvuldig en accepteer ze als je akkoord gaat.
 • Klik op Maak een account aan.

In principe gaat dit proces heel gemakkelijk. Mocht je echter tegen problemen aanlopen, dan heeft Bitcoin Meester een goede handleiding op de website die je uitlegt wat je moet doen. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met de klantenservice.

Na het invullen van alle gegevens ontvang je een bevestigingsmail. Na het klikken op deze link kun je meteen aan de slag. Bitcoin Meester adviseert je echter om een tweede beveiligingssysteem te activeren.

Nadat je voor de eerste keer ingelogd bent, zie je bovenaan je dashboard een bericht dat je adviseert de Google Authenticator te gebruiken om je account te beveiligen. Je krijgt een unieke zes-cijferige code op je smartphone, die twee stappen vereist om in je account te komen. Dit zorgt voor extra beveiliging. We adviseren iedereen om twee-factor authenticatie in te schakelen.

Vervolgens kun je met een paar eenvoudige muisklikken crypto kopen bij Bitcoin Meester. Natuurlijk moet je wel tegoed op je rekening storten. Bij Bitcoin Meester kun je dat gemakkelijk doen met de ondersteunde methoden. Het bedrag dat je stort wordt direct zichtbaar in je account, dus je kunt meteen cryptocurrency kopen.

Meld je aan bij Bitcoinmeester

Crypto verkopen met Bitcoin Meester

Natuurlijk bespreken we in deze Bitcoin Meester Review 2022 ook hoe je cryptocurrency kunt verkopen met Bitcoin Meester. Dit gaat net zo eenvoudig als kopen. Met een paar klikken wordt de cryptocurrency omgezet in euro’s die in je wallet terechtkomen.

Als je kiest voor een uitbetaling, wordt het geld nog dezelfde dag naar je bankrekening overgemaakt met IBAN Bank Transfer. Natuurlijk kan het per bank verschillen wanneer het geld op je rekening staat. Voor de meeste banken geldt dat dit één werkdag duurt. Maar van Bitcoin Meester’s kant zal er nauwelijks vertraging zijn.

Ben je opzoek naar een groot aanbod in crypto’s? En wil je graag alle crypto op één plek op kunnen slaan! Open dan een account bij Bitcoin Meester! Klik hier

Coin tegen coin omwisselen via Bitcoin Meester

Bitcoin Meester heeft een unieke functie waarbij je direct een coin tegen een andere coin kan omwisselen. Stel je wilt je Stellar omruilen tegen VeChain. Bij andere brokers en exchanges zou je dan eerst Stellar moeten verkopen voor euro of Bitcoin (en hierover fee betalen). Vervolgens kan je hiermee VeChain kopen (en weer fee betalen).

Bij Bitcoin Meester is dit niet nodig en kan je direct Stellar tegen VeChain omruilen. Hierbij betaal je maar de helft van de fee en ben je dus goedkoper uit. Als je ook nog eens voor extra VIP korting spaart bij Bitcoin Meester  dan ben je helemaal goedkoop uit.

Het direct omwisselen van cryptomunten is niet gratis. Je betaalt altijd de helft van de fee. Hier zit dus een standaard marge op van 0,75%. Afhankelijk van je VIP level is daar meer korting over te verdienen.

Je kunt ervoor kiezen om automatisch je coins te kopen of te verkopen. Dit doe je via een geavanceerd order vooraf een gewenste koop- of verkoopprijs in te stellen. Zodra de koers de ingestelde prijs bereikt worden de coins gekocht of verkocht.

Dit kan erg handig zijn om mogelijke verliezen bij een koersdaling te beperken of om juist te kunnen profiteren van een koersstijging.

Over het algemeen kun je binnen een paar uur Bitcoins ontvangen of versturen. Voor veel altcoins geldt dat het slechts enkele minuten duurt voordat je de altcoins hebt ontvangen of verstuurd. Dit komt doordat Bitcoin Meester 95% van de munten in cold storage opslaan. Indien de hot wallets leeg zijn, dan kan een opname wel tot drie werkdagen duren.

Bitcoin Meester staking

Het is mogelijk om bij Bitcoin Meester bepaalde coins te staken. Staken is niets meer dan het aanhouden van cryptomunten in een crypto-wallet om de veiligheid en operaties van een bepaald blockchain netwerk te ondersteunen. In ruil voor het vasthouden van de crypto ontvang je een beloningen in de vorm van crypto.

Bij Bitcoin Meester is het mogelijk om 15 verschillende crypto te staken tegen rentepercentages tot wel 10,5%. De staking rewards zijn variabel en afhankelijk van het netwerk van de desbetreffende munten. De actuele rewards vind je in het portaal.

De percentages zijn op jaarbasis en worden dagelijks uitgekeerd. Om in aanmerking te komen voor het staken, dien je een munt voor minimaal 24 uur vast te houden. De stakingsbeloningen worden ‘s nachts uitgekeerd en automatisch bijgeschreven in jouw staking wallet. Als je de munten uit jouw staking wallet haalt, raakt u de stakingsbeloning voor die dag kwijt.

Verificaties en limieten – Bitcoin Meester Review 2022

De nieuwe cryptowet verplicht Nederlandse/Europese cryptobedrijven een volledige verificatie uit te voeren. Dit is onder meer om het witwassen van geld te voorkomen. Bij Bitcoin Meester is het verplicht een identiteitsverificatie, woonplaatsverificatie en verificatie van het mobiele telefoonnummer uit te voeren.

Ook moet je een selfie sturen met je paspoort in je hand. Cryptobedrijven worden gezien als een financiële instelling, dus je ontkomt niet aan deze verificatie. Bitcoin Meester is officieel geregistreerd bij de Nederlandse Centrale Bank.

Na het aanmaken van je account is er een cooldown van 72 uur op het versturen van crypto. De cooldown is er om fraude en witwassen te voorkomen. Een startlimiet per week, na e-mail verificatie, is € 100.

Dit geldt echter alleen voor euro stortingen en euro opnames. Je kunt dus onbeperkt in crypto handelen via het platform. Na verificatie van je rekeningnummer is de wekelijkse limiet € 1.500.

Rekeningverificatie gebeurt door een bedrag van € 0,10 over te maken. Geld kan overgemaakt worden via verschillende mogelijkheden, zoals iDEAL, SOFORT, Bancontact, MyBank en Giropay.

Wil je meer handelen? Verifieer je identiteit door een kopie van je identiteitsbewijs op te sturen. De limiet wordt dan verhoogd tot € 15.000 per week. Wil je met een hogere limiet beginnen te handelen? Neem dan persoonlijk contact op met Bitcoin Meester.

Bitcoin Meester heeft geen limiet als het gaat om het maximale bedrag dat je kunt kopen of verkopen. Er geldt echter een minimumbedrag van € 5 voor elke munt. Hetzelfde geldt voor het direct coin tegen coin omruilen.

Bitcoin Meester Review 2022 kosten en fees

Een account aanmaken is 100% gratis en je hoeft alleen een e-mailadres op te geven. Bitcoin Meester hanteert een standaard fee van 1,50%, maar dit is ook afhankelijk van de vraag en aanbod op verschillende exchanges (spread).

Een volledige kostenoverzicht zie je in de veelgestelde vragen op de website: https://www.bitcoinmeester.nl/veelgestelde-vragen/

Het verdienmodel van een broker (tussenhandelaar) zijn deze fees. De fees die gerekend worden zijn zeker niet de goedkoopste die te vinden zijn. Houd er wel rekening mee dat dit slechts een momentopname is en dat de fee op ieder moment van de dag anders kan zijn.

Doe altijd zelf goed onderzoek naar welke broker op het moment dat jij wilt kopen het goedkoopst is. Je vindt hier een overzicht van de beste brokers.

Verder wordt er een fee gerekend voor het versturen van je coins naar een externe wallet. Deze fee wordt gebruikt om je transactie te versturen en zal je bij iedere broker tegenkomen.

De transactie fees worden bepaald op basis van jouw handelsvolume en op basis van je VIP level van de afgelopen maand. Hierbij geldt, hoe meer je handelt, hoe lager de kosten die je per transactie betaalt. Het VIP-level wordt gebaseerd op basis van de 30-dagen handel. Zie hieronder het VIP model.

 

VIP 1≥ € 11.00%
VIP 2≥ € 5000.90%
VIP 3≥ € 1.0000.80%
VIP 4≥ € 5.0000.70%
VIP 5≥ € 10.0000.60%
VIP 6≥ € 25.0000.50%
VIP 7≥ € 50.0000.40%
VIP 8≥ € 100.0000.30%
VIP 9≥ € 500.0000.20%
VIP 10≥ € 1.000.0000.10%

Spread: Verschil tussen de marktwaarde en verkoopwaarde

Bitcoin Meester koopt en verkoopt op diverse internationale beurzen. Hier heb je een aan- een verkoopprijs waarvoor je direct je cryptomunten kunt kopen of verkopen. Het verschil tussen beide is de spread en varieert per keer. Enerzijds verschilt dit per minuut, uur of dag, maar het kan ook per cryptomunt verschillen. Het kan voorkomen dat de spread na 5 minuten groter of kleiner is geworden.

Er zijn ook cryptomunten die zonder spread gekocht of verkocht kunnen worden. Dit heeft te maken met het feit dat alle munten in Bitcoin moeten worden aangekocht. Dit is een beperking in Bitcoin op kleine cryptomunten en kleine bedragen.

Hieronder een voorbeeld van hoe een spread werkt. Stel voor dat je een cryptomunt wil kopen met een prijs van €0,30. Maar in plaats van in euro te betalen, betaal je in BTC. Dat zou ongeveer 0,000025 BTC zijn op het moment van schrijven. Zodra je de cryptomunt wilt verkopen, krijg je hier nog maar 0,000020 BTC voor.

Als we het over zulke kleine bedragen hebben, dan lijkt het misschien niet zoveel. Maar dit is ruim 20% verschil. De spread is dus het verschil tussen de marktwaarde waarvoor je een cryptomunt koopt en de verkoopwaarde ervan. Bij grote aantallen kan de spreadkosten flink oplopen. Het verschil tussen de marktwaarde en de verkoopwaarde wordt ook de spread genoemd.

De marktwaarde en de verkoopwaarde wordt de bied- en laatkoers genoemd op de beurs. De biedkoers kan bijvoorbeeld in dit geval 0,000025 zijn. De biedkoers is de beste prijs die een koper voor de cryptomunt bereid is te betalen op dat moment.

De laatkoers is op dat moment 0,000025 BTC. Dit is de beste prijs die een verkoper wilt onvangen om de cryptomunt te verkopen. Het verschil wordt de spread genoemd.

Orderboek

In het orderboek kun je een overzicht van de aan- en verkoopprijzen zien. Je kunt hier de prijzen en hoeveelheden zien die worden aangeboden of waarop geboden wordt in een bepaalde valuta.

Het orderboek verandert voortdurend en de prijs van de cryptomunt reageert daarop. Het probleem met de kleine cryptomunt is echter dat het een heel klein orderboek is. Dit betekent dat de prijs van elke munt anders kan zijn. Als je bijvoorbeeld 200 cryptomunten koopt, kunnen de eerste 50 munten 10 cent zijn, de volgende 50 munten 20 cent en de volgende 100 cryptomunten plotseling 15 cent.

Daardoor kan het zijn dat het uiteindelijke aankoopbedrag niet exact overeenkomt met het bedrag op het scherm. Om deze situatie te voorkomen, is het verstandig om in kleinere stappen van een kleiner aantal cryptomunten te kopen. Zodoende kom je niet voor verrassingen te staan.

 

Wallet ondersteuning

Het platform biedt de vrijheid om je aankopen in een online wallet in je account op te slaan of om de gekochte cryptomunten naar een private wallet te sturen. De wallet geeft een duidelijk overzicht van de actuele waarde per crypto en hoeveel je ervan bezit en de totale waarde.

 

Bitcoin Meester app

Met de Bitcoin Meester app is het mogelijk om altijd en overal te handelen of je portfolio in te zien. De Bitcoin Meester app is er voor zowel Android als iOS. Het voordeel van de Bitcoin Meester app is dat je beschikking hebt over dezelfde functies als op de website. De Bitcoin Meester app is niet alleen even overzichtelijk als op de website, maar is daarnaast ook nog eens supersnel.

 

Bitcoin Meester & belastingdienst

Als Nederlands Ingezetene moet je crypto en Bitcoin opgeven bij de belastingaangifte. Je crypto bezittingen vallen voor particuliere gebruikers in box 3 (sparen en beleggen) onder overige bezittingen. In dit artikel lees je meer over crypto en de belasting: Hoe zit het met de crypto belasting 2022 – crypto belastingjaar 2021?

Bitcoin taal en ondersteuning

Bitcoin Meester biedt goede ondersteuning in het Engels en is graag bereid klanten te helpen. Door de gebruikersvriendelijke interface is alles op het platform gemakkelijk te begrijpen, dus het kan zijn dat je niet eens ondersteuning nodig hebt.

De website van Bitcoin Meester wordt aangeboden in het Nederlands, Engels, Frans, Spaans & Pools. De klantenservice is te bereiken in het Nederlands en Engels.

Op het moment opereert Bitcoin Meester alleen in Europa. Iedereen met een Europese bankrekening en Europese nationaliteit kan zich aanmelden.

Daarnaast heeft Bitcoin Meester een goede en snelle klantenservice. De klantenservice is op elke werkdag van 09.00 tot 17.00 telefonisch, via e-mail en via de chat te bereiken.

Meestal reageren de medewerkers van de klantenservice vrij snel, doorgaans is dit binnen 30 minuten. Na kantoortijden en in het weekend duurt het iets langer voordat je een reactie ontvangt. Het is niet mogelijk om op kantoor langs te komen.

Is Bitcoin Meester betrouwbaar?

Bitcoin Meester is onderdeel van Coin Meester BV en heeft geen verborgen kosten. Alles wat je op de website ziet is wat je kunt kopen en verkopen. Bitcoin Meester is een veilig bedrijf en, in de jaren dat ze actief zijn, hebben ze zeker bewezen dat ze een van de betrouwbaarste makelaars in Europa zijn.

Ze zijn actief op beurzen en congressen, doen veel aan reclame en plaatsen video’s van het team. Daarnaast is Coin Meester B.V. / Bitcoin Meester officieel geregistreerd bij de Nederlandsche Bank.

Veiligheidsmaatregelen

Bitcoin Meester biedt de volgende maatregelen om je account, persoonlijke gegevens en in de wallet opgeslagen crypto te beveiligen:

·      SSL certificaat. Dit is het ‘slotje’ in de adresbalk. Klik op het hangslotje om ‘Coin Meester B.V. (NL)’. Als het iets anders toont, neem dan onmiddellijk contact op met Bitcoin Meester.

·      2FA. Twee factor authenticatie met behulp van e-mail of Google Authenticator.

·      Als iemand probeert in te loggen vanaf een onbekend apparaat of onbekende locatie, stuurt Bitcoin Meester een verificatiemail naar je e-mailadres.

Bovendien wordt 95% van het gebruikersgeld opgeslagen in wat men koude opslag noemt. Dit betekent dat de tegoeden offline zijn. In het geval van een hack gaat slechts 5% van het gebruikerstegoed verloren. Bitcoin Meester neemt dat verlies van 5% op zich, dus als klant verlies je niets.

Als je in het bezit bent van grote hoeveelheden crypto, dan is het raadzaam om een harde wallet te gebruiken. Zo ben je minder kwetsbaar voor een hack bij Bitcoin Meester en ook volledig onafhankelijk van een online wallet.

Wil je meer weten over wallets, lees dan meer over de beste crypto wallets

 

Bitcoin Meester alternatief

Als je op zoek bent naar een goedkoper alternatief voor Bitcoin Meester dan raden wij aan om de Bitvavo Exchange te gebruiken. Het is hier niet alleen mogelijk om tegen zeer lage handelskosten te handelen, maar je kan ook nog eens de eerste € 1000 gratis verhandelen.

Vandaag €1.000 GRATIS handelen bij Bitvavo? Klik hier!

De handelskosten bij Bitvavo zijn maximaal 0.25% per trade en maakt dit de goedkoopste exchange van Nederland. Bij Bitcoin Meester liggen de handelskosten maximaal op 1.50% per transactie, maar je kan sparen voor 1.25% extra korting door meer te handelen.

Lees hier hoe je kunt crypto kopen via Bitvavo en ontdek meer over het Bitvavo staking 

Conclusie Bitcoin Meester Review 2022

Uit deze Bitcoin Meester Review 2022 is gebleken dat Bitcoin Meester een betrouwbaar platform en geregistreerd bij is De Nederlandsche Bank. Zij verschillen van andere brokers vooral door het enorme aanbod.

Als je als beginner wilt investeren in wat onbekendere projecten dan is Bitcoin Meester een prima plek om te starten. Je betaalt hier eenvoudig met iDEAL of Bancontact en je kan zonder enige technische kennis investeren in crypto.

Bitcoin Meester biedt veel verschillende opties die vooral interessant zullen zijn voor beginners in de wereld van cryptocurrency. Daarnaast zijn er ook veel mogelijkheden voor meer ervaren handelaars. Zo kun je bijvoorbeeld coin tegen coin omwisselen en kun je geavanceerde orders plaatsen. De opties zijn zeker een goede toevoeging aan het Bitcoin Meester platform.

Daarnaast kun je overal en altijd handelen als je een mobiel bij de hand hebt. De app is beschikbaar voor Androis en iOS en biedt dezelfde functies als op de website. Kortom uit deze Bitcoin Meester Review 2022 komt Bitcoin Meester uitstekend uit de bus. 

Wil je echter groots gaan handelen? Dan kom je er snel achter dat de kosten aanzienlijk kunnen oplopen. In dat geval kun je beter ook het aanbod en de kosten van de internationale exchange Binance of de Nederlandse exchange Bitvavo bekijken.

Benieuwd naar hoe je kunt handelen bij Bitvavo? Lees dan dit artikel: Crypto kopen via Bitvavo en meer over Bitvavo staking

You may also like

Leave a Comment