crypto-inzichten.nl

Toename Bitcoin adoptie: NFL-ster Odell Beckham neemt salaris in BTC en MercadoLibre omarmt Bitcoin

by crypto-inzichten.nl

De afgelopen tijd zijn er weer enkele ontwikkelingen geweest rondom de Bitcoin (BTC). Er heeft een toename van Bitcoin adoptie plaatsgevonden. Zo heeft de bekende NFL-ster genaamd Odell Beckham Jr. ervoor gekozen om zijn salaris te laten uitbetalen in Bitcoin. Ook krijgen klanten van de bekende MercadoLibre bank binnenkort de mogelijkheid om te investeren in de BTC via de bankieren app.

Profiteer van deze kans!
Goedkoop crypto kopen? Via onderstaande link krijg je vandaag een welkomstbonus 🎁​ van €1000 bij Bitvavo, de goedkoopste en beste cryptobeurs van Nederland.

Odell Beckham Jr. laat salaris uitbetalen in Bitcoins

Odell Beckham Jr. is een bekende NFL-ster. Binnen de National Football League (NFL) is hij een bekende wide receiver. Op het sociale media platform Twitter heeft hij bekend gemaakt dat hij zijn volledige salaris gaat ontvangen in de vorm van Bitcoin. Dit gaat hij doen in een samenwerking met Cash App.

De bekende atleet verliet onlangs de Cleveland Browns en werd onderdeel van de Los Angeles Rams. Hij gaf aan dat deze overstap een nieuw hoofdstuk was in zijn carrière. En nu brengt dit nieuwe hoofdstuk een toename van Bitcoin adoptie met zich mee.

De atleet liet via Twitter weten dat er een nieuw tijdperk is gestart dat afgetrapt kon worden door een aankondiging dat hij zijn salaris in Bitcoin gaat ontvangen met dank aan Cash App. Met een actie heeft Odell Beckham Jr. ook nog geprobeerd om fans te stimuleren en zo een grotere toename aan Bitcoin adoptie te creëren.

Wanneer je in de opmerkingen van de aankondiging van de atleet je gebruikersnaam van de Cash App schreef dan kon je mogelijk Bitcoins ontvangen van de NFL-ster. Hij gaf aan om maar liefst 1 miljoen dollar aan BTC te verdelen onder de mensen die hun Cash App naam in de opmerkingen zetten.

Maar hoe hoog is het salaris van Odell Beckham Jr. precies? We weten dat de atleet met zijn salaris in Bitcoin in staat zal zijn om in één jaar tot 4,5 miljoen dollar aan Bitcoins te ontvangen. De kans is groot dat op den duur meer atleten het voorbeeld van Odell Beckham Jr. opvolgen, waardoor er een toename van Bitcoin adoptie binnen de sport zal plaatsvinden.  

toename Bitcoin adoptie Odell Beckham

MercadoLibre gaat mee in de toename van Bitcoin adoptie

De afgelopen tijd zijn er steeds meer banken geweest die werken aan een functie om het kopen, verkopen en vasthouden van Bitcoins te realiseren binnen hun online bankieren app. De digitale betalingsapp van deze grote Latijns-Amerikaanse bank staat bekend onder de naam MercadoPago.

De Braziliaanse klanten van de bank die gebruik maken van deze betalingsapp zullen binnenkort de mogelijkheid krijgen om via de app BTC cryptomunten te kopen, verkopen en vasthouden. Dit bevordert de toename van Bitcoin adoptie in het land.

MercadoLibre is momenteel de grootste bank van Latijns-Amerika als we een vergelijking maken op het gebied van marktkapitalisatie. De bank heeft de BTC service eerder in November al beschikbaar gemaakt aan een specifieke groep klanten om onder andere het systeem te testen en de gebruikerservaringen te optimaliseren.

De vice president van MercadoPago, genaamd Tulio Oliveira, heeft aangegeven dat het bedrijf de tijd heeft genomen om zich te verdiepen in de wereld van cryptocurrencies. Uiteindelijk heeft het bedrijf ervoor gekozen om mee te gaan in de toename van adoptie van de Bitcoin. Volgens Tulio Oliveira opent de cryptowereld een nieuwe weg voor het bedrijf om zich verder te ontwikkelen en te groeien.

In het rapport dat Oliveira heeft geschreven over de Bitcoin adoptie door het bedrijf staan ook enkele toekomstplannen genoemd. Zo kan men in het rapport lezen dat Oliveira hoopt dat het product in de toekomst ook op andere markten in Latijns-Amerika gebruikt kan worden of dat er een replica van het product kan worden ingezet.

De betalingsapp gaat de functie toevoegen waarmee klanten van MercadoLibre, dat in Brazilië bekend staat als MercadoLivre, Bitcoins kunnen kopen, verkopen en vasthouden. Maar het is op de korte termijn nog niet mogelijk om met de Bitcoin te betalen via MercadoPago. Wellicht dat er in de toekomst een functie aan de app wordt toegevoegd waarmee het wel mogelijk gaat zijn om met BTC munten te betalen voor de goederen die je koopt via de betalingsapp.

You may also like

Leave a Comment