crypto-inzichten.nl

Binance kondigt lancering nieuwe dienst Spot Grid Trading aan

by crypto-inzichten.nl

Binance de grootste crypto beurs ter wereld, werkt continue aan verbeteringen. Deze week is het bedrijf wederom in het nieuws. Het laatste nieuws dat door Binance werd bekend gemaakt de lancering van de nieuwe dienst Spot Grid Trading. In de aankondiging zegt het bedrijf dat de nieuwe functionaliteit een mijlpaal is. Het wordt hiermee mogelijk om 24 uur per dag geautomatiseerd cryptocurrency te kopen en verkopen en blijf je op de hoogte van alle markttrends.

Binance Spot Grid Trading

Spot Grid Trading functionaliteit live gezet

Binance zegt op hun website verheugd te zijn om de lancering van Spot Grid Trading bekend te maken. Het is absoluut een strategisch hulpmiddel dat er voor zorgt dat aan- en verkoop van cryptovaluta volledig geautomatiseerd verloopt waarbij je vooraf intervallen kunt instellen voor het prijsbereik om zodoende zogenaamde trading grids te cre√ęren.

Het cryptobedrijf zegt in de aankondiging verder dat de Spot Grid Trading functionaliteit inmiddels live is gezet op de website van Binance. Met de nieuwe functionaliteit wordt het zogenaamde FOMO, dat staat voor Fear Of Missing Out, vermeden en kunnen de handelaren en strategische, ge√Įnformeerde en bovenal rationele beslissingen te nemen als ze aan het handelen zijn.

Wereldwijde groei van Binance zet door

Ondanks dat er nog steeds landen zijn waar de regulerende instantie niet tevreden zijn over het doen en laten van Binance, zet de wereldwijde groei van het bedrijf gewoon door.

Zo heeft men ook in principe goedkeuring gekregen van de Bahreinse overheidsinstanties om zich in het land te vestigen als een crypto dienstverlener. Ook deed het bedrijf de aankondiging dat met een nieuw samenwerkingsverband wil aangaan met het Dubai World Trade Center Authority (DWTCA). 

Het is de bedoeling om gezamenlijk een crypto hub op te zetten. Het gaat Binance dus gewoon enorm goed voor de wind. Ontwikkelingen zoals nu met de lancering van Spot Grid Trading functionaliteit, zullen hiertoe alleen maar meer bijdragen.

Disclaimer: Dit artikel biedt informatie voor educatieve doeleinden. Crypto-inzichten.nl biedt geen advies- of brokersdiensten aan, noch beveelt het specifieke investeringen aan, inclusief aandelen, effecten of cryptocurrencies.

Veilig, snel en goedkoop crypto kopen

Crypto kopen bij Bitvavo is heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is:

1. Bij Bitvavo aanmelden. Dit doe je eenvoudig door op de afbeelding hieronder te klikken en het formulier in te vullen.
2. Je bij Bitvavo verifi√ęren: Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail ter verificatie.
3. Geld storten: Als je het verificatieproces succesvol hebt doorlopen, hoef je alleen je eerste storting bij Bitvavo te doen.
4. Beginnen met handelen: Je bent nu klaar om in crypto te handelen

You may also like

Leave a Comment