crypto-inzichten.nl

De populairste en beste NFT’s in 2022

by crypto-inzichten.nl

De NFT markt evolueert in snel tempo, met opwindende nieuwe projecten die opkomen en de massabeleving van deze digitale activa proberen te veranderen. Veel van de nieuwe NFT projecten aan de horizon wijken af van de focus op digitale kunst en kiezen ervoor om in te breken op andere gebieden binnen de ruimte. Dit artikel bespreekt de vijf beste NFT projecten in 2022, onderzoekt hun vernieuwende kenmerken en belicht hun waarde potentieel voor de komende weken en maanden.

Beste NFTs 2022

De 5 Populairste NFT’s op dit moment

Hieronder staan onze keuzes voor de vijf beste NFT’s om dit jaar in te investeren:

  1. Silks – Algemeen beste NFT voor 2022
  2. Decentraland – Metaverse-gebaseerd NFT Project met Grenzeloze Aanpasbaarheid
  3. AdRunner – Nieuw NFT Project met Passief Inkomen Potentieel
  4. VeeFriends – Spannende NFT Collectie Gecreëerd door GaryVee
  5. Axie Infinity – Beste NFT om in te investeren voor PVP functies

De beste NFT’s voor 2022 nader bekeken

Laten we nu elk van de hierboven genoemde komende beste NFT projecten nader bekijken, zodat je over alle nodige informatie beschikt om een weloverwogen investeringsbeslissing te nemen:

1. Silks – algemeen beste NFT voor 2022

Onze keuze wat betreft de beste NFT om in te investeren is Silks. Silks is een aankomend NFT en metaverse project dat de status quo binnen de blockchain-gaming sector wil verstoren. Eenvoudig gezegd is Silks de eerste afgeleide play-to-earn (P2E) metaverse die de echte wereld van volbloed paardenrennen weerspiegelt.

In de Silks wereld zullen spelers de mogelijkheid hebben om een verscheidenheid aan NFT activa in het spel te bezitten, te verhandelen en ermee om te gaan, waaronder Silks Avatars, Silks Paarden, Land en Stallen. Silks Paarden vormen de directe link met de paardenrennen in de echte wereld, want elk van deze paarden is een afgeleide NFT die een van de beste geregistreerde eenjarige renpaarden in de V.S. vertegenwoordigt.

Door gegevens over de afstamming van deze renpaarden, hun trainingsvoortgang en hun race-resultaten te gebruiken, creëert Silks een 1-op-1 verbinding tussen hun virtuele paard en zijn fysieke tegenhanger. Zoals beschreven in de Silks whitepaper, stelt dit Silks spelers in staat beloningen te genereren telkens wanneer hun corresponderende volbloed een race wint in de echte wereld of nakomelingen kweekt.

Deze beloningen worden uitgedrukt in $STT – Silks’ fungibele transactiemunt. Naast racen en fokken kunnen Silks spelers ook $STT ontvangen via een inventief inzetmechanisme. Bovendien, omdat elk Silks Paard als een NFT gestructureerd is, is er zelfs ruimte om met deze paarden te handelen en te speculeren op de zelfvoorzienende marktplaats van het spel.

Silks eerste NFT aanbod zal haar Silks Genesis Avatar Collectie zijn, die eind april 2022 zal verschijnen. Silks Avatars zijn cruciaal voor het Silks ecosysteem omdat ze de unieke identiteit en eigendom van elke speler vertegenwoordigen, gegarandeerde toegang geven tot de latere Silks Paarden Munt (gepland voor zomer 2022), en vroege adoptie beloningen geven aan wie ze koopt. Silks biedt momenteel gebruikers de kans om vroeg toegang te krijgen tot de Silks Genesis Avatar Mint.

Na de verkoop van hun avatars en paarden zullen Silks spelers ook percelen virtueel land in de Silks metaverse kunnen kopen, waarmee ze stallen kunnen bouwen om hun Silks Paarden in onder te brengen. Net als Silks Paarden zijn percelen virtueel land gestructureerd als NFT’s, zodat spelers kunnen profiteren van waardestijgingen op de secundaire markt.

Uiteindelijk betekenen de vernieuwende link van de Silks wereld met de paardenrennen industrie en de opwindende P2E functies dat Silks de beste NFT lijkt te worden om dit jaar in te investeren.

2. Decentraland – Metaverse-gebaseerd NFT Project met Grenzeloze Aanpasbaarheid

Decentraland is een op Ethereum gebaseerde metaverse die gebruikers van over de hele wereld in staat stelt avatars te maken en met andere leden van de gemeenschap te interageren. De Decentraland ontwikkelaars hebben de wereld zo ontworpen dat in-game items (zoals virtueel land) gestructureerd zijn als NFT’s – waardoor ze te gelde gemaakt kunnen worden via de Decentraland marktplaats.

Deze marktplaats wordt aangedreven door $MANA, Decentraland’s eigen token. Afgezien van de transactie-elementen is Decentraland ook spannend door de drag-and-drop wereldbouwer functie, waarmee spelers scènes kunnen creëren waar anderen mee kunnen interageren.

Tenslotte, omdat Decentraland is ontstaan als een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO), ligt de macht om het beleid te veranderen bij de spelers. Hierdoor heeft Decentraland het afgelopen jaar enorme steun van de gemeenschap gekregen, waardoor het op dit moment een van de top NFT projecten op de markt is.

3. AdRunner – Nieuw NFT Project met Passief Inkomen Potentieel

AdRunner is een inventieve NFT collectie die digitale kunst wil combineren met voordelen in de echte wereld. Eenvoudig gezegd bevat de AdRunner collectie 4.444 NFT’s die ontworpen werden door bekroonde kunstenaars. De echte waarde van deze NFT’s wordt echter ontleend aan de mogelijkheden die ze bieden voor passieve inkomsten.

Het AdRunner team wil een toegangspoort creëren voor eigenaars van virtueel onroerend goed om hun eigendommen te gebruiken om advertenties te laten zien. Deze advertenties, ‘AdBoxes’ genoemd, zijn gestructureerd als virtuele reclameborden waar derden advertenties kunnen plaatsen in de metaverse. In ruil voor het ter beschikking stellen van de advertentieruimte zullen eigenaars van virtueel onroerend goed $ADR – AdRunner’s native token – opleveren.

Interessant is dat mensen die investeren in AdRunner’s NFT collectie en hun NFT’s inzetten een consistent inkomen zullen genereren via het inkomsten-deel model van het platform. Aangezien de overgang naar Web3.0 stoom aan het verzamelen is, zou AdRunner wel eens golven kunnen gaan maken in de komende weken.

4. VeeFriends – Spannende NFT Collectie gecreëerd door GaryVee

VeeFriends is een NFT collectie die gelanceerd werd door de media en communicatie goeroe Gary Vaynerchuk (aka GaryVee). De collectie bestaat uit 10.255 ‘VeeFriends’, dat zijn met de hand getekende krabbels die sinds de lancering vorig jaar een cult-volger hebben gekregen.

Elke VeeFriend is zo ontworpen dat hij een eigenschap vertegenwoordigt die GaryVee bewondert, waardoor ze aantrekkelijk zijn voor investeerders die fan zijn van het werk van de ondernemer. Een van de belangrijkste voordelen van de collectie is echter dat elke NFT eigenaar toegang krijgt tot VeeCon, een meerdaags leiderschapsevenement dat eens per jaar wordt gehouden.

NFT eigendom geeft drie jaar lang toegang tot VeeCon evenementen, die gericht zijn op zakendoen, marketing, creativiteit en innovatie. Bovendien is er zelfs een exclusieve VeeFriends Discord server waar NFT eigenaars kunnen netwerken en relaties kunnen opbouwen met gelijkgestemden.

5. Axie Infinity – Beste NFT om in te investeren voor PVP functies

Onze lijst van de populairste NFT’s in 2022 wordt afgesloten door Axie Infinity. Investeerders met een grote belangstelling voor blockchain gaming zullen waarschijnlijk al gehoord hebben van Axie Infinity, want dit P2E spel telt nu meer dan 5 miljoen actieve gebruikers. De gameplay van Axie Infinity draait om het kopen van in-game huisdieren (Axies genaamd) en het strijden tegen de Axies van andere gebruikers om beloningen te verdienen.

Gebruik makend van de kracht van de Ethereum blockchain structureert Axie Infinity deze Axies als NFT’s, zodat spelers ze op de secundaire markt kunnen verhandelen. Door de massale -aantrekkingskracht die Axie Infinity heeft gecreëerd, zijn sommige Axies voor buitengewone bedragen verkocht – met eentje die zelfs voor meer dan $1,1 miljoen over de toonbank ging.

Een andere opwindende eigenschap van Axie Infinity is dat spelers tegen andere spelers kunnen strijden en $SLP tokens kunnen krijgen, die gebruikt kunnen worden om meer Axies te kweken. Deze $SLP tokens kunnen ook vervangen worden door FIAT valuta op verschillende beurzen, waardoor vaardig spel gestimuleerd wordt.

De 5 populairste en beste NFT’s op dit moment – Conclusie

Tot besluit van dit artikel zijn vijf van de populairste en beste NFT’s die op de markt zijn besproken, waarbij de kenmerken die hen zo veel hype hebben doen genereren de revue passeren.

Bovenaan onze lijst staat in dit verband Silks, vanwege zijn unieke parallellen met de echte wereld van de volbloed paardenrennen.

Dankzij de vele aantrekkelijke P2E functies en de mogelijkheden om een gemeenschap op te bouwen, lijkt Silks zeker aandacht te blijven trekken voordat het dit jaar officieel gelanceerd wordt.

You may also like

Leave a Comment