crypto-inzichten.nl

Augur koers verwachting, gaat de REP koers explosief stijgen?

by crypto-inzichten.nl

Benieuwd naar de Augur koers verwachting? In dit artikel ontdek je meer over wat Augur is, wat de Augur koers verwachting is en wat we kunnen verwachten van de REP koers.

Wat is Augur crypto?

In 2018 werd het Augur crypto-platform op de cryptomarkt gelanceerd. Het platform draait op de blockchain van Ethereum. Het protocol is opgezet voor de wereld van speculatie. Via Augur kunnen gebruikers bijvoorbeeld REP cryptocurrency inzetten op de uitkomst van een voetbalwedstrijd.

De gemaakte voorspellingen worden vastgelegd in smart contracts. Als je een juiste voorspelling hebt gedaan verdien je Augur munt. Was de voorspelling fout, dan verlies je je ingelegde bedrag aan Augur REP. Het protocol speelt ook een rol in de wereld van orakels op de cryptomarkt. Als orakel bevestigt het platform gebeurtenissen uit de werkelijkheid.

De geschiedenis van het Augur protocol

In 2018 werd het platform van Augur actief op de cryptocurrency markt. De ICO vond echter al in 2015 plaats en was zeer succesvol. Er werden REP tokens verkocht om het project te financieren. De opbrengst van deze ICO bedroeg maar liefst meer dan $ 5 miljoen. Dit bedrag werd opgehaald met de verkoop van 8,8 miljoen REP.

De Forecast Foundation is het brein achter Augur’s platform. In 2014 werd de stichting opgericht door Jack Peterson, Joey Krug en Jeremy Gardner onder advies van Ron Bernstein. Kort nadat het platform gelanceerd was, daalden de gebruikersaantallen aanzienlijk.

Daarom ging het team bij elkaar zitten. In 2020 werd Augur v2 gelanceerd. Dit is een verbeterde versie van het platform dat is aangepast aan de verwachtingen van de gebruikers. Deze nieuwe versie wordt gezien als een sprong voorwaarts in de ontwikkeling van de spelwereld.

augur koers verwachting

Wat is er uniek aan Augur crypto?

Augur crypto was het eerste platform waarop voorspellingen via de cryptomarkt gedaan konden worden. Zo was het platform uniek tijdens zijn ontstaan. Maar wat zijn nog meer kenmerken die het voorspellingsplatform uniek maken? Hieronder staan enkele van de unieke kenmerken opgesomd:

  • Het is een gedecentraliseerd voorspellingsplatform
  • Het unieke samenspel van open-source contracten en een bestuursmodel zorgt ervoor dat iedereen kan meespelen en het voorspellingsproces eerlijk verloopt
  • De ontwerper van het platform, de Forecast Foundation, speelt geen rol in het onderhoud van de voorspellingsmarkten, zodat er geen concurrerende belangen kunnen zijn rond de uitkomst van een voorspelling

Live REP prijs

De Augur koers, of koers van Augur REP munten, geeft vaak veel informatie weg over de ontwikkelingen rond het platform. Op basis van de grafiek, de fundamentele en technische analyse kun je een Augur koers verwachting maken. Daarom is het goed om de Augur koers te volgen. Je kunt de Augur koers gemakkelijk hieronder volgen.

Augur koers verwachting

Wat is de Augur koers verwachting? Augur staat momenteel op $8,86 USD met een marktkapitalisatie van $97.468.857, waarmee het op plaats 260 staat in de lijst van meest waardevolle munten. REP heeft een 24-uurs volume van $18.314.746. De prijswaarde van Augur is de afgelopen 24 uur -0,44% veranderd. In de laatste 7 dagen heeft de prijs van REP een verandering van 10,49%. Het is beperkt tot een maximale voorraad van 11.000.000 munten.

REP koersverwachting 2022

De Augur koers verwachting is positief. Verwacht wordt dat de REP koers zal stijgen door de investeerders in de gemeenschap en de inspanningen van de netwerkontwikkelaars. De verwachte REP koers voor het jaar 2022 is bullish. REP zou volgens analisten tegen het eind van 2022 een maximaal prijsniveau van $ 10,15 aantikken.

Aan de andere kant is het zeer optimistisch dat de toekomst van de Augur uiteindelijk zal groeien. Daarom wordt de voorspelde gemiddelde prijs van REP in 2022 rond $8,67 tot $8,96 verwacht, afhankelijk van de markt. De maximumprijs van de REP voor 2022 varieert van $8.67 tot $10.15. Al met al een positieve Augur koers verwachting dus.

Augur koers verwachting 2023

REP zal gezien worden als een betere optie, en met de enorme gemeenschap zal de prijs van Augur nieuwe hoogtepunten raken. De prijsschommelingen zijn moeilijk te voorspellen, vooral als de markt meer bullish of bearish is dan ooit. Voor het jaar 2023 zal de prijs van Augur bijna $12.65 zijn. De maximale prijs die we kunnen krijgen is $15.31. De gemiddelde Augur koers verwachting aan het eind van 2023 kan rond $13.01 liggen. Er wordt een enorm prijsverloop verwacht binnen het door de cryptomarkt bepaalde bereik.

Waar kan ik Augur veilig kopen?

Als je een bepaalde hoeveelheid Augur coin wilt kopen dan kun je dat doen bij een makelaar. Je kunt op het internet verschillende makelaars vinden die in REP handelen. REP is de munt die bij het platform hoort. De munten kunnen gebruikt worden als weddenschappen bij het voorspellen van, bijvoorbeeld, de eindstand van sportwedstrijden. Augur kopen, of REP, kan onder andere bij:

Bitvavo

Binance

– BitcoinMeester

Wil je weten welke broker het beste bij je past? Hieronder de verschillende aanbieders en vergelijking. Zo ontdek je snel waar je het beste REP munten kunt kopen.

BitvavoBitcoinMeesterBinance
De beste en goedkoopste crypto-broker van NederlandHet grootste crypto aanbod van NederlandDe grootste crypto-exchange ter wereld
Meer dan 150 cryptocurrencies
Betalen met iDeal
Nederlandse klantenservice
Geregistreerd bij DNB
Rating: 9,5
Ontvang €1000 handelskorting 
Meer dan 200 cryptovaluta
Betalen met iDeal
Nederlandse klantenservice
Ingebouwde wallet
Rating: 9,5
Tussen de 1% tot 2% per transactie
Meer dan 350 cryptomunten
Kopen, traden en staken
Engelstalige klantenservice
Veel gebruikersfuncties
Rating: 9,2
Max 0,10% handelskosten per transactie
Meld je aan bij BitvavoMeld je aan bij BitcoinMeester Meld je aan bij Binance

Waar kun je Augur munten verkopen?

Augur verkopen kan net als Augur kopen via een broker. Je kunt REP verkopen en verhandelen voor fiat valuta als je veel geld gewonnen hebt. Het is ook mogelijk dat de prijs van REP stijgt waardoor je munten meer waard worden. Hieronder staan een aantal makelaars waar je REP kunt verkopen:

– Binance

– Bitvavo

– BitcoinMeester

Begin nu met investeren in Augur

Het Forecast Foundation platform en de bijbehorende valuta (REP cryptocurrency) hebben de laatste jaren al veel veranderingen doorgemaakt. Op basis van deze veranderingen zijn hindernissen overwonnen en heeft het platform zich kunnen bewijzen. Het concept is uniek en draagt daarom veel waarde in zich.

Het is gemakkelijk voor investeerders om aan de speculaties op het platform deel te nemen vanwege de lage drempel om lid te worden. Daardoor kan het platform ook gemakkelijk in populariteit groeien. Als het platform zich blijft ontwikkelen en verbeteren, en de regelgeving rond crypto speculatie niet toeneemt, zal het platform door steeds meer mensen gebruikt worden. Als gevolg daarvan zal onder andere de Augur prijs stijgen.

Maar ook al zijn de Augur koers verwachtingen positief, rendementen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Doe daarom altijd goed onderzoek naar de Augur crypto en wees altijd kritisch als het gaat om de Augur koers verwachting.

Wat is een Augur wallet?

Als je wilt deelnemen aan de voorspellingsmarkten die bij het platform horen, moet je in het bezit zijn van REP. Uiteraard moeten deze REP ook ergens gestort worden. REP kunnen worden opgeslagen in een geschikte Augur wallet. Om je gekochte Augur munt te bewaren, kun je zowel hardware als software wallets gebruiken. Geschikte hardware wallets zijn de Ledger Nano en de Trezor. Een geschikte Augur wallet die via software gedownload kan worden is Trust Wallet. Een andere geschikte software wallet is Atomic Wallet.

Benieuwd naar de koers verwachtingen van andere populaire cryptomunten?

In dit artikel heb je meer gelezen over de Augur koers verwachting. Maar ben je benieuwd naar de koersverwachting van andere populaire cryptocurrencies? Deze kun je vinden op deze website bij crypto koers verwachtingen.

Veelgestelde vragen over Augur

Augur is dus een platform voor mensen die graag meedoen aan, bijvoorbeeld, weddenschappen rond het voorspellen van de uitkomst van een sportwedstrijd. Het gemakkelijk toegankelijke platform heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld. Toch hebben veel handelaren nog steeds vragen over het platform. Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen.

Is het protocol zelf een voorspellingsmarkt?

Nee. Het protocol en platform zijn zo gemaakt dat beleggers en ondernemers hun eigen speculatiemarkten kunnen creëren. Op het platform zelf kun je dus geen voorspellingen doen, maar wel via de creatie van iemand anders. Die creatie, op haar beurt, zal de door Augur gemaakte software gebruiken.

Wat is de invloed van de Forecast Foundation op het platform?

Veel handelaren zijn bezorgd dat de belangen van de Forecast Foundation de voorspellingsmarkt scheef zullen trekken. Hier zit echter geen waarheid in. De makers van het platform hebben helemaal geen invloed op het protocol. Bovendien kun je, zoals in de vraag hierboven uitgelegd, geen voorspellingen doen op het platform zelf.

Wat is REP en wat is REPv2?

Zoals eerder vermeld, is REP de cryptovaluta die bij het protocol hoort. REPv2 heeft precies dezelfde rol als REP. Beide cryptovaluta kunnen binnen het protocol worden ingezet. REPv2 is de nieuwere versie van REP.

Wat is de rol van de Forecast Foundation?

De Forecast Foundation speelt dus geen rol in de eigenlijke voorspellingsmarkten. De Forecast Foundation speelt een rol in het ontwikkelen van software die gemakkelijk toegankelijk is voor ontwerpers op de cryptomarkt. Ze publiceren hun software op Github. Het protocol dat de vereniging maakt is speciaal gemaakt voor het ontwerpen van speculatiemarkten.

You may also like

Leave a Comment