crypto-inzichten.nl

ADA Finance gekroond tot “Beste DeFi project van het jaar”

by crypto-inzichten.nl

ADA Finance (ADAFI) is door de stevige concurrentie heen gebroken en won de prijs voor het “Beste DeFi Project van het Jaar” op de 2021 Malta AIBC Summit. Het project heeft ook Roger Ver (Bitcoin Jesus) als nieuwe investeerder verwelkomd, naast een hele reeks andere ontwikkelingen in het ecosysteem.

Alvorens je de tekst gaat lezen een tip: Bitvavo, de grootste crypto handelsplatform van Nederland geeft iedereen vandaag €1000 aan welkomstbonus. Profiteer hier nu van maak gebruik van deze kans.

ADA Finance uitgeroepen tot beste DeFi project van 2021

Cardano en Avalanche-aangedreven DeFi ecosysteem ADA Finance (ADAFi) won een prijs voor het “Beste DeFi Project van het Jaar” op de 2021 AIBC Summit in Malta. De AIBC Summit is een vooraanstaand evenement in Europa waar veel belangrijke spelers op het gebied van blockchain, kunstmatige intelligentie (AI) en opkomende technologie aanwezig zijn.

ADAFi is op dit moment een van de meest geavanceerde DeFi-ecosystemen van het bedrijf. Hiermee kunnen klanten vrij beslissen om de blockchain van het ADAFi-ecosysteem op Cardano of Avalanche te gebruiken. Daarnaast moedigt ADA Finance platformvoortgang aan en moedigt de personeelstraining aan door een verwijzingsplan op 3 niveaus te bieden en mijlpalen op te lossen. Het ecosysteem zal traditionele DeFi-tools overdragen en progressieve DeFi-opties introduceren om de passieve inkomensalternatieven van klanten te optimaliseren.

ADA Finance is er nu in geslaagd voorbij serieuze concurrentie te komen voor de felbegeerde prijs van beste DeFi project. Andere kanshebbers voor dezelfde prijs waren de op de gemeenschap gerichte DeFi token Safemoon, en ABEYFoundation, houder van het ABEY-blockchain protocol en platform. ADA Finance voegt zich nu in het rijtje van eerdere winnaars van de prijs, zoals stablecoin platform MakerDAO en AI-aangedreven DeFi portfolio project SingularityDAO.

Profiteer van deze kans!
Goedkoop crypto kopen? Via onderstaande link krijg je vandaag een welkomstbonus 🎁​ van €1000 bij Bitvavo, de goedkoopste en beste cryptobeurs van Nederland.

Vroege crypto investeerder Roger Ver treedt toe als investeerder in ADA Finance

Maar dit is niet het enige goede nieuws. Tijdens de AIBC Summit, die op 16 november in Malta gehouden werd, trad vroege Bitcoin investeerder Roger Ver van Bitcoin Jesus, toe als investeerder in het project.

Roger Ver, een vroege (2011) crypto investeerder en voormalig CEO van Bitcoin.com, begon onlangs belangstelling te tonen voor de DeFi industrie. Eerder plaatste Ver investeringen in Ripple (XRP), Kraken, Shapeshift, en Bitpay. Hij heeft nu, naast ADA Finance, een belangrijke investering gedaan in decentrale oracle dienstverlener XFai.

Behalve Ver heeft het cross-dual-chain DeFi ecosysteem zich meerdere social media influencers verworven. Daartoe behoren crypto analist en YouTuber Carl Martin (The Moon), de Crypto Banter, en MMCrypto. Al deze bullish happenings zorgen voor veel meer belangstelling en aandacht voor het aanstaande ADAFI-token IDO.

ADA Finance beste DeFi project van 2021

Verdere ontwikkelingen ADA Finance

Met deze twee aankondigingen is ADA Finance nu klaar voor meer aandacht en verdere ontwikkeling. Het nieuws komt slechts een maand na het eerste DEX-aanbod van het project (IDO).

Nog een ander hoogtepunt voor ADA Finance is zijn beslissing om zijn code op een openbare repository vrij te geven. Het is nu het eerste op Cardano gebaseerde project dat zo’n innovatieve zet doet. De code werd vrijgegeven onder de GNU General Public License. Dit betekent dat iedereen het kan forken, zolang ze hun stakingscode maar openbaar maken.

De stap weerspiegelt Cardano’s waarden van openheid, vertrouwen en eerlijkheid, die allemaal de weg vrijmaken voor massale groei en adoptie. Het team bij ADA Finance hoopt dat deze baanbrekende stap andere projecten in het Cardano ecosysteem zal inspireren om dit voorbeeld te volgen.

ADA Finance kondigde onlangs ook een Academie Programma aan in samenwerking met het op blockchain gebaseerde onderwijsprogramma Bitdegree. Dit zal bekendheid geven aan het Cardano ecosysteem, en een bredere betrokkenheid van de coderingsgemeenschap bevorderen. Het programma zal het ecosysteem ook sterker en duurzamer maken met een cluster van getalenteerde en volledig gecertificeerde smart contract ontwikkelaars.

Al deze successen zetten ADA Finance op het pad voor nog een onderscheiding van het beste DeFi project van 2022 en verder.

You may also like

Leave a Comment